➠ H Επίσημη Ιστοσελίδα του SizeGenetics Βρίσκεται Εδώ!

Μεγάλο πέος! Το όνειρο του κάθε άντρα. Δεν έχει σημασία πόσα εκατοστά το έχουμε. Όλοι μας θα θέλαμε να έχουμε λίγο μεγαλύτερο μόριο.

Ποτέ το μέγεθος δεν είναι αρκετό!

Θεωρώ ότι κάθε άντρας θα περάσει μια φάση στη ζωή του, που θα αναρωτιέται αν το πέος του επαρκεί για να ικανοποιήσει σεξουαλικά μια γυναίκα. Μεταξύ μας κύριοι…

Μπορεί το μέγεθος να μην μετράει (όπως λένε) στις γυναίκες, όμως για τον άντρα είναι πολύ βασικό όσο αφορά την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά του στο κρεββάτι που μέχρι πρόσφατα, μόνο με το Xtrazex μπορούσε να αποκτήσει κανείς. Πόσο τυχεροί είμαστε που διατίθεται πλέον και σε Ελλάδα και Κύπρο αυτό το απίστευτο συμπλήρωμα (!)

Υπάρχει ακόμα και το Erofertil που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Όπως αναφέρω και στην αρχική μου σελίδα, είμαι ιδιαίτερα χαρουμενος που μπορούμε σαν Έλληνες να έχουμε τόσες πολλές επιλογές και να τις ταιριάζουμε στην περίπτωση μας. Κάντε την έρευνα σας, διαβάστε λίγο τα άρθρα μου και θα καταλάβετε τί εννοώ.

Αν σκέφτεστε όπως οι περισσότεροι άντρες, το τελευταίο πράγμα που θα επιλέγατε για να μεγαλώσετε το πέος σας, θα ήταν η χειρουργική επέμβαση. Προσωπικά, σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα γιατρό να μου αγγίξει το πέος, τουλάχιστον αν δεν ήταν πάρα πολύ μικρό!

Το βασικό εξάρτημα (extender) του SizeGenetics
Το SizeGenetics είναι μια συσκευή. Ένα εργαλείο. Δεν συγκρίνεται με την χειρουργική επέμβαση η οποία μπορεί να σας χαρίσει πολλά εκατοστά.

Μόνο 2 εκατοστά, μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο κρεββάτι!

Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο και κόπο στην αναζήτηση ενός μεγεθυντή πέους που να προσφέρει πραγματικά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητευτεί από τις επιλογές που υπάρχουν διαθέσιμες.

Από τη μια πλευρά εμφανίζονται συνεχώς στην αγορά εταιρίες που πωλούν απομιμήσεις σε πολύ χαμηλές τιμές. Από την άλλη, οι καταναλωτές ζητούν όλο και πιο εξωπραγματικά αποτελέσματα. Ζητούν θεαματικές αλλαγές στο μήκος και το πάχος του πέους τους.

Το SizeGenetics είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός μεγεθυντής πέους. Αν το χρησιμοποιήσετε, σίγουρα θα θέλετε περισσότερο μετά από μερικούς μήνες!

Έχει Αποτελέσματα Το SizeGenetics;

SizeGenetics αποτελέσματα

Το SizeGenetics είναι η μόνη λύση που έχει σίγουρα αποτελέσματα. Τελεία και παύλα.

Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή όμως. Μην περιμένετε αποτελέσματα μέσα σε λίγες ημέρες. Προτείνω να το χρησιμοποιήσετε για τουλάχιστον τρεις με πέντε μήνες. Η αλήθεια είναι ότι θα δείτε αποτελέσματα από την αρχή, αλλά δεν θα είναι αυτά που περιμένετε. Χρειάζεται χρόνο για να δουλέψει.

Τώρα…

Πριν περάσω στις λεπτομέρειες καθώς και τα επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα του, θα ήθελα να σας μιλήσω λίγο για τις εγγυήσεις που δίνει η εταιρία. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να ξέρετε ότι θα πάρετε πίσω τα χρήματα σας αν δεν λειτουργήσει στο σώμα σας.

Η χρήση του Size Genetics έχει απόλυτα μηδενικό ρίσκο.

