Τροφές Που Απογειώνουν Την Σεξουαλική Υγεία Και Την Απόδοση Των Ανδρών

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Τα θέματα υγείας διαφέρουν κάπως μεταξύ ανδρών και γυναικών. Διαβάζουμε τόσο πολύ για τη διατροφή και τη διατροφή για τις γυναίκες, γι ‘αυτό πιστεύω ότι είναι για τους άντρες που είχαν χρόνο να κοιτάξουν! Έτσι εδώ είναι μερικά από τα Top Foods μου για τους άνδρες.

Τροφές Που Απογειώνουν Την Σεξουαλική Υγεία

Προτείνω πριν φύγετε να ρίξετε μια ματιά στο πανίσχυρο εργαλείο SizeGenetics και τα αποτελέσματα του. Έχω γράψει με λεπτομέρεια ακριβώς πώς το χρησιμοποίησα και τί κατάφερα.

Είναι σημαντικό να έχουμε μια υγιή και ικανοποιητική σχέση. Μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά αν είστε ερωτευμένοι με κάποιον που δεν αισθάνεται το ίδιο. Αυτή η ενότητα θα παρέχει μερικές συμβουλές για το πώς να διατηρήσετε τη σχέση σας μακροπρόθεσμα.

Όσον αφορά τη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης, οι άνθρωποι συχνά βιάζονται να κρίνουν τις ενέργειες του συντρόφου τους. Για παράδειγμα, όταν αισθάνονται ότι ο σύντροφός τους δεν κάνει αρκετά στο κρεβάτι, μπορεί να σπεύδουν να σκεφτούν ότι ο σύντροφός τους δεν ενδιαφέρεται για αυτούς ή ότι δεν ενδιαφέρεται για αυτούς.

Σπόροι κολοκύθας, Βραζιλάκια, καρύδια και αμύγδαλα.

Τα καρύδια συχνά θεωρούνται και αποφεύγονται ως τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, με ελάχιστη κατανόηση της θρεπτικής τους αξίας. Μερικά καρύδια είναι πολύ υψηλά σε λιπαρά. Οι ξηροί καρποί της Βραζιλίας είναι περίπου 70% λίπος, έτσι δεν θα θέλατε να τρώτε πάρα πολλοί με τη μία, αλλά μόνο το 10% αυτού του λίπους είναι πραγματικά κορεσμένο, έτσι ώστε να βλέπετε ότι η μεγάλη πλειοψηφία είναι “ακόρεστη” δυνητικά χρήσιμο για την υγεία κάθε κυττάρου στο σώμα και μάλιστα είναι η πρώτη σας επιλογή πριν αρχίσετε να ψάχνετε τις επιλογές σας για επιμήκυνση πέους στην Ελλάδα.

Ο όρος «ουσιαστικό» σε αυτό το πλαίσιο απλά σημαίνει ότι οι οργανισμοί μας δεν παράγουν ορισμένα λίπη (ειδικά ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λίπη), πράγμα που σημαίνει ότι οι μόνοι τρόποι απόκτησης αυτών είναι μέσω των τροφών που τρώμε, επομένως απαραίτητο για τη διατροφή! Οι περισσότεροι φρέσκοι αλατισμένοι και μη φρυγμένοι ξηροί καρποί και σπόροι οι αναγνώστες του Ηνωμένου Βασιλείου θα ξέρουν τι εννοώ εδώ), καθώς και τα λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός, τα αβοκάντο, και το ελαιόλαδο περιέχει κυρίως απαραίτητα λιπαρά οξέα – δηλαδή λίπη που χρειαζόμαστε και τα οποία χρησιμοποιούνται σωστά στο σώμα.

Μια χούφτα καρύδια έχει τόσα ωμέγα-3-λιπαρά οξέα ως 3 ουγκιές σολομού, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει με βάση τις πρόσφατες και συνεχιζόμενες ανησυχίες για τον σολομό εκτροφής. Όχι μόνο τα ωμέγα-3 λίπη βοηθούν στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων, αλλά βοηθούν επίσης στην πρόληψη της αρθρίτιδας και της κατάθλιψης.

