Πώς Να Επιλέξετε Ένα Όργανο Ελέγχου Καρδιακού Ρυθμού;

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Ένα όργανο ελέγχου καρδιακού ρυθμού είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για αθλητές και άτομα που ασκούνται τακτικά στα γυμναστήρια.

Χρησιμοποιείται επίσης από άτομα με καρδιακές παθήσεις, τα οποία πρέπει να παρακολουθούν τον καρδιακό ρυθμό τους σε καθημερινή βάση.

Η επιλογή μιας παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού απαιτεί πολλά ψώνια, λόγω των πολλών διαφορετικών τύπων και δυνατοτήτων που είναι διαθέσιμες. πρέπει να λάβετε υπόψη ποιες είναι οι βασικές σας ανάγκες πριν λάβετε μια απόφαση.

Δυνατότητες

Επίσης επειδή αυτά τα όργανα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού μπορούν να κοστίσουν πολύ, πρέπει να λάβετε προσεκτικά υπόψη σας προτού λάβετε την τελική σας απόφαση. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για τους διαφορετικούς τύπους οθονών καρδιακού ρυθμού, οπότε θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρονται είναι, Συναγερμός Ζώνης Στόχου που είναι καλό για ασθενείς που βρίσκονται σε αποκατάσταση και πρέπει να παραμείνουν κάτω από ένα συγκεκριμένο επίπεδο.

Ζώνη Στόχου

Ορισμένες από αυτές τις οθόνες έχουν επίσης τη δυνατότητα να υπολογίζουν τη Ζώνη Στόχου σας για εσάς, σε αντίθεση με άλλες όπου απαιτείται να χτυπάτε τις πληροφορίες σας χειροκίνητα κάθε φορά. Υπάρχουν μερικά που επιτρέπουν επίσης την εισαγωγή περισσότερων από έναν χρήστη Συναγερμός Ζώνη Συναγερμού στον υπολογιστή και αποθηκεύονται ξεχωριστά.

Ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό σε μερικές από αυτές τις οθόνες είναι ο μετρητής θερμίδων, με τον οποίο η οθόνη θα υπολογίζει την ποσότητα θερμίδων που έχει κάψει ο χρήστης από οποιαδήποτε άσκηση. Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό εάν θέλετε να μετράτε τις θερμίδες σας.

Η λειτουργία δοκιμής φυσικής κατάστασης είναι ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό που πρέπει να λάβετε υπόψη ειδικά για όλους εσάς που παίρνετε τη φυσική σας κατάσταση στα σοβαρά, η οθόνη σας καθοδηγεί σε ένα αερόβιο τεστ που σας βοηθά πραγματικά να δοκιμάσετε το επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Άλλες πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά μιας παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού, πρώτα απ ‘όλα είναι τι θέλετε να το χρησιμοποιήσετε και πόσο είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε.

Χαρακτηριστικά

Επιλέξτε ένα με τα χαρακτηριστικά που γνωρίζετε ότι θα χρησιμοποιείτε και ίσως σκεφτείτε να λάβετε κάποιες άλλες δυνατότητες που πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε στο μέλλον και να θυμάστε αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα όργανο ελέγχου καρδιακού ρυθμού που σίγουρα θα χρησιμοποιείτε ιμάντα στο στήθος.

Υπάρχουν μόνο λίγα από αυτά τα μόνιτορ που τώρα διατίθενται που δεν απαιτούν τη χρήση ιμάντα στο στήθος. Δεν έχει νόημα να αγοράζετε μια οθόνη και μετά από μερικούς μήνες συνειδητοποιείτε ότι χρειάζεστε κάποια άλλη δυνατότητα που δεν διαθέτετε, οπότε σκεφτείτε το μέλλον και επιλέξτε ένα με κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά που πιστεύετε ότι μπορεί να χρειαστείτε στην πορεία.

 

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!