Ναι. Θα σας ζητήσουν να πληρώσετε αρχικά για να το αποκτήσετε (δεν το στέλνουν δωρεάν βέβαια!). Υπάρχει όμως η εγγύηση επιστροφής χρημάτων στο 100% της αξίας του SizeGenetics.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να ισχύει η εγγύηση;

 • Να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες για τουλάχιστον 4 μήνες.
 • Να το επιστρέψετε (να μην το κρατήσετε δηλαδή) για να πάρετε πίσω τα χρήματα σας.

Το καλύτερο σημείο των όρων της εγγύησης, είναι ότι έχετε 6 μήνες στην διάθεση σας για να αποφασίσετε αν πραγματικά θέλετε να το κρατήσετε.

Σε παρόμοιους μεγεθυντές πέους που έλεγξα τις εγγυήσεις και τους όρους τους, διαπίστωσα ότι ο χρόνος δοκιμής είναι πραγματικά πολύ μικρός. Δεν προλαβαίνει κανείς να σιγουρευτεί για το αν μπορεί μια συσκευή να του προσφέρει την μεγέθυνση πέους που επιθυμεί.

Ακόμα και αν δώσουν μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια δοκιμής, οι όροι που γράφονται με “ψιλά γράμματα” κάνουν σχεδόν αδύνατη την περίπτωση να πάρετε πίσω τα χρήματα σας.

» Στο SizeGenetics η εγγύηση είναι σφραγισμένη με ατσάλι!

Πώς λειτουργεί λοιπόν;

Δεν είμαι επιστήμονας, ούτε τεχνικός. Η εταιρία που το κατασκευάζει όμως, δίνει με έναν εκπληκτικό τρόπο τις λεπτομέρειες για τον τρόπο που δουλεύει ο το εργαλείο τους.

 1. Αρχικά τοποθετείτε τον μεγεθυντή. Είναι η συσκευή που ουσιαστικά θα μεγεθύνει το πέος σας λίγο λίγο, δημιουργώντας ένα ελαφρό τέντωμα-τράβηγμα.
 2. Καθώς το πέος αρχίζει να τραβιέται, δημιουργούνται μερικά μικροσκοπικά σκισιματάκια στους ιστούς, τα οποία δεν πονάνε σε καμία περίπτωση. Το σώμα αναγκάζεται να τα κλείσει και καθώς τα “γεμίζει” ο όγκος των μυών διπλασιάζεται.
 3. Οταν οι ιστοί επουλωθούν, το πέος γίνεται μεγαλύτερο και πιο σκληρό. Επίσης, αρχίζει να ρέει περισσότερο αίμα.

Τόσο απλά. Αυτή είναι η επιστήμη πίσω από το προϊόν.

Στην ουσία το SizeGenetics είναι ένας μεγεθυντής πέους που παρέχει 2.800g δύναμης. Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο κάποιο αντίστοιχο προϊόν με τέτοια απόδοση. (Δεν χρησιμοποιείτε από την αρχή τόση ένταση).

Η ένταση του SizeGenetics αυξάνεται σταδιακά, μέχρι να φτάσει στην μέγιστη δύναμη.

Είναι θέμα αποτελεσμάτων. Θα έχετε πολύ καλύτερη απόδοση στην προσπάθεια σας αν χρησιμοποιήσετε έναν μεγεθυντή (extender) που παρέχει 50% περισσότερη ένταση από οποιοδήποτε παρόμοιο προϊόν στην αγορά.

Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο από όλα;

Χωρίς χάπια. Χωρίς πόνο. Χωρίς εγχειρίσεις. Χωρίς ταχυδακτυλουργικά κόλπα.

Το Size Genetics προσφέρει μόνο αποτελέσματα. Μιας και το ανέφερα… Γιατί δεν ρίχνετε μια ματιά σε όσα είπαν άντρες που το δοκίμασαν; Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε από πρώτο χέρι τι είπαν όσοι το δοκίμασαν.

SizeGenetics: Μαρτυρίες Χρηστών

Μαρτυρίες Χρηστών

Τα αποτελέσματα δεν είναι εξωφρενικά. Είναι σίγουρα εντυπωσιακά, αλλά μεταξύ μας… δεν μπορούν να γίνουν θαύματα. Μπορεί όμως το πέος σας να αποκτήσει αυτούς τους λίγους πόντους που θα κάνουν την μεγάλη διαφορά.

Αν βαρεθήκατε να διαβάσετε τις μαρτυρίες χρηστών, θα σας πω συνοπτικά τι αναφέρουν οι άντρες που το δοκίμασαν:

 • Χρήστης Τεσσάρων Μηνών: Αύξηση 4,5 εκατοστά σε μήκος και 1, 5 εκατοστό σε πάχος.
 • Χρήστης 60 Χρόνων: Ένας άντρας ηλικίας 60 ετών, μεγάλωσε το μήκος του από 13,5 εκατοστά, στο εκπληκτικό μήκος των 16,8 εκατοστών.
 • Ικανοποιημένη Σύζυγος: Ένας από τους χρήστες στις μαρτυρίες που διάβασα, χρησιμοποίησε τη συσκευή για 4 μήνες και κατάφερε να μετατρέψει το 11 εκατοστών πέος του, σε ένα απόλυτα ικανοποιητικό εργαλείο 16,5 εκατοστών. Ο συγκεκριμένος άντρας, ανέφερε ότι κέρδισε και 1,,8 εκατοστά σε πάχος.

Η εταιρία προειδοποιεί ότι τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. Υπάρχουν αρκετοί ακόμα χρήστες που αναφέρουν μικρή αύξηση στο πέος τους. Υπάρχουν αναφορές για 1,5 έως 3 μόνο εκατοστά σε μήκος.

Σίγουρα όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο ευχάριστα, γιατί με την συνεχή χρήση, αργά η γρήγορα τα αποτελέσματα βελτιώνονται. Απλά κάποιοι θα χρειαστούν αισθητά περισσότερο χρόνο για να δείξουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν βέβαια και περιορισμοί από τα γονίδια του καθενός. Κανένας μεγεθυντής πέους δεν μπορεί να νικήσει την φύση.

Υπάρχουν πάντα ατέλειωτες επιλογές που σίγουρα δίνουν κάποια βασικά αποτελέσματα (όπως το Titan Gel για παράδειγμα και ειδικά από όταν κυκλοφόρησηε το Titan Gel Gold) και σίγουρα αξίζουν την προσοχή μας. Μην χάνεστε στην διαδρομή και μην βασανίζετε πολύ το μυαλό σας. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάντα, είναι να βρισκόμαστε σε πολύ καλύτερο σημείο από αυτό που ξεκινήσαμε.

Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, προτείνω να ρίξετε μια ματιά σε εικόνες πριν και μετά την χρήση του, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας.

Η Προσωπική Μου Εμπειρία Με Το SizeGenetics

Η εμπειρία μου και τα αποτελέσματα μου από το SizeGenetics

Δεν ήμουν σίγουρος από την αρχή για τα αποτελέσματα που θα είχε στο πέος μου. Σήμερα μπορώ με σιγουριά όμως να μοιραστώ μαζί σας κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την χρήση και την απόδοση του.

Ξεκινώντας την χρήση του, ομολογώ ότι ήμουν πολύ επιφυλακτικός. Οι εικόνες που είδα ήταν πολύ εντυπωσιακές.

Σκέφτηκα ότι δεν είχα να χάσω κάτι, κυρίως λόγω της εγγύησης που δίνει η εταιρία. Ίσα ίσα που όπως και να είχε η κατάσταση, θα κέρδιζα έστω και λίγο μήκος. Αποκλείεται να μην έκανε τίποτα.

Μαθαίνοντας να το χρησιμοποιώ, κατάλαβα ότι το μόνο που είχα να κάνω, ήταν να το τοποθετώ στην βάση του πέους μου και να φροντίζω να έχω μια καλή και άνετη εφαρμογή.

Στην συνέχεια τραβούσα σιγά σιγά την συσκευή, μέχρι το σημείο που ένιωθα να με τραβάει, αλλά χωρίς να με ενοχλεί. Με τον καιρό χρησιμοποιούσα μεγαλύτερο τράβηγμα, αλλά ομολογώ ότι είχα παθιαστεί και ίσως το “έτρεχα” λίγο.

Κατάλαβα ότι χρειάζεται υπομονή. Το πέος μου μεγάλωνε αργά, αλλά σταθερά. Είχα μάθει να χρησιμοποιώ τη συσκευή και φρόντιζα να προσαρμόζω το μήκος της, ώστε να προσαρμόζεται στο νέο μου μέγεθος.

