Πρόωρη Εκσπερμάτωση: 3 Κοινοί Μύθοι Καταρρίπτονται

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Η πρόωρη εκσπερμάτωση – και η εκσπερμάτωση εν γένει – είναι σύνθετη και όχι πλήρως κατανοητή. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με αυτή που δεν είναι ούτε αληθινές ούτε υποστηρίζονται από επιστημονικά στοιχεία.

Πρόωρη Εκσπερμάτωση

Σήμερα θα σας δείξω με συντομία ποιοι είναι τρεις κοινοί μύθοι γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Θεωρώ ότι δεν αξίζει τον κόπο να αγχωνόμαστε, γιατί συμβαίνει κατά καιρούς σε όλους μας και το άγχος όχι μόνο δεν βοηθά, αλλά δυσκολεύει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Δείτε τα βίντεο!

Μύθος # 1 – Η πρόωρη εκσπερμάτωση συμβαίνει μόνο σε νέους άνδρες

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος από τους μύθους για την πρόωρη εκσπερμάτωση. Τα δικά μου δεδομένα (από προσωπική παρατήρηση και μελέτη ετών) δείχνουν ότι η ηλικία όσων έρχονται αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση δεν αφορά μόνο τους νέους άνδρες.

Μύθος # 2 – Η αιτία για την πρόωρη εκσπερμάτιση είναι κατά κύριο λόγο ψυχολογική

Αυτή η παρεξήγηση εκφράζεται από όσο παλιά μπορούμε να θυμηθούμε. Ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ μια αξιόπιστη ιατρική μελέτη που να αποδεικνύει την ψυχολογική προέλευση της πρόωρης εκσπερμάτισης.

Αυτό που έχουν δείξει οι ιατρικές μελέτες είναι ότι η πρόωρη εκσπερμάτωση προκαλείται από μία από τις δύο κοινές νευρο-βιολογικές συνθήκες:

  1. Υψηλότερη από το κανονικό ευαισθησία του πέους ή
  2. Μειωμένα επίπεδα σεροτονίνης στον εγκέφαλο.

Αυτός είναι και ο λόγος που δουλεύουν συγκεκριμένοι αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης όπως το Priligy και το Dapoxetine στους άνδρες με πρόωρη εκσπερμάτωση.

Μύθος # 3 – Οι μη περιτμημένοι άνδρες έχουν υψηλότερα ποσοστά πρόωρης εκσπερμάτωσης

Εδώ και καιρό πιστεύεται ότι οι άνδρες που έχουν κάνει περιτομή κατά τη γέννησή τους έχουν εκτεθειμένο το πέος τους σε συνεχή τριβή με τα εσώρουχα που μειώνει σιγά-σιγά την ευαισθησία του και έτσι μειώνει την πιθανότητα να έχουν πρόωρη εκσπερμάτωση.

Ωστόσο, οι χώρες όπου η περιτομή είναι κοινή (π.χ. Ηνωμένες Πολιτείες) δεν έχουν διαφορετικά ποσοστά πρόωρης εκσπερμάτωσης από χώρες με χαμηλά ποσοστά περιτομής (π.χ. Βόρεια Ευρώπη), ακόμα και όταν οι πολιτισμοί και οι θρησκείες είναι παρόμοιες.

Τί Μπορείτε Να Κάνετε Τώρα;

Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα από τα πιο κοινά σεξουαλικά προβλήματα. Αυτή η κατάσταση περιγράφεται συχνά ως αδυναμία καθυστέρησης της εκσπερμάτωσης σε σημείο που είναι αμοιβαία επιθυμητό και για τους δύο εταίρους.

Αυτή την στιγμή, η καλύτερη λύση στην Ελλάδα είναι το Titan Gel. Προτείνω να διαβάσετε προσεκτικά την αξιολόγηση μου και να διαπιστώσετε αν πραγματικά ταιριάζει στην περίπτωση σας.

Οι άνδρες γίνονται ουσιαστικά για να έχουν μεγαλύτερες σεξουαλικές κινήσεις και να θέλουν το σεξ πιο συχνά από τις γυναίκες. Έτσι, οι περισσότεροι άνδρες κρατούν ερωτικά θέματα πολύ προσωπικά.

Είτε πρόκειται για μέγεθος είτε για πρόωρη εκσπερμάτιση, όλα έρχονται κάτω από την αμηχανία ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί χωρίς να τραυματιστείτε περισσότερο.

Τώρα στην αγορά μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από χημικούς τύπους σε όλα τα φυσικά χάπια βελτίωσης. Έχοντας να αντιμετωπίσουμε και να ομολογήσετε στον γιατρό σας για την πρόωρη εκσπερμάτιση είναι κάπως ενοχλητικό και κάτι που προτιμάτε να αποφύγετε. Θέλετε να το αντιμετωπίσετε και να βρείτε τη λύση μόνοι σας. Γι ‘αυτό πηγαίνετε στο διαδίκτυο για να ερευνήσετε.

Η αναστροφή βαζεκτομής θεωρείται μια από τις πιο ακριβές χειρουργικές επεμβάσεις. Το κόστος μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος των επιπλοκών που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Το κόστος για μια αναστροφή βαζεκτομής ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης. Παράγοντες όπως η ηλικία, η αρτηριακή πίεση, ο δείκτης μάζας σώματος και οι συν-νοσηρότητες λαμβάνονται υπόψη κατά τον προσδιορισμό του αρχικού κόστους μετά την επέμβαση.

Πάντα κάνετε μια διεξοδική έρευνα για οποιοδήποτε βοήθημα σκέφτεστε να αγοράσετε, στην περίπτωση αυτή δεν θέλετε πραγματικά να διακινδυνεύσετε τις παρενέργειες. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!