Πώς Ο Σεβασμός Βελτιώνει Τις Σχέσεις Ανάμεσα Σε Άντρες Και Γυναίκες;

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Οι γυναίκες αγαπούν τους άντρες τους δυνατές και σίγουρες και ασφαλείς. Θέλουν να αισθανθούν την ασφάλεια στην αγαπημένη του αγκαλιά, που θέλουν τα φιλιά και την ειλικρίνεια στις σεξουαλικές τους συναντήσεις. Οι γυναίκες αγαπούν τους άνδρες που έχουν τη δύναμη να σταθούν σε αυτό που πιστεύουν και να παραδεχτούν τα λάθη τους.

Ήσασταν Ποτέ Στην Κατάσταση Πριν;

Έτσι, πήρατε τελικά το κορίτσι των ονείρων σας. Είναι ωραία και σέξι. Είναι σίγουρα μια αλίευση! Κάθε φορά που βγαίνεις, άλλα παιδιά την ελέγχουν. Έτσι, την κρατάτε πιο κοντά, έχετε ένα προστατευτικό χέρι γύρω της και χτυπάτε σκεπαστά “Μην κάνετε χάος με τη φίλη μου” κοιτάζει τους άλλους τύπους.

Σεβασμός Ανάμεσα Σε Άντρες Και Γυναίκες

Παρακολουθείτε στενά κάθε κίνηση και αισθάνεστε ένα κτύπημα ζήλισης και ανασφάλειας, ακόμη και σε στιγμές που δεν είναι το ελάχιστο δικαιολογημένο. Μπορείτε να την καλέσετε συνεχώς για να την ελέγξετε ή να μετρήσετε τα δευτερόλεπτα προτού απαντήσει στην κλήση σας.

Ήσασταν πάρα πολύ παρανοϊκός πάρα πολλές φορές όποτε λέει ότι είναι έξω με τους φίλους της κοπέλας ή τους συναδέλφους της, ή αν συναντάται με ένα λυτρωμένο γυμνάσιο ή μια πρώην φλόγα. Σας ξεσπούν στιγμιαία σε ζηλιάρη οργή στην αναφορά των αγαπημένων του παρελθόντος.

Εάν η απάντησή σας είναι όχι, είστε αυτό που οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να είναι.

Από πού προέρχεται λοιπόν αυτή η ανασφάλεια και ζήλια; Μπορεί να έχετε κακές εμπειρίες πριν από τη σχέση σας και την πίστη, και βεβαιώνεστε ότι δεν θα συμβεί ποτέ ξανά. Με τη σειρά σας, εγγυώνται έντονα ότι είστε το μοναδικό αντικείμενο της επιθυμίας της.

Η αρσενική ανασφάλεια είναι επίσης γνωστό ότι σχετίζεται άμεσα με μια ανεπάρκεια στο μέγεθος του αρσενικού μέλους. Πολλοί άνδρες φοβούνται ότι δεν είναι αρκετά μεγάλες ή δεν θα παρακαλώ τις κυρίες τους με το σημερινό τους μέγεθος. Αυτό εξηγεί πιθανώς την ακμάζουσα και συχνά κερδοφόρα επιχείρηση που είναι η διεύρυνση του πέους.

Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι τα χρήματα ή οι πόροι. Πολλοί τύποι αισθάνονται περιφρόνηση, συχνά φθόνο, προς άλλους άνδρες που είναι καλύτεροι από τους ίδιους. Με περισσότερα χρήματα, θα μπορούσατε πιθανώς να ξοδέψετε πλούσια δώρα για το κορίτσι σας. και με περισσότερα δώρα, νομίζετε ότι κάνετε τον εαυτό σας ιδιαίτερα επιθυμητό και ελκυστικό.

Οι άνδρες, όπως και οι γυναίκες, πρέπει να αρέσουν. Θέλουν να γίνονται σεβαστά, λατρεύουν και εκτιμούν. Θέλουν να νιώθουν σημαντικοί και ειδικοί για κάποιον. Θέλουν να αγαπούν και να χρειάζονται.

Λοιπόν, πώς θα αντισταθούσατε την ανασφάλεια σας και θα κρατούσατε υπό έλεγχο την ζήλια; Πάρτε χρόνο για να κάνετε μια αυτοαξιολόγηση. Βελτιώστε το βλέμμα σας και μάθετε νέα πράγματα. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο, ενταχθείτε σε αθλητικό σωματείο, ή εγγραφείτε σε σύντομα μαθήματα όπως ξένες γλώσσες, τέχνες ή ακόμη και ενεργώντας. Το πιο σημαντικό, είναι το μέτρο της εμπιστοσύνης και της πίστης που έχετε εσείς και το κορίτσι σας για το ένα το άλλο. Μην αφήνετε τις ανασφάλειες σας να κρύψουν την κρίση σας και να καταστρέψουν τις σχέσεις σας.

Αντιμετωπίστε την με σεβασμό όσο θα θέλατε να κάνει το ίδιο για εσάς.

Περάστε το χρόνο να την ευχαριστήσετε διανοητικά και σεξουαλικά. Αν χρειάζεστε βοήθεια για την ευχαρίστησή της, το wolrd είναι γεμάτο με συμβουλές που μπορείτε να πάρετε σε οποιαδήποτε τιμή. Μπορείτε να πάρετε λάδια μασάζ, προϊόντα διεύρυνσης πέους και τόσους περισσότερους σεξουαλικούς ενισχυτές για τη ζωή σας. Καλή τύχη.

Tom Σπυρόπουλος
Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *