Πώς Άρχισα Πρόσφατα Να Βλέπω Το Ζήτημα Του Μεγέθους

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Τον τελευταίο καιρό αναρωτιέμαι τι είδους ανεπιθύμητη αλληλογραφία υπήρχε πριν από την καθημερινή χιονοστιβάδα της διεύρυνσης του πέους. Κάθε μέρα, χωρίς αποτυχία, μηνύματα όπως “Αύξηση του μέλους σας” και “Τρεις ίντσες την εβδομάδα!” ή “Ικανοποιήστε την!” προσγειωθείτε στο άχρηστο κουτί μου. Για να μην αναφέρουμε μερικές από τις πιο παράλογες: «Σπάστε τους τοίχους με το τεράστιο dong σας!» ή «Πυραύλος στο παντελόνι σας!»

https://www.youtube.com/watch?v=8CV_I0zVPdo

Είναι ατελείωτο. Και δεν περιορίζεται σε ανεπιθύμητη αλληλογραφία – ολόκληρο το δίκτυο είναι γεμάτο με διαφημίσεις για χάπια, κρέμες, σκόνες και τεχνικές για να σας κάνει «ο άνθρωπος που πάντα θέλατε να είστε». οι σελίδες κάθε φύλου – όπως επίσης και πολλά ανδρικά περιοδικά “υψηλού φρυδιού” – είναι γεμάτα με αυτά. «Δώστε της το δώρο που πάντα ήθελε!»

Όλα αυτά με έκαναν να σκεφτώ. Υπάρχουν άντρες εκεί έξω που πραγματικά θέλουν έναν πύραυλο στο παντελόνι τους; Και πόσο μακριά είναι πολύ μακριά; Θέλω να πω, σε ποιο σημείο αφήνουν τα πράγματα τη σφαίρα της ευχαρίστησης και μπαίνουν στο παράλογο – υπάρχει τόσο μεγάλο πράγμα; Μυστικισμένος, αποφάσισα να κάνω λίγη έρευνα και να το ανακαλύψω για πάντα.

Παρά το χιούμορ, υπάρχει ένα πολύ πραγματικό ρεύμα σε αυτό το θέμα που χρονολογείται περισσότερο από ό,τι μπορεί να φανταστεί κάποιος από εμάς. Εάν υπάρχει ένα ζήτημα που αφορά σχεδόν καθολικά όλους τους άνδρες (και τις γυναίκες), είναι αυτό. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας άντρας είναι να εμφανιστεί – κυριολεκτικά – σε αυτό το τμήμα. Όπως και με το μέγεθος του στήθους για τις γυναίκες, αυτό το θέμα είναι υπό αδιάκοπο έλεγχο στα μέσα ενημέρωσης. Παραστάσεις όπως το “Sex And The City” και το “Ally McBeal”, που έχουν απεικονίσει τις γυναίκες να κλαίνε στο κρεβάτι και να αφήνουν τους εραστές τους σε ανεπαρκές μέγεθος πέους, προσθέτουν μόνο τη φλεγμονή.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε μια βιομηχανία διεύρυνσης δισεκατομμυρίων δολαρίων να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να ευδοκιμεί;

Δεν ήταν πάντα έτσι. Αν και σίγουρα κάπως ανησυχεί από τις αρχές της πολιτισμένης κουλτούρας, έχουμε επιβιώσει. Το μέγεθος δεν έχει καμία σχέση με το αν τα εξαρτήματα λειτουργούν σωστά ή όχι – είναι απλώς θέμα αισθητικής και απόλαυσης. Μόνο τα τελευταία τριάντα πέντε χρόνια έχει φτάσει στο επίπεδο παντοδύναμης επείγουσας ανάγκης που βλέπουμε σήμερα – όλα πρέπει να είναι μεγαλύτερα, καλύτερα, θερμότερα, ισχυρότερα …

Το σεξ είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά πράγματα στις σχέσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την οικειότητα, για να πάρετε αυτό που θέλετε από τον σύντροφό σας ή ακόμη και για να χειραγωγήσετε τον σύντροφό σας.

