Η Παραδοχή Της Ανικανότητας Μπορεί Να Θεραπεύσει

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Πολλοί άντρες γίνονται σεξουαλικά ανίκανοι, αλλά ποτέ δεν το παραδέχονται στον εαυτό τους. Δυστυχώς, αυτή η άρνηση τους εμποδίζει να απολαμβάνουν ξανά τη σεξουαλική δραστηριότητα. Ένας άντρας που συμπεριφέρεται έτσι έχει πολλή παρέα. Έως και 30 εκατομμύρια Αμερικανοί άντρες είναι ανίκανοι, αλλά λιγότεροι από 5 τοις εκατό έχουν αντιμετωπιστεί ποτέ.

Η παράβλεψη του προβλήματος ήταν φυσιολογική συμπεριφορά πριν από χρόνια, αλλά σήμερα η σεξουαλική ευεξία θεωρείται συχνά ως δείκτης της συνολικής υγείας. Καθώς περισσότεροι άντρες ζουν περισσότερο, έχουν ενδιαφέρον για τη θεραπεία της ανικανότητας. Ο παράγοντας υπερηφάνειας δεν αναστέλλει τη θεραπεία όπως κάποτε. Σήμερα, υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές θεραπείες για να διαλέξετε, τόσο χειρουργικές όσο και μη χειρουργικές. Αλλά το πρώτο βήμα είναι η αναγνώριση του προβλήματος.

Αρχίζουμε Καθορίζοντας Τι Είναι Η Ανικανότητα

Η ανικανότητα είναι η αδυναμία να έχει μια στύση που είναι αρκετά άκαμπτη και να τη διατηρεί αρκετά μεγάλη για να ολοκληρώσει τη σεξουαλική επαφή.

Τα Kegel είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε το πυελικό σας έδαφος και να αυξήσετε τον έλεγχο της διαρροής της ουροδόχου κύστης. Μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε καλύτερο έλεγχο της ουροδόχου κύστης, να βελτιώσετε τη σεξουαλική ευχαρίστηση και ακόμη και να μειώσετε την ενόχληση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Με τακτικές ασκήσεις Kegel, μπορείτε να βιώσετε βελτιωμένη υγεία της πυέλου και γενική ευεξία.

Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε τους Kegels και να δείτε τι μπορούν να κάνουν για εσάς;
Εάν οι στύσεις σας δεν γίνουν αρκετά σταθερές για να επιτρέψουν την κολπική διείσδυση, είστε ανίκανοι. Εάν οι στύσεις σας έχουν την απαραίτητη ακαμψία, αλλά είναι μόνο σταθερές για λίγο, μπορεί να έχετε πρόβλημα ανικανότητας.

Εάν η στύση σας χάσει τη δύναμή της κατά τη διείσδυση, πιθανότατα έχετε το πρόβλημα. Εάν κάποιο από αυτά τα σενάρια σας ταιριάζει, ίσως είναι καιρός να το παραδεχτείτε και να κάνετε το πρώτο βήμα προς μια θεραπεία που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι μια δύσκολη και ενοχλητική κατάσταση για τους άνδρες. Ευτυχώς, υπάρχει το Potencialex, ένα καινοτόμο προϊόν που μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση και να αποκαταστήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Το Potencialex είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη λίμπιντο και ενισχύει τη στυτική λειτουργία στους άνδρες. Περιέχει φυσικά συστατικά που είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, καθιστώντας το ιδανική λύση για όσους πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία. Με το Potencialex, οι άνδρες μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερη σεξουαλική απόδοση χωρίς να ανησυχούν για παρενέργειες ή αμηχανία.

Ρωτήστε Τον Εαυτό Σας Τρεις Δύσκολες Ερωτήσεις

Οι απαντήσεις σε αυτές τις τρεις ερωτήσεις μπορεί να καθορίσουν εάν πρέπει να αναζητήσετε σοβαρά θεραπεία ανικανότητας.