Μια μερίδα 25g βραζιλιών (περίπου 10 ξηροί καρποί) θα ήταν ένα ιδανικό σνακ ή προσθήκη σε δημητριακά ή φρούτα το πρωί. Θα σας έδινε ένα σεβαστό 170 kcal και 17 γραμμάρια λίπους. Περίπου 70 γραμμάρια λίπους σε μια ημέρα είναι αποδεκτά, έτσι ώστε ως μέρος ολόκληρης της διατροφής σας, δεν είναι πάχυνση! Οι μπραζίλ είναι μια από τις υψηλότερες πηγές τροφίμων του ορυκτού σεληνίου: ένα αντιοξειδωτικό που παίζει ζωτικό ρόλο στην υγεία της καρδιάς και του συστήματος βιογραφικού σημειώματος, καθώς και στον θυρεοειδή αδένα.

Το σελήνιο θεωρείται επίσης ως ισχυρός αντικαρκινικός παράγοντας.

Συχνά λείπει η βρετανική δίαιτα, λόγω της μείωσης των επιπέδων του εδάφους κατά τη διάρκεια των ετών και συνεπώς λόγω της μείωσης των καλλιεργειών. Ωστόσο, όλα δεν χάνονται εάν τρώτε μερικές Βραζιλίες σε τακτική βάση … το παραπάνω τμήμα των 25g θα σας έδινε 383 μικρογραμμάρια (ug), μέσω του RNI του Ηνωμένου Βασιλείου 45-75ug, έτσι ώστε ακόμη και το ήμισυ αυτού του ποσού θα εξακολουθεί να είναι ευεργετικός!

Οι σπόροι (ιδιαίτερα οι σπόροι κολοκύθας) είναι σημαντικά χαμηλότεροι σε λιπαρά από τους ξηρούς καρπούς. οι σπόροι κολοκύθας είναι μόνο 45% λίπος, και πάλι η πλειοψηφία είναι ακόρεστη. Είναι επίσης υψηλότερες σε πρωτεΐνες από ό, τι πολλοί ξηροί καρποί, και περιέχουν περισσότερο ψευδάργυρο πάρα πολύ.

Τα καρύδια είναι ακόμη μια καλή πηγή πρωτεΐνης, με τα αμύγδαλα να παρέχουν την υψηλότερη ποσότητα, καθώς και την υψηλότερη ποσότητα ασβεστίου. Οι ξηροί καρποί της Βραζιλίας έρχονται στην κορυφή της λίστας όταν πρόκειται για το μαγνήσιο, ένα άλλο απαραίτητο ορυκτό για τους άνδρες που συνεργάζεται στενά με το ασβέστιο στη λειτουργία των οστών και των μυών σε πολλούς μεγεθυντές πέους στην ελληνική αγορά.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ότι είναι μια ποικιλία που μετράει και όπως γνωρίζουμε, παρέχει σίγουρα το “μπαχαρικό” της ζωής, αλλά παρέχει επίσης το κλειδί για την απόκτηση του πλήρους φάσματος των θρεπτικών ουσιών που πρέπει να είμαστε υγιείς σε καθημερινή βάση.

Το ήξερες;

Το σώμα ενός σπέρματος περιέχει 86% μονοακόρεστα λιπαρά! Έτσι, το υγιές σπέρμα χρειάζεται υγιή λίπη (καθώς και καλή δόση σεληνίου!). Τα τρόφιμα με τα πιο παρόμοια προφίλ λιπαρών οξέων με αυτά του σπέρματος είναι το ελαιόλαδο και τα καρύδια macadamia, αλλά όλα τα παραπάνω τρόφιμα έρχονται πολύ κοντά! Έτσι παιδιά, ίσως αυτό το κομμάτι των πληροφοριών βοηθά να θέσει τα πράγματα λίγο περισσότερο σε προοπτική κυρίως μετά την πιθανή απάτη του Omnipotence στην αγορά;!

Τους λιναρόσπορους και τον προστάτη σας.

