Πόσο Θα Σας Κοστίσει Μια Αναστροφή Βαζεκτομής;

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που έκαναν βαζεκτομή μόνο για να μετανιώσουν για την απόφασή τους αργότερα στη ζωή τους. Πολλοί από αυτούς που βρίσκονται σε αυτή τη θέση αρχίζουν να εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχουν αναστροφή βαζεκτομής.

Αναστροφή βαζεκτομής

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε συστηματικά το Titan Gel, φροντίστε να ενημερωθείτε για τον σωστό τρόπο διακοπής του και τις οδηγίες της επίσημης ιστοσελίδας του.

Το μεγάλο ερώτημα για πολλούς είναι αν μπορούν να καλύψουν το κόστος αντιστροφής της βαζεκτομής!

Δυστυχώς, οι αναστροφές βαζεκτομής δεν είναι φθηνές!

  • Η αναστροφή βαζεκτομής είναι μια περίπλοκη διαδικασία και η τιμή το αντικατοπτρίζει. Αν αντιστραφεί η βαζεκτομή σας, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε έναν ιατρικό λογαριασμό 4.000 έως 20.000 €.
  • Μια αναστροφή βαζεκτομής είναι πολύ πιο δύσκολο να πραγματοποιηθεί από την πραγματική βαζεκτομή. Θα πρέπει να πληρώσετε έναν εξειδικευμένο χειρουργό για το χρόνο του. Αυτό θα μπορούσε να προσθέσει κάτι από 1.000 έως 3.000 € στον λογαριασμό σας.
  • Θα χρεωθείτε επίσης για το αναισθητικό που θα χρησιμοποιηθεί στην εγχείρησή σας, το αναισθητικό δεν είναι φθηνό και αυτό θα μπορούσε εύκολα να επιβαρύνει έως και 5.000 € στα τέλη αναστροφής της βαζεκτομής.

Οι χρεώσεις μπορεί να μην σταματήσουν ούτε εκεί. μπορεί να χρειαστείτε εύκολα επιπλέον φάρμακα ή ακόμα και ένα σύντομο ξόρκι στο νοσοκομείο! Θα μπορούσατε σύντομα να δείτε έναν αρκετά απότομο λογαριασμό!

→ Υπάρχουν επιλογές στην Ελλάδα όπως το Xtrazex (η αξιολόγηση μου εδώ) και το Erofertil (η αξιολόγηση μου εδώ), για τις οποίες πρέπει να επανεξετάζεται η χρήση τους πριν οποιαδήποτε επέμβαση!

Το κόστος που συνεπάγεται η αντιστροφή της βαζεκτομής θα αφήσει πολλά ζευγάρια να ξύνουν τα κεφάλια τους να αναρωτιούνται πώς μπορούν ενδεχομένως να πληρώσουν για την επέμβαση. Μια πιθανή επιλογή που έχουν κάνει πολλά ζευγάρια είναι η χρηματοδότηση.

Αν και αυτή είναι σίγουρα μια εφικτή επιλογή, πρέπει να γνωρίζετε τα υψηλά επιτόκια που μπορούν να χρεώσουν αυτά τα γραφεία δανείων. Μπορεί να είναι φθηνότερο να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα για να πληρώσετε για την αντίστροφη βαζεκτομή σας.

Εκτός από το υψηλό κόστος που αντιμετωπίζετε, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι η επέμβαση μπορεί να μην είναι επιτυχής!

Θα μπορούσατε κάλλιστα να βρεθείτε στην κατάσταση να έχετε μεγάλο λογαριασμό και ωστόσο να είστε ακόμα άγονοι. Δυστυχώς, είναι η ίδια κατάσταση για όλους. Πολλοί άντρες απλώς αισθάνονται ότι αξίζει την ευκαιρία αν μπορέσουν να γίνουν πατέρες μια μέρα.

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!