Τί Μπορούν Να Μου Προσφέρουν Τα Kegels;

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Οι ασκήσεις Kegel είναι μια σύγχρονη εκδοχή μιας αρχαίας ιδέας. Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, η άσκηση του ηβοκοκκυγικού μυός αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από το ταοϊστικό κίνημα στην Κίνα πριν από αρκετό καιρό.

Οι ασκήσεις τους αποσκοπούσαν στην ενδυνάμωση διαφόρων μυών προκειμένου να προάγουν την υγεία, τη μακροζωία, την πνευματική ανάπτυξη αλλά και το καλύτερο σεξ.

Ο γιατρός Arnold Kegel απλώς έκανε αυτό το είδος ασκήσεων δημοφιλές σε μια άλλη εποχή και τις έφερε στην προσοχή περισσότερων ανθρώπων από ποτέ.

Η ονομασία «Kegel» είναι ένας άλλος τρόπος αναφοράς σε ασκήσεις των οποίων στόχος είναι η αποκατάσταση και η αύξηση του τόνου του ηβοκοκκυγικού μυός με τακτικό σφίξιμο και ξεσφίξιμο. Ένας ισχυρός μυς PC βοηθά τους άνδρες να διατηρούν τον έλεγχο της στύσης και της εκσπερμάτισης, αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος, διατηρεί τον προστάτη υπό έλεγχο στην τρίτη ηλικία και προλαμβάνει την ακράτεια.

Οι γυναίκες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το Kegels για να επαναφέρουν τον κόλπο τους σε σχήμα μετά τη διάταση που προκαλεί ο τοκετός. Όπως μπορείτε να δείτε, τα Kegels είναι εξαιρετικά τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες και είναι καλύτερο να ξεκινήσουν νωρίς, προκειμένου να προετοιμάσουν το πυελικό έδαφος για τα γηρατειά.

Σύγχρονες Έρευνες

Ο ρόλος του ηβοκοκκυγικού μυός στη σεξουαλική υγεία ανδρών και γυναικών έχει τεκμηριωθεί διεξοδικά με την πάροδο των ετών. Το Ινστιτούτο Προηγμένης Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας του Σαν Φρανσίσκο δημοσίευσε μια μελέτη για τις ασκήσεις Kegel το 1983, η οποία επικεντρώθηκε στα σεξουαλικά οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι γυναίκες από την άσκηση των μυών του PC τους, ενώ ο Jack Morin συνέγραψε μια μελέτη με τίτλο Anal Pleasure and Health το 1981. Η ουσία αυτών των μελετών ήταν το απλό γεγονός ότι οι καλά τονισμένοι πυελικοί μύες, συμπεριλαμβανομένου του μυ του PC, βελτιώνουν τον σεξουαλικό έλεγχο και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη οργασμού.

Ο μυς PC μπορεί να εντοπιστεί με τη διακοπή της ούρησης στη μέση της ροής. Όποιος έχει προσπαθήσει ποτέ να αποτρέψει την ούρηση, γνωρίζει ενστικτωδώς ποιους μύες πρέπει να τεντώσει προκειμένου να κλείσει η ουρήθρα και να αποτρέψει την εκκένωση της κύστης του.

Οι άνδρες μπορούν συνήθως να εντοπίσουν τον μυ PC τεντώνοντας τους μύες του πυελικού τους εδάφους μέχρι να βρουν αυτόν που κάνει το πέος τους να πηδάει. Αυτό γίνεται καλύτερα με ένα πέος σε στύση, επειδή η κίνηση του πέους είναι πιο εύκολο να παρατηρηθεί. Βασικά, ο μυς βρίσκεται μεταξύ του όσχεου και του πρωκτού.

Οφέλη Από Τις Ασκήσεις Kegel

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το κύριο όφελος που αποκομίζουν οι άνδρες από την άσκηση του ηβοκοκκυγικού τους μυός είναι ο εξαιρετικά αυξημένος έλεγχος της εκσπερμάτισης και η βελτιωμένη στύση. Οι κάμψεις του PC, όπως και κάθε άλλη άσκηση, τραβούν περισσότερο αίμα στην περιοχή, επειδή οι μύες χρειάζονται οξυγόνο για να επιδιορθώσουν τα κύτταρά τους μετά τις ασκήσεις.

Η αύξηση της παροχής αίματος βοηθά το πέος να φτάσει σε πλήρη στύση γρηγορότερα και επίσης να διαρκέσει σε αυτή τη φάση περισσότερο από το συνηθισμένο. Επιπλέον, δεδομένου ότι ένας καλά τονισμένος μυς PC μπορεί να σταματήσει τη ροή των ούρων, μπορεί επίσης να σταματήσει τη ροή του σπέρματος.

Ως εκ τούτου, οι ασκήσεις βοηθούν τους άνδρες να αποκτήσουν τον έλεγχο της εκσπερμάτισης και να εκσπερματώνουν όποτε θέλουν, γεγονός που αποτελεί ευλογία για κάθε άνδρα και ιδιαίτερα για όσους υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτιση.

Η Λύση Του Rhino Gold Gel

Η ανικανότητα είναι μια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει τεράστια αγωνία και αμηχανία στους άνδρες. Μπορεί να έχει βαθιά επίδραση στην αυτοεκτίμηση, τις σχέσεις και τη συνολική ποιότητα ζωής τους. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμες θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν τους άνδρες να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα.

Η αποχή από το σεξ, είτε πρόκειται για προσωπική επιλογή είτε για θρησκευτική πεποίθηση, μπορεί να δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα στα άτομα. Όχι μόνο μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα μοναξιάς και απομόνωσης, αλλά μπορεί επίσης να θέσει τους ανθρώπους σε κίνδυνο για ορισμένα προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας. Επιπλέον, η αποχή από το σεξ μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες στη σχέση, εάν ο ένας σύντροφος δεν είναι στην ίδια σελίδα με τον άλλο.

Η καλύτερη επιλογή για να λύστε τα προβλήματα σας μια για πάντα, είναι το Rhino Gold Gel!

Φυσικά, το πρόγραμμα  του Titan Gel περιλαμβάνει κάμψεις PC, επειδή αυτές οι ασκήσεις είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική υγεία του πέους. Ένας ισχυρός ηβοκοκκυγικός μυς συμβάλλει στην προώθηση της ροής του αίματος στην ηβική περιοχή, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να συμβεί μεγέθυνση του πέους.

Για να μην αναφέρουμε ότι η εκτέλεση ασκήσεων ελέγχου της εκσπερμάτισης μαζί με τις ρουτίνες διεύρυνσης του πέους είναι ο καλύτερος τρόπος για την επίτευξη δύο στόχων ταυτόχρονα: μακρύτερο και παχύτερο πέος και στύση και εκσπερμάτιση κατ’ απαίτηση. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!