Ορισμένες πρόσφατες έρευνες έδειξαν άνδρες με καρκίνο του προστάτη σε πρώιμο στάδιο, οι οποίοι έτρωγαν δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά συν τρεις κουταλιές σπόρους λιναρόσπορου καθημερινά για λίγο περισσότερο από ένα μήνα μειώνοντας τα επίπεδα PSA. Επίσης είδαν τα επίπεδα τεστοστερόνης και χοληστερόλης να πέσουν κάτω. Το PSA ή το ειδικό για το προστάτη αντιγόνο είναι μια ένδειξη της ανάπτυξης του όγκου. Οι άνδρες που είχαν πιο προχωρημένους καρκίνους είδαν τα αποτελέσματα PSA να συνεχίσουν να αυξάνονται. Ωστόσο, οι ερευνητές πιστεύουν ότι εάν είχαν παραμείνει σε δίαιτα λιναρόσπορου ακόμη περισσότερο, θα μπορούσαν να έχουν δει κάποιο όφελος.

Ο λιναρόσπορος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, λιγνάνες και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του καρκίνου.

Σόγια

Οι ευέλικτες τροφές σόγιας περιλαμβάνουν τόφου, σόγια και προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση, όπως σάλτσα Tamari ή σόγιας και miso. Δεν είναι μόνο μία από τις καλύτερες πηγές φυτικών πρωτεϊνών, αλλά και τα τρόφιμα σόγιας διαθέτουν επίσης την παρουσία φυτικών ουσιών που ονομάζονται “ισοφλαβόνες”. Αυτά έχουν πολλά οφέλη για την υγεία για τους άνδρες. Η πρωτεΐνη σόγιας συμβάλλει στη μείωση της ποσότητας της ανθυγιεινής LDL χοληστερόλης στο αίμα και οι ισοφλαβόνες σόγιας είναι τώρα γνωστό ότι προστατεύουν από τον καρκίνο του προστάτη καθώς και από καρδιακές παθήσεις.

Πώς Η Τεστοστερόνη Επηρεάζει Την Αντρική Εμμηνόπαυση Και Τι Μπορείτε Να Κάνετε

Το tofu είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε τα οφέλη για την υγεία της σόγιας. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το tofu μπορεί πραγματικά να είναι βρώσιμο, ακόμη και νόστιμο. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το tofu, δοκιμάστε να το μαριναρίσετε σε σάλτσα σόγιας, χυμό λεμονιού, λάδι και βότανα, στη συνέχεια ψήνετε, ψητά ή ανακατεύετε-τηγανίζετε με την επιλογή λαχανικών.

Κινόα

Το Quinoa είναι ένα κορυφαίο ενεργειακό φαγητό και σίγουρα στον κατάλογό μου “Top Foods for Men”, εν μέρει επειδή έχει το καλύτερο προφίλ αμινοξέων όλων των κόκκων! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το μετρήσετε, ως καλή πηγή πρωτεΐνης, και ακόμη καλύτερα όταν το συνδυάζετε με αυγά, κοτόπουλο ή ψάρι. Είναι γεμάτη βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία (ιδιαίτερα βιταμίνες Β, ασβέστιο και μαγνήσιο).

Έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, όπως και οι μπανάνες και τα αβοκάντο, τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης μέσα σε ένα υγιές εύρος. Είναι πολύ χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και εντελώς απαλλαγμένη από χοληστερόλη, οπότε νικητής για όσους ανησυχούν για την παρακολούθηση της πρόσληψης διαιτητικής χοληστερόλης.

Αυγά

Τα αυγά (κατά προτίμηση οργανικά, όποτε είναι δυνατόν) είναι πηγή πρώτης κατηγορίας πρωτεΐνης (ή αυτό που ονομάζουμε ως υψηλής βιολογικής αξίας), εύκολο να μαγειρέψουμε και έναν ιδανικό τρόπο για να ξεκινήσουμε μια κουραστική μέρα. Ένα πρωινό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, όπως τα ομελέτα σε τοστ, ισορροπεί αποτελεσματικά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και σίγουρα θα σας κρατήσει πολύ περισσότερο από τοστ και μαρμελάδα. Εάν ανησυχείτε για την περιεκτικότητα σε χοληστερόλη των αυγών, περιορίστε την πρόσληψη σε 3 την εβδομάδα. διαφορετικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Απόδοση Των Ανδρών

Τα αυγά είναι επίσης πλούσια σε χολίνη (ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση των αγοριών μνήμης!) Και τα καροτενοειδή λουτεΐνη και ζεαξανθίνη αυτά είναι σημαντικά για την πρόληψη του καταρράκτη, καθώς και της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας, αμφότερα τα οποία οδηγούν στην τύφλωση.