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν το σεξ ως εργαλείο για να πάρουν αυτό που επιθυμούν από τον σύντροφό τους. Ωστόσο, έχετε ποτέ εσείς ως γυναίκες σκεφτεί την άλλη πλευρά του νομίσματος; Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς οι άνδρες χρησιμοποιούν το σεξ στις σχέσεις;

Στη Δεκαετία Του Εβδομήντα Είδαμε Την Αντλία Πέους Να Έρχεται Στο Φως

Δεν λέγεται ανοιχτά, παραγγέλλεται από εφήβους και μοναχικούς άντρες από την πλάτη των στρωμάτων-περιοδικών και προορίζονται να καταλήξουν να συλλέγουν σκόνη στη γωνία της ντουλάπας, βασικά θεωρούνται λείψανα σήμερα. Στη δεκαετία του ογδόντα αρχίσαμε να ακούμε λίγο για κάτι που ονομάζεται «έλξη», που αξίζει σωστά το S&M που προκαλεί εικόνα. Αυτή είναι μια διαδικασία με την οποία επιμηκύνετε το πέος σας κρεμώντας βάρη από αυτό για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. Αρκετά ειπώθηκαν.

Μόλις στα μέσα της δεκαετίας του ’90 αρχίσαμε να βλέπουμε διαφημίσεις για πράγματα όπως χάπια και λύσεις και η χειρουργική επέμβαση πέους, γνωστή ως φαλλοπλαστική, ήταν μια κοινώς γνωστή τεχνική. Τότε φυσικά υπάρχει το «jelqing», ο λεγόμενος «φυσικός και αρχαίος» τρόπος μεγέθυνσης που βασικά αποτελείται από δεκαπέντε λεπτά καθημερινές συνεδρίες κατά τις οποίες πιέζετε επανειλημμένα το πέος σας σαν να ήταν ένα freezie που προσπαθούσατε να πιέσετε τις τελευταίες σταγόνες χυμού από.

Από όσο μπορώ να βρω, δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν την ιδέα ότι οποιαδήποτε από αυτές τις τεχνικές λειτουργεί πραγματικά. Αντίθετα, μερικές από τις παρενέργειες είναι τρομακτικά κάτω-δεξιά, που κυμαίνονται από αιμοφόρα αγγεία έως φουσκάλες έως ουλές, παραμόρφωση, λοίμωξη και ακόμη και ανικανότητα. Στην περίπτωση των χαπιών, οι αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν από το University of Maryland και τη Flora Research της Καλιφόρνιας έχουν αποκαλύψει επιβλαβείς μολυσματικές ουσίες, όπως μούχλα, μαγιά, E. Coli, φυτοφάρμακα και μόλυβδο, για να μην αναφέρουμε τη «μόλυνση από βαριά κόπρανα». (Michael Donnenburg – U του Μέριλαντ.)

Αξίζει Πραγματικά Για Όλα Αυτά;

Πόσα «μικρά» πέους είναι πραγματικά εκεί έξω – και εδώ φτάνουμε σε αυτό – τι σημαίνει πραγματικά «μικρό» και «μεγάλο»;

Η αγάπη έχει τους δικούς της κανόνες που δεν δεσμεύονται από τον χρόνο ή τον χώρο. Δεν είναι ασυνήθιστο να ακούς για ανθρώπους που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο μόνο και μόνο για να είναι με το άτομο που αγαπούν. Επίσης, δεν είναι ασυνήθιστο τα ζευγάρια να διατηρούν μια σχέση από απόσταση – μερικές φορές για χρόνια!

Η πράξη αγάπης μπορεί να προκαλέσει μια κατάσταση ευφορίας που μπορεί να είναι δύσκολο να περιγραφεί. Είναι αυτό το συναίσθημα που δημιουργεί τις πιο όμορφες αναμνήσεις σε μια σχέση.

Αφήνοντας τις προσωπικές προτιμήσεις για μια στιγμή, ας δούμε τα στατιστικά στοιχεία. Σύμφωνα με την Wikipedia, έχουν διεξαχθεί αρκετές μελέτες σχετικά με το μήκος του πλήρως όρθιου ενήλικου πέους. Αρκετά διασκεδαστικά, “εκείνες οι μελέτες που βασίζονταν στην αυτο-μέτρηση ανέφεραν με συνέπεια υψηλότερο μέσο όρο από αυτές που είχαν το προσωπικό να κάνει τις μετρήσεις.”

Από πέντε ξεχωριστές μελέτες από διαφορετικά μέρη του κόσμου, το μέσο μήκος ήταν μεταξύ 5,1 και 6,1 ίντσες. Όσον αφορά την περιφέρεια, ο μέσος όρος από τέσσερις ξεχωριστές μελέτες ήταν πολύ πιο κοντά – μεταξύ 4,7 και 5,0 ίντσες σε περιφέρεια.

Λοιπόν, πώς ακούγεται σε όλους; Σωστός; Και, αν ναι, αρκετά καλό; Ή μήπως η φύση μας έκοψε όλους σε αυτό το θέμα, ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τους μηχανισμούς αναπαραγωγής από τις περιπλοκές της ευχαρίστησης;

Προφανώς, σύμφωνα με ορισμένες γυναίκες, ορισμένοι άνδρες μπορεί να είναι πολύ μεγάλοι. Τι? Πολύ μεγάλο? Ποιος άκουσε ποτέ κάτι τέτοιο! Μην είσαι γελοία. Περισσότερα είναι καλύτερα, θυμάσαι;

Αυτό θυμάται ένα άλλο συναρπαστικό ζήτημα. Δεν είμαι άπληστος παρατηρητής πορνό, αλλά έχω κάνει το μερίδιό μου και έχω δει κάποια πράγματα που ανοίγουν τα μάτια στην εποχή μου. Όσον αφορά το εξαιρετικά προικισμένο αρσενικό (9 έως 12 ίντσες), συχνά αναρωτιόμουν ακριβώς πώς είναι οι γυναίκες σε αυτές τις ταινίες που μπορούν να πάρουν τόσο πολύ. Απ ‘όσο ήξερα, ο τράχηλος απλώς δεν αφήνει αρκετό χώρο για κάποιον όπως ο Τζον Χολμς να μπει σε όλη τη διαδρομή – οπότε, τι ακριβώς συμβαίνει;

Μετά Από Λίγη Έρευνα Η Απάντηση Έγινε Σαφής

Σε αντίθεση με το πέος, το οποίο είναι αρκετά απλό, ο κόλπος είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο κομμάτι βιολογικών μηχανών. (Κάπως σαν τους ιδιοκτήτες τους!) Οι γυναίκες είναι σε θέση να έχουν τέσσερις διαφορετικούς τύπους οργασμού: αιμορραγία (κλειτορίδα), κολπικό (σημείο-g), μήτρα (επίκεντρο) και ανάμειξη, το τελευταίο είναι οποιοσδήποτε συνδυασμός των προηγούμενων τριών. Οι ερευνητές βρήκαν επίσης προφανώς ένα άλλο hot-spot μέσα στον κόλπο, γνωστό ως «Anterior Fornix Erotic» ή «AFE Zone».

Τώρα, εάν ο κόλπος είναι ένα περίπλοκο κομμάτι μηχανών, τότε ο γυναικείος οργασμός, όπως το έθεσε ένας ιστότοπος, είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο φαινόμενο. Δεν πρόκειται να αναφερθώ σε όλες τις λεπτομέρειες εδώ, αλλά το μόνο που έμαθα είναι ότι ο κόλπος, ο οποίος είναι ικανός να επεκταθεί σε μέγεθος αρκετά μεγάλο για να παραδώσει ένα βρέφος, είναι ικανός να φιλοξενήσει σχεδόν οποιοδήποτε μέγεθος πέους.

Το κλειδί? Ερωτικά παιχνίδια. Όσο πιο φυσιολογικά διεγείρεται μια γυναίκα, τόσο περισσότερο τα κολπικά τοιχώματα – τα οποία συνήθως αγγίζουν – θα διασταλούν και το βαθύτερο εσωτερικό του τραχήλου θα ανεβαίνει. Όταν ένας άντρας ωθεί σε μια συγκεκριμένη γωνία, ο τράχηλος, μαζί με ολόκληρη τη μήτρα διεγείρεται είτε από την κορυφή είτε από τον πυθμένα, επιτρέποντας τελικά τον οργασμό της μήτρας ή «επίκεντρου». Ωστόσο, προφανώς πρέπει να είστε τουλάχιστον επτά ίντσες ή περισσότερο για να το επιτύχετε, με το ιδανικό μήκος να είναι εννέα ίντσες.

Φυσικά, υπάρχουν ορισμένοι φυσιολογικοί περιορισμοί – όπως και στο μέγεθος του πέους, μερικές γυναίκες είναι φυσικά πολύ «βαθύτερες» από άλλες. Μια εξαιρετικά λεπτοκαμωμένη γυναίκα, για παράδειγμα, απλά δεν θα μπορεί να φιλοξενήσει 12 ολόκληρες ίντσες, ανεξάρτητα από το πόσο βαθιά μπορεί να ανεβεί ο τράχηλος.

Ωστόσο, δεδομένων των παραπάνω πληροφοριών, φαίνεται ότι η φύση έχει διατηρήσει ορισμένες απολαύσεις για τον πιο προικισμένο άνθρωπο. Είναι δίκαιο; Φυσικά όχι, αλλά τότε, όποιος είπε ότι ήταν η ίδια η ζωή;

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!