  1. Ποιος είναι ο βαθμός κινήτρου σας; Μετά από μεγάλες περιόδους χωρίς σεξουαλική δραστηριότητα, οι άνδρες και οι γυναίκες πέφτουν από τη συνήθεια να κάνουν σεξ. Η απλή περιέργεια για μια συγκεκριμένη θεραπεία δεν είναι αρκετή. Για να έχετε καλύτερη ευκαιρία για επιτυχία, θα πρέπει να ορίσετε τον εαυτό σας ως πρόθυμο ή εξαιρετικά πρόθυμο να συνεχίσετε τη σεξουαλική δραστηριότητα σε τακτική βάση.
  2. Ποια είναι η προθυμία σας να μάθετε νέες τεχνικές; Προκειμένου να χρησιμοποιήσει επιτυχώς οποιαδήποτε από τις θεραπείες που συζητήθηκαν εδώ, ένας άντρας πρέπει να κάνει κάποια φυσική δράση για να κάνει τις στύσεις. Εάν μάθετε πώς να εκτελείτε αυτήν την ενέργεια, πρέπει να παίρνετε μια συνεπή στύση κάθε φορά. Η προθυμία σας να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια και να ακολουθήσετε την καμπύλη μάθησης είναι ζωτικής σημασίας. Εάν αντισταθείτε στη χρήση νέων μεθόδων για την επίτευξη στύσης, πιθανότατα δεν θα έχετε επιτυχία με αυτές τις θεραπείες.
  3. Ποιος είναι ο βαθμός υποστήριξης της συντρόφου σας; Ερωτηθείς πιο άμεσα, η ερώτηση είναι, “Θέλει επίσης ο σύντροφός σας να γίνει ξανά σεξουαλικά ενεργός;” Είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια θεραπεία θα χρησιμοποιήσετε; Είναι πρόθυμη να κάνει σεξ μαζί σας χρησιμοποιώντας τη θεραπεία που επιλέξατε και οι δύο;

Απαιτούνται πεποίθηση, έντονο συναίσθημα και βασικά αρσενικά κίνητρα για την επίλυση προβλημάτων σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Εάν οι τρεις απαντήσεις σας είναι αρνητικές, θα πρέπει να μειώσετε τις προσδοκίες σας για επιτυχία με οποιαδήποτε από τις θεραπείες ανικανότητας.

Οι γυναίκες είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν το σεξ ως εργαλείο για να πάρουν αυτό που επιθυμούν από τον σύντροφό τους. Ωστόσο, έχετε σκεφτεί ποτέ εσείς ως γυναίκες πώς οι πράξεις σας επηρεάζουν τον σύντροφό σας; Γνωρίζετε ότι και οι άνδρες χρησιμοποιούν το σεξ για τους ίδιους λόγους;

Έχουν διεξαχθεί πολλές μελέτες για το θέμα αυτό και έχει αποδειχθεί ότι οι άνδρες είναι εξίσου πιθανό να χρησιμοποιούν το σεξ ως εργαλείο για να πάρουν αυτό που θέλουν από τις συντρόφους τους.

Αφιερώνοντας χρόνο για να προστατεύσετε τη σχέση σας και να διατηρήσετε ορισμένα θέματα μεταξύ εσάς και της συντρόφου σας μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι θα διαρκέσει μακροπρόθεσμα. Κατανοώντας τη σημασία της ιδιωτικής ζωής και σεβόμενοι ο ένας τα όρια του άλλου, μπορείτε να ενισχύσετε τον δεσμό σας και να διατηρήσετε μια υγιή σχέση.

Ο Ρόλος Της Τεστοστερόνης

Η πτώση των επιπέδων τεστοστερόνης μπορεί να είναι ένα φυσιολογικό μέρος της γήρανσης για πολλούς άνδρες, αλλά ορισμένοι άνδρες μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα συνδεδεμένα με τη χαμηλή τεστοστερόνη. Αν και η αλλαγή των επιπέδων τεστοστερόνης είναι φυσιολογική, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος για να βοηθήσει να αντιστρέψει αυτήν την πτώση.

  1. Υγιεινή διατροφή: Μία διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, υγιεινά λιπαρά οξέα, φρούτα, λαχανικά και ολικά σιτηρά μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση υγιών επιπέδων τεστοστερόνης.
  2. Φυσική άσκηση: Τακτική σωματική άσκηση μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Οι αερόβιες ασκήσεις, όπως η περπατητήρια, η κολύμβηση και το τρέξιμο, μπορούν να είναι επίσης ωφέλιμες.
  3. Επαρκής ύπνος: Ο αρκετός και ποιοτικός ύπνος είναι σημαντικός για την υγεία της τεστοστερόνης. Προσπαθήστε να κοιμάστε 7-8 ώρες την κάθε νύχτα.
  4. Μείωση στρες: Η υπερβολική έκθεση στο στρες μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα επίπεδα τεστοστερόνης. Δοκιμάστε τεχνικές χαλάρωσης, όπως η γιόγκα ή η μεσογειακή διατροφή.
  5. Βιταμίνη D: Η έλλειψη βιταμίνης D συνδέεται με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για την πιθανή χορήγηση συμπληρωμάτων βιταμίνης D.
  6. Συμπληρώματα: Ορισμένα συμπληρώματα, όπως το ισοκετόσιο, το σελήνιο και το ζινκ, μπορεί να βοηθήσουν στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η συμβουλή ενός ιατρού είναι πάντα σημαντική όταν αντιμετωπίζετε ζητήματα που σχετίζονται με την τεστοστερόνη και την υγεία σας.

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!