Τα αυγά είναι πραγματικά εύκολο να μαγειρέψουν τα βράζουμε σκληρά, τα βράζουμε μαλακά, τα βγάζουμε, τα ανακατεύουμε – απλά προσπαθήστε να αποφύγετε να τα μαγειρέψετε με υπερβολική ποσότητα βουτύρου, κρέμας ή λάδι. Τα αυγά Benedict θα πρέπει να είναι μια “από μια στιγμή στη θεραπεία”!

Στρείδια και άλλα θαλασσινά

Τα στρείδια είναι πλούσια στον μεταλλικό ψευδάργυρο – συνήθως αναφέρεται ως ορυκτό γονιμότητας! Τα στρείδια φημίζονται για τη φήμη τους ως αφροδισιακό και υποθέτω ότι είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο που δίνει αυτή τη φήμη κάποια επιστημονική βάση; Το γεγονός είναι ότι τα στρείδια περιέχουν μια εξαιρετικά υψηλή ποσότητα ψευδαργύρου – απαραίτητη για την παραγωγή σπέρματος και την ανάπτυξη των αναπαραγωγικών οργάνων. Βοηθούν κατά πολλούς και στο να προλάβετε την πρόωρη εκσπερμάτωση και άλλα προβλήματα που αφορούν την απόδοση σας.

Τα στρείδια, δυστυχώς, δεν είναι για το γούστο όλων, έτσι, υπάρχουν κάποια άλλα τρόφιμα που θα μπορούσαν να έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα; Λοιπόν, μερικοί αναφέρθηκαν παραπάνω (σπόροι κολοκύθας και ηλιόσποροι) αλλά άλλες εξαιρετικές διαιτητικές πηγές ψευδαργύρου περιλαμβάνουν καβούρια, τα περισσότερα άλλα οστρακοειδή, παραπροϊόντα σφαγίων και σιτάρι, για να αναφέρουμε μερικά. Δεν νομίζω, ωστόσο, ότι κάποια από αυτά έχουν φήμη ως αληθινοί αφροδισιακοί παραπροϊόντα σφαγίων ή στρείδια;

Σκόρδο

Το σκόρδο πρέπει να είναι ένα από τα πιο υγιεινά και ωφέλιμα τρόφιμα / βότανα στον πλανήτη. Προφανώς είναι ένα από τα παλαιότερα καλλιεργημένα φυτά, που προέρχονται από την κεντρική Ασία. Συχνά αναφέρεται ως “αντιγήρανση”, καθώς αποτελεί εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά κυριολεκτικά σταματούν τα κύτταρα από τη “σκουριά” ή τη γήρανση. Βλέπουμε αυτήν την διαδικασία ως ρυτίδες! Το σκόρδο είναι γεμάτο από θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες Β, ασβέστιο, θείο και ψευδάργυρο, αν και σε μέτριες ποσότητες. Αλλά τι είναι το πιο γνωστό σκόρδο είναι τα αντιβακτηριακά οφέλη που οφείλονται στη δραστική ουσία που υπάρχει στο σκόρδο, που ονομάζεται αλικίνη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το σκόρδο είναι τόσο χρήσιμο για τα κρυολογήματα και τη γρίπη. Τα συμπληρώματα σκόρδου πρέπει να περιέχουν τη δραστική ουσία (η οποία παραμένει σταθερή όταν αποξηραίνεται), καθώς είναι οι ιδιότητες της αλικίνης που βοηθούν στη διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς και κυκλοφορίας, καθώς και να έχουν εξαιρετική αντιμικροβιακή δράση. Το σκόρδο δρα ως αντιπηκτικό στο αίμα, το οποίο μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικών επεισοδίων και μπορεί να βοηθήσει στην καταστροφή των καρκινικών κυττάρων.

Ο καλύτερος τρόπος να φάει το σκόρδο είναι RAW, ψιλοκομμένο, ψιλοκομμένο ή κονιορτοποιημένο, και προστίθεται σε ένα σαλάτα dressing; Ωστόσο, πρέπει να πω ότι “η ανάσα σκόρδου” δεν είναι πολύ ελκυστική! Δοκιμάστε να μασήσετε το μαϊντανό μετά από ένα έντονα κρεμώδες γεύμα σκόρδου. Δουλεύει για να εξουδετερώσει την πικάντικη μυρωδιά του σκόρδου, καθώς η χλωροφύλλη στο μαϊντανό λειτουργεί ως καθαριστικό και ουδέτερο. Η εναλλακτική λύση είναι να λαμβάνετε μια κάψουλα σκόρδου καθημερινά.

