Ξεπεράστε Τα Προβλήματα Και Αυξήστε Την Αντοχή Σας Στο Κρεβάτι

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Μερικές φορές η υπέρβαση της πρόωρης εκσπερμάτωσης και η εκμάθηση του πώς να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι είναι θέμα μάθησης αποτελεσματικών τεχνικών χαλάρωσης και μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης στις σεξουαλικές σας εμπειρίες.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η ιδέα έρχεται σε αντίθεση με πολλές επικρατούσες σοφίες γύρω από τις «ενοχλητικές» σεξουαλικές αισθήσεις και την αποστροφή από την εμπειρία. Θέλω να μοιραστώ μια πολύ απλή άσκηση για να αυξήσω αυτό που ονομάζω “συνειδητοποίηση των κρουστών”. Όσο περισσότερο είστε παρόντες με όλα τα συναισθήματα και τις αισθήσεις σας, τόσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο του ελέγχου και της διέγερσής σας και έτσι ο πιο έντονος οργασμός σας μπορεί να γίνει. Μάθετε πώς να διαρκούν περισσότερο στο κρεβάτι; Ένα επιπλέον μπόνους!

Θυμηθείτε, ο οργασμός και η εκσπερμάτιση είναι δύο ξεχωριστά φυσιολογικά γεγονότα για έναν άνδρα (και, ωραία, απλά, για μια γυναίκα επίσης!). Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα αναπτύξετε περισσότερο έλεγχο, απλά αυξάνοντας και βελτιώνοντας την ευαισθητοποίησή σας, ειδικά εκείνη του κόκορα σας. Η εστίαση και η ανάπτυξη της επίγνωσης είναι ένα από τα δώρα της Τάντρας.

Η λέξη Tantra είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει επέκταση της συνείδησης και απελευθέρωση της ενέργειας. Θα χρειαστώ μια ολόκληρη σειρά άρθρων για να αρχίσω να το βάλω σε αυτό. Προς το παρόν, θέλω να εστιάσετε σε μια άσκηση. Είμαστε όλοι στη χρόνια συνήθεια να κρατούμε τον εαυτό μας μακριά από τα γεννητικά όργανα μας, οπότε δοκιμάστε αυτό!

Η Άσκηση

 1. Καθίστε ή κατεβάστε, να είστε άνετοι.
 2. Χαλαρώστε την αναπνοή σας, παρατηρήστε κάθε αναπνοή που κινείται μέσα από τα ρουθούνια.
 3. Στη συνέχεια, μετά από μερικά λεπτά, αφήστε την αναπνοή σας να ευαισθητοποιηθεί στον ομφαλό.
 4. Επόμενη επίγνωση της πτώσης στο περίνεο, μεταξύ των όρχεων και του πρωκτού.
 5. Και στη συνέχεια στο πυελικό δάπεδο.
 6. Φέρτε την ευαισθησία σας στο πυελικό σας δάπεδο και χαλαρώστε τα πάντα.
 7. Χαλαρώστε τους γλουτούς και τον πρωκτό σας. (Ο πυελικός πυθμένας είναι ο ιστός των μυών κατά μήκος της βάσης της λεκάνης, που συνδέεται με τα οστά sitz, το ηβικό κόκαλο και το κοκκύσιο, που αποτελούν τη βάση του κορμού σας)

Τα γεννητικά όργανα εμπλέκονται σε αυτούς τους μυς. Συνήθως τραβάτε συνεχώς το πυελικό δάπεδο ασυνείδητα με την εσωτερική σας ένταση, κόβοντας την αίσθηση.

Από αυτό το σημείο, κάθε στιγμή που θυμάστε, φέρτε την επίγνωσή σας στο πυελικό δάπεδο και RELAX TOYTH! Καθώς κάθεστε ή βάζετε, αισθανθείτε με την συνείδησή σας όλο το μήκος του κόκορα σας καθώς εκτείνεται από τον βαθύ πυρήνα μέσα και μακριά από το σώμα. Νιώστε τη βαθιά ρίζα, όπου συνδέεται και βγαίνει από το σώμα σας.

 • Οπτικοποιήστε τον ιερό σας κόκορα, ως γεννήτρια αγάπης ενέργειας, ένα μαγικό ραβδί.
 • Φανταστείτε και αισθανθείτε μια πυρκαγιά γεμίζοντας και πλημμυρίζοντας τη περιοχή της πυέλου.
 • Νιώστε την ένταση των πιο λεπτών αισθήσεων.
 • Χαλαρώστε στα γεννητικά όργανα.
 • Νιώστε τους από μέσα προς τα έξω.
 • Χαλαρώστε. Να είστε πιο ριζωμένοι στη βάση του πέους σας.
 • Κρατήστε ολόκληρο το πέος στη συνείδησή σας, όχι μόνο στην άκρη.

Ρωτήστε Τον Εαυτό Σας

“Πώς μπορώ να ανοίξω περισσότερα;” Επικεντρωθείτε στο πώς αισθάνεται, όχι όπου είναι. Παρατηρήστε πώς η ευαισθησία και η διέγερσή σας αυξάνεται με αίσθηση χαλάρωσης. Δεν υπάρχει αποτέλεσμα, εκτός από το να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε περισσότερο. Αυτή είναι η άσκηση, την πρακτική συχνά!

Παρόλο που φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με τόσο πολλή θεωρία γύρω από την απόσπαση της προσοχής και την εξάντληση της σεξουαλικής ευχαρίστησης, η βασική αρχή της αύξησης της συνειδητοποίησης κατά τη διάρκεια του σεξ είναι αυτό. Νιώστε το σώμα, τη σεξουαλικότητα και τους οργασμούς σας. και Μάθετε το σώμα, τη σεξουαλικότητα και τους οργασμούς σας. τότε Μάστερ το σώμα σου, τη σεξουαλικότητα και τους οργασμούς!

Οι αρνητικές επιπτώσεις της αποχής στον οργανισμό είναι πολλές και ποικίλες. Αυτά περιλαμβάνουν αυξημένο κίνδυνο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, καθώς και σωματικά προβλήματα υγείας όπως φλεγμονώδη νόσο της πυέλου, στειρότητα, ακόμη και καρκίνο. Η αποχή από το σεξ για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από τον ιατρικό είναι επιβλαβής όχι μόνο για την υγεία του συντρόφου σας αλλά και για τη δική σας.

Τα Kegel είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τους μύες του πυελικού εδάφους σας και να βελτιώσετε τη γενική σας υγεία. Μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της ακράτειας ούρων, στη βελτίωση της σεξουαλικής ευχαρίστησης και ακόμη και στη μείωση του κινδύνου ορισμένων τύπων πρόπτωσης.

Με τακτικές ασκήσεις Kegel, μπορείτε να απολαύσετε βελτιωμένο έλεγχο της ουροδόχου κύστης, καλύτερη στάση του σώματος και ισχυρότερους μύες του πυρήνα. Αν λοιπόν αναζητάτε έναν τρόπο να βελτιώσετε τη συνολική υγεία και ευεξία σας, το Kegels μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Σε ένα επερχόμενο άρθρο θα διερευνήσω πώς η ιδέα του σεξουαλικού ελέγχου και της κυριαρχίας δεν είναι καθόλου ο έλεγχος … αλλά αυτό θα ήταν μπροστά από τον εαυτό μου. Μέχρι τότε απολαύστε τον εαυτό σας εξάσκηση – και μάθετε πώς να διαρκούν περισσότερο στο κρεβάτι την ίδια στιγμή!

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!