» Να θυμόσαστε ότι είναι σημαντικό να αυξάνετε την ένταση με τον καιρό, γιατί μεγαλώνοντας το πέος σας, η συσκευή θα πρέπει να ρυθμιστεί σε νέο μήκος.

Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο, ήταν η τεχνολογία της εταιρίας, που παρέχει 58 διαφορετικούς τρόπους για να το “ταιριάξετε” στο πέος σας. Αποκλείεται να μην βρείτε μια ρύθμιση που θα εφαρμόζει άνετα επάνω σας.

Αυτό ήταν και ένα από τα σημαντικότερα σημεία που πρόσεξα στην επίσημη ιστοσελίδα του SizeGenetics πριν το αγοράσω.

Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να με ενοχλεί η εφαρμογή του, γιατί ήξερα καλά ότι πολύ σύντομα θα τα παρατούσα και άσχετα με το αν θα μου έδιναν πίσω τα χρήματα μου, δεν θα είχα τα αποτελέσματα που τόσο πολύ ήθελα να πετύχω.

Οταν διαπίστωσα ότι ένιωθα χαλαρός φορώντας το, άρχισα να προγραμματίζω τις ώρες που θα το χρησιμοποιούσα.

Διάβασα ότι πολύς κόσμος το χρησιμοποιεί για πάνω από 5 ώρες την ημέρα!

Δεν έδωσα σημασία. Ξεκίνησα φορώντας το μόνο 1 ώρα και έτσι έδινα χρόνο στο μύες και τους ιστούς του πέους μου, να συνηθίσουν την αλλαγή και να προσαρμοστούν ανάλογα.

Ακόμα και όταν παθιάστηκα βλέποντας τα αποτελέσματα του στον ίδιο μου τον εαυτό, δεν ξέφυγα πολύ και φρόντισα να μην το τοποθετώ πολλές ώρες. Απλά δεν ήθελα να μου γίνει έμμονη ιδέα.

Το SizeGenetics ήταν τόσο άνετο που το φορούσα μερικές φορές μέσα από τα ρούχα μου.

Μπορούσα να κάνω κάθομαι στον καναπέ μου, αλλά και να κάνω διάφορες δουλειές στο σπίτι χωρίς να το βγάζω. Έτσι άρχισα να το αφήνω ακόμα περισσότερη ώρα.

Το καλύτερο στην όλη υπόθεση, ήταν ότι δεν ανησυχούσα μην μπει κάποιος στο δωμάτιο και με δει γυμνό! Δεν χρειάστηκε ποτέ να μάθουν οι δικοί μου τι ακριβώς κάνω.

Δεν είδα εμφανή αποτελέσματα πριν από τον τρίτο μήνα χρήσης.

Είχα μεγαλώσει το πέος μου βέβαια, αλλά μόνο λίγο περισσότερο από 1 εκατοστό. Δεν ξέρω πότε ακριβώς έγινε αυτό. Ίσως τις πρώτες ημέρες. Δεν μετρούσα τον εαυτό μου και αυτή η λεπτομέρεια μου διέφυγε.

Μετά όμως άρχισα να βλέπω αποτελέσματα με πολύ γρήγορο ρυθμό.

Τον τέταρτο μήνα παρατήρησα ότι είχα μεγαλώσει κατά 1,5 εκατοστό. Μετά από 5 μήνες, είχα ξεπεράσει τα 2 εκατοστά και η διάθεση μου ήταν καλύτερη από ποτέ.

Σκέφτηκα να δώσω λίγο χρόνο στο πέος μου, για να συνηθίσει το νέο του μήκος και να συνεχίσω μετά από έναν ή δυο μήνες. Εσείς μπορείτε αν θέλετε να μην σταματήσετε καθόλου. Είναι δική σας επιλογή.

Υπάρχουν άτομα που το χρησιμοποιούν ακόμα και 12 μήνες, ώστε να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο μήκος γίνεται. Εγώ θέλησα να είμαι λίγο πιο συγκρατημένος.

Δεν ήμουν από τους τυχερούς που μπόρεσαν να κερδίσουν 5 εκατοστά σε 4 μήνες.

Κατάφερα όμως να μεγαλώσω αισθητά το πέος μου και είμαι σίγουρος ότι μόλις συνεχίσω να το χρησιμοποιώ, θα φτάσω στον στόχο που έχω ορίσει. Δεν θα σας πω πόσα εκατοστά θέλω ακριβώς να κερδίσω, γιατί θέλω να το κρατήσω για τον εαυτό μου.

Ξέρω ότι αργά ή γρήγορα όμως, θα αποκτήσω το πέος που θα λάτρευε κάθε γυναίκα. Μακάρι να ήμουν από αυτούς που το πετυχαίνουν γρήγορα. Θα κάνω υπομονή όμως και είναι θέμα χρόνου να φτάσω στο ιδανικό μου.

SizeGenetics Εναντίον Proextender

SizeGenetics Εναντίον Proextender

Αν προσπαθείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Proextender και SizeGenetics, είναι ώρα να σας αποκαλύψω ένα μεγάλο μυστικό μου…

Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο!

Ναι. Ήταν πάντα τόσο μεγάλο το πάθος μου να αποκτήσω ένα μεγαλύτερο πέος, που θα δοκίμαζα οτιδήποτε που πρότειναν, αρκεί να μου έδινε έστω και λίγο μήκος παραπάνω.

Δεν θα σας κουράσω. Προφανώς έχετε καταλάβει την ξεκάθαρη επιλογή μου. Ήθελα μόνο να αφιερώσω λίγο χρόνο και να σας μιλήσω για το Proextender, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα και την χρήση του.

» Μπορείτε να δείτε εδώ την σύγκριση με αριθμούς δίπλα δίπλα.

Σε γενικές γραμμές κάνει το ίδιο πράγμα, όμως υπάρχει διαφορά στην άνεση και τα αποτελέσματα του.

Τι δεν μου άρεσε στο Proextender;
 • Τα αποτελέσματα ήταν πολύ πιο αργά (4 μήνες χωρίς αλλαγή)
 • Με ενοχλούσε αφάνταστα όταν το φορούσα (δεν άντεχα πάνω από 20 λεπτά)
 • Σε γενικές γραμμές δεν μου πρόσφερε τίποτα (μισό εκατοστό μετά από 5,5 μήνες)

Το γελοίο στην όλη υπόθεση, είναι ότι το Proextender είναι πιο ακριβό από το SizeGenetics!

Έχει αποτελέσματα όμως (το Proextender);

Ναι. Έχει. Δεν μου αρέσει να περιμένω ατέλειωτους μήνες όμως μέχρι φτάσω στον στόχο μου. Ειδικά όταν η εφαρμογή του με ενοχλεί, θέλω απλά να το πετάξω έξω από το παράθυρο.

Αν πρόκειται να φοράω έναν μεγεθυντή πέους για πολλές ώρες καθημερινά, θέλω να εφαρμόζει όσο πιο απαλά γίνεται επάνω στο μόριο μου. Δεν το διαπραγματεύομαι αυτό. Με τίποτα.

Για εμένα, το SizeGenetis κάνει θαύματα!

Βρίσκεται στην παγκόσμια αγορά εδώ και 20 χρόνια. Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις στην ελληνική αγορά και χαίρομαι που είμαι από τους πρώτους που το χρησιμοποίησαν στην χώρα μας.

Το μόνο που χρειάζεται για να αποκτήσετε μεγαλύτερο και παχύτερο πέος, είναι να το χρησιμοποιήσετε μόνο για 4 μήνες. Αν δεν δείτε μέχρι τότε τα αποτελέσματα που θέλετε, απλά επιστρέψτε το και ζητήστε τα χρήματα σας πίσω.

Σας υπόσχομαι ότι το SizeGenetics είναι το καλύτερο δώρο που θα έχετε κάνει ποτέ στον εαυτό σας και την σύντροφο σας!

Είναι πολύ άνετο όταν το χρησιμοποιείτε, παρέχει την καλύτερη τεχνολογία που διαθέτει η βιομηχανία στην εποχή μας και κατασκευάζεται με υλικά υψηλής ποιότητας.

Τι άλλο θα μπορούσατε να θελήσετε;

Αν πραγματικά επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό πέος και να ικανοποιείτε κάθε γυναίκα όσο κανένας άλλος, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το καταπληκτικό αυτό εργαλείο!