Αβοκάντο

Τα αβοκάντο, νομίζω, αισθάνονται λίγο σαν το βούτυρο στη γλώσσα, αλλά έχουν μια γεύση καρυδιού; Στην πραγματικότητα, οι Ισπανοί ναύτες τους ονόμαζαν «βούτυρο του πλοίου» επειδή τα χρησιμοποιούσαν ως υποκατάστατο του βουτύρου σε μακρινά θαλάσσια ταξίδια. Τα αβοκάντο περιέχουν καλές ποσότητες βιταμινών Β, συμπεριλαμβανομένου του φολικού οξέος, και είναι ένας από τους λίγους καρπούς που περιέχουν βιταμίνη Ε ένα σημαντικό λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό.

Η βιταμίνη Ε είναι απαραίτητη για τη μετατροπή της χοληστερόλης σε αρσενικές ορμόνες φύλου και η ανεπάρκεια βιταμίνης Ε μπορεί να προκαλέσει γονιμότητα και στα δύο φύλα προκαλώντας βλάβη στους αναπαραγωγικούς ιστούς. Έτσι, όλα τα παιδιά εκεί έξω μια κανονική μερίδα αβοκάντο στη διατροφή, με μια χούφτα ηλιόσπορους και σπόρους κολοκύθας (επίσης ψηλά στο “Ε”) δεν θα χάσετε την προσπάθειά σας για βέλτιστη υγεία!

Εκπληκτικό σε μερικούς ίσως, αλλά τα αβοκάντο περιέχουν δύο φορές περισσότερο κάλιο από τις μπανάνες και αποτελούν μια εξαιρετική πηγή της φυτοχημικής λουτεΐνης που βρίσκεται επίσης στα φυλλώδη πράσινα λαχανικά και ένα βασικό θρεπτικό συστατικό για τη βελτίωση της υγείας των ματιών. Όπως το ελαιόλαδο, τα αβοκάντο παρέχουν καλό, μονοακόρεστο λίπος, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τη μείωση της LDL χοληστερόλης.

Νόσος Peyronie (Peyronie’s Disease) Όλα Όσα Θέλετε Να Ξέρετε

Όταν δοκιμάζετε ένα “avo” για την ωρίμανση, δώστε την απαλή συμπίεση – ένα ώριμο φρούτο θα αφήσει ένα δάχτυλο ή αποτύπωμα. Για να φάτε αβοκάντο, κόψτε προσεκτικά κατά μήκος και κερδίστε μακριά από την πέτρα. Απλά σκουπίστε έξω τη σάρκα και απολαύστε! Δοκιμάστε να ανακατέψετε τα πράσινα φρούτα με ψιλοκομμένες ντομάτες, χυμό λεμονιού ή λεμονιού, λίγο ψιλοκομμένο τσίλι και αλάτι για μια πανέμορφη γουακαμόλη. Η ανάμειξη με το τυρί ricotta κάνει επίσης ένα εξαιρετικά χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά υγιεινή βουτιά.

Η παιδική μου μνήμη για κατανάλωση αβοκάντο είναι πολτοποιημένη σε φρέσκο ​​ψωμί ολικής άλεσης και πασπαλισμένο με λίγο αλάτι – νόστιμο!

Μήλα και μπανάνες

Τα μήλα είναι γεμάτα με αρκετά ισχυρά αντιοξειδωτικά που περιλαμβάνουν μια ένωση που ονομάζεται κουρσετίνη. Η κερσετίνη είναι γνωστό ότι είναι μια πολύ αποτελεσματική φυσική αντι-ισταμίνη και συνεργάζεται συνεργικά με μια άλλη αντιισταμινική – βιταμίνη C. Οι πάσχοντες από πυρετό δείχνουν ότι αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ χρήσιμος κατά τη διάρκεια της “αλλεργίας” εποχής.

Μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα συμπληρώματα που συχνά συνδυάζονται με βρομελίνη, ένα καλό αντιφλεγμονώδες. Τα μήλα είναι επίσης υψηλά στη διαλυτή ίνα, πηκτίνη, βοηθώντας στη μείωση της LDL χοληστερόλης. Πρέπει λοιπόν να υπάρχει κάποια αλήθεια στο ρητό “Ένα μήλο την ημέρα κρατά τον γιατρό μακριά”; Ο καλύτερος τρόπος για να τα φάτε είναι ώριμος, ωμή και με φλούδα άθικτη – μην ξεφλουδίζετε τα μήλα, όπως είναι στο δέρμα που βρίσκετε την κουρσετίνη!

14 Βασικά Σημεία Που Καθορίζουν Την Καλή Στύση [infographic]

Οι μπανάνες (όπως τα αβοκάντο) περιέχουν τόνους καλίου, μαγνησίου και φυλλικού οξέος. Το κάλιο βοηθά στην καταπολέμηση της υψηλής πίεσης του αίματος και μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικών επεισοδίων. Μια υψηλή διατροφή φρούτων και λαχανικών πρέπει να σας προμηθεύσει με άφθονο κάλιο. Το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο για την σωστή ανάπτυξη των κυττάρων και τη μείωση της ομοκυστεΐνης στο αίμα – ζωτικής σημασίας για την πρόληψη των καρδιακών παθήσεων.

Φρούτα μούρων

Μωβ, σκούρο κόκκινο και μπλε μούρα δεν είναι μόνο πλούσια σε βιταμίνη C και αντι-γήρανσης, αλλά μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα για τους πάσχοντες από ουρική αρθρίτιδα. Η ουρική αρθρίτιδα είναι μια πολύ οδυνηρή κατάσταση και είναι το αποτέλεσμα του ουρικού οξέος που απορρίπτεται στους ιστούς – συχνά στο μεγάλο δάκτυλο! Προκαλεί φλεγμονή και πόνο και μπορεί να προχωρήσει σε εκφυλισμό κοινού και αρθρίτιδα.

Άντρες Με Ποτά

Δυστυχώς, συχνά σχετίζεται με προβλήματα νεφρών και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για πέτρες στα νεφρά. Τα φρούτα όπως τα βατόμουρα και τα βακκίνια κ.λπ. μπορούν να βοηθήσουν λόγω της παρουσίας αντιοξειδωτικών που είναι γνωστά ως ανθοκυανίνες και προανθοκυάνες – αυτά είναι αυτά που τους δίνουν τόσο πλούσιο πανέμορφο χρώμα. Καλύτερα, είναι φυσικά αντιφλεγμονώδη, ώστε να διευκολύνουν τον πόνο της φλεγμονής. Οι πάσχοντες από ουρική αρθρίτιδα πρέπει επίσης να ακολουθήσουν μια χαμηλή δίαιτα ζωικών πρωτεϊνών, να μειώσουν το αλκοόλ, να πίνουν άφθονο νερό και να τρώνε πολύ πιο πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά.

Βρώμη

Η βρώμη είναι υψηλή σε βιταμίνες Β και ασβέστιο, καθώς και τόσο αδιάλυτες όσο και διαλυτές ίνες. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο είναι θρεπτικά, αλλά μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή των τοξινών στα έντερα – καθώς και στην εξάλειψη των αποβλήτων!

Αυξήστε Την Παραγωγή Σπέρματος Με Ασφάλεια Και Αποτελεσματικότητα

Η υψηλή περιεκτικότητα διαλυτής ίνας στη βρώμη είναι ο λόγος για τον οποίο έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης (η άσχημη χοληστερόλη) όταν καταναλώνεται σε τακτική βάση. Συμπεριλαμβάνοντας ένα μπολ με βρώμη χυλό στη καθημερινή σας διατροφή, θα κάνετε κάτι αρκετά σημαντικό για να προστατευθείτε από καρδιακές παθήσεις. Μια άλλη μεγάλη πηγή διαλυτής ίνας σε λιναρόσπορο, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας στο μπολ σας βρώμης το πρωί. Ολόκληρη η οργανική βρώμη είναι το καλύτερο για να πάτε!

Ευχαριστούμε που διαβάζετε το Penis-Enlargement-Solution.com!

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!