Η Παραδοχή Της Ανικανότητας Μπορεί Να Θεραπεύσει

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Πολλοί άντρες γίνονται σεξουαλικά ανίκανοι, αλλά ποτέ δεν το παραδέχονται στον εαυτό τους. Δυστυχώς, αυτή η άρνηση τους εμποδίζει να απολαμβάνουν ξανά τη σεξουαλική δραστηριότητα. Ένας άντρας που συμπεριφέρεται έτσι έχει πολλή παρέα. Έως και 30 εκατομμύρια Αμερικανοί άντρες είναι ανίκανοι, αλλά λιγότεροι από 5 τοις εκατό έχουν αντιμετωπιστεί ποτέ.

Η παράβλεψη του προβλήματος ήταν φυσιολογική συμπεριφορά πριν από χρόνια, αλλά σήμερα η σεξουαλική ευεξία θεωρείται συχνά ως δείκτης της συνολικής υγείας. Καθώς περισσότεροι άντρες ζουν περισσότερο, έχουν ενδιαφέρον για τη θεραπεία της ανικανότητας. Ο παράγοντας υπερηφάνειας δεν αναστέλλει τη θεραπεία όπως κάποτε. Σήμερα, υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές θεραπείες για να διαλέξετε, τόσο χειρουργικές όσο και μη χειρουργικές. Αλλά το πρώτο βήμα είναι η αναγνώριση του προβλήματος.

Αρχίζουμε καθορίζοντας τι είναι η ανικανότητα:

Η ανικανότητα είναι η αδυναμία να έχει μια στύση που είναι αρκετά άκαμπτη και να τη διατηρεί αρκετά μεγάλη για να ολοκληρώσει τη σεξουαλική επαφή.
Εάν οι στύσεις σας δεν γίνουν αρκετά σταθερές για να επιτρέψουν την κολπική διείσδυση, είστε ανίκανοι. Εάν οι στύσεις σας έχουν την απαραίτητη ακαμψία, αλλά είναι μόνο σταθερές για λίγο, μπορεί να έχετε πρόβλημα ανικανότητας.

Εάν η στύση σας χάσει τη δύναμή της κατά τη διείσδυση, πιθανότατα έχετε το πρόβλημα. Εάν κάποιο από αυτά τα σενάρια σας ταιριάζει, ίσως είναι καιρός να το παραδεχτείτε και να κάνετε το πρώτο βήμα προς μια θεραπεία που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Ρωτήστε τον εαυτό σας τρεις δύσκολες ερωτήσεις

Οι απαντήσεις σε αυτές τις τρεις ερωτήσεις μπορεί να καθορίσουν εάν πρέπει να αναζητήσετε σοβαρά θεραπεία ανικανότητας.

  1. Ποιος είναι ο βαθμός κινήτρου σας; Μετά από μεγάλες περιόδους χωρίς σεξουαλική δραστηριότητα, οι άνδρες και οι γυναίκες πέφτουν από τη συνήθεια να κάνουν σεξ. Η απλή περιέργεια για μια συγκεκριμένη θεραπεία δεν είναι αρκετή. Για να έχετε καλύτερη ευκαιρία για επιτυχία, θα πρέπει να ορίσετε τον εαυτό σας ως πρόθυμο ή εξαιρετικά πρόθυμο να συνεχίσετε τη σεξουαλική δραστηριότητα σε τακτική βάση.
  2. Ποια είναι η προθυμία σας να μάθετε νέες τεχνικές; Προκειμένου να χρησιμοποιήσει επιτυχώς οποιαδήποτε από τις θεραπείες που συζητήθηκαν εδώ, ένας άντρας πρέπει να κάνει κάποια φυσική δράση για να κάνει τις στύσεις. Εάν μάθετε πώς να εκτελείτε αυτήν την ενέργεια, πρέπει να παίρνετε μια συνεπή στύση κάθε φορά. Η προθυμία σας να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια και να ακολουθήσετε την καμπύλη μάθησης είναι ζωτικής σημασίας. Εάν αντισταθείτε στη χρήση νέων μεθόδων για την επίτευξη στύσης, πιθανότατα δεν θα έχετε επιτυχία με αυτές τις θεραπείες.
  3. Ποιος είναι ο βαθμός υποστήριξης της συντρόφου σας; Ερωτηθείς πιο άμεσα, η ερώτηση είναι, “Θέλει επίσης ο σύντροφός σας να γίνει ξανά σεξουαλικά ενεργός;” Είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια θεραπεία θα χρησιμοποιήσετε; Είναι πρόθυμη να κάνει σεξ μαζί σας χρησιμοποιώντας τη θεραπεία που επιλέξατε και οι δύο;

Απαιτούνται πεποίθηση, έντονο συναίσθημα και βασικά αρσενικά κίνητρα για την επίλυση προβλημάτων σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Εάν οι τρεις απαντήσεις σας είναι αρνητικές, θα πρέπει να μειώσετε τις προσδοκίες σας για επιτυχία με οποιαδήποτε από τις θεραπείες ανικανότητας.

Tom Σπυρόπουλος
Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *