Μεγεθυντές Πέους – Μπορούν να σας Χαρίσουν Πάνω Από 2 Εκατοστά Ανδρισμού!

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0
μεγεθυντές πέους 2 εκατοστά

Οι μεγεθυντές πέους, είναι συσκευές οι οποίες τοποθετούνται στα πέη. Ρυθμίζονται χειροκίνητα ώστε να ασκούν μια συνεχόμενη ελκτική δύναμη, η οποία σταδιακά μεγεθύνει το πέος.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς ακριβώς λειτουργούν και με ποιο τρόπο μπορούν να μεγαλώσουν το πέος σας πάνω από 2 εκατοστά!

Η ιδέα πίσω από αυτές τις συσκευές δεν αντιπροσωπεύει κάποια ριζική βιολογική ή ιατρική έννοια. Μπορεί να παρομοιαστεί με την διορθωτική δράση που έχουν τα σιδεράκια στα δόντια μας.

Αν χρησιμοποιούνται σωστά και σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών και των κατασκευαστών, οι μεγεθυντές πέους δεν θα επιφέρουν κανένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα στον χρήστη.

Γενικά μπορούν να υποσχεθούν αύξηση της τάξης των 25 mm στο μήκος του πέους. Σε περίπτωση που ποτέ δεν έχετε δει ποτέ έναν μεγεθυντή πέους, μπορείτε να φανταστείτε μια μικρή εκδοχή ενός πιστολιού σιλικόνης χωρίς την σκανδάλη.

Από τι αποτελούνται οι μεγεθυντές πέους;

Γενικά, υπάρχουν δύο δακτύλιοι οι οποίοι εφαρμόζουν στο πέος στη βάση και στο κεφάλι ή βάλανο.

μεγεθυντής πέους

Ο δακτύλιος της βάσης είναι συνήθως το πιο βασικό εξάρτημα, καθώς λειτουργεί σαν στήριγμα και σαν κατευθυντήρια γραμμή. Συνήθως είναι φτιαγμένος από πλαστικό.

Οι καλύτεροι κατασκευαστές δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στον δακτύλιο βάσης. Χρησιμοποιούν ένα διαμορφωμένο κομμάτι, το οποίο προσαρμόζεται στην περιοχή της πυέλου γύρω από την βάση του πέους για επιπλέον άνεση.

Επίσης επιτρέπουν περιορισμένη περιστροφή και δυνατότητα κλίσης, πάλι για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη προσαρμογή σε όλα τα διαφορετικά σχήματα πέους.

Το εξάρτημα για το κεφάλι είναι επίσης ένας δακτύλιος, αλλά συνήθως είναι πιο προηγμένος.

Αυτό το κομμάτι κάνει την ευαίσθητη δουλειά.

Στηρίζει το κεφάλι του πέους καθώς ο μεγεθυντής πέους το απομακρύνει προσεκτικά από το σώμα.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, παρατεταμένη χρήση ξένων αντικειμένων γύρω από αυτή την πολύ ευαίσθητη περιοχή του πέους μπορεί να οδηγήσει σε έντονο ερεθισμό και δυσφορία.

Για αυτόν τον λόγο, οι πιο σοβαροί κατασκευαστές κάνουν ότι μπορούν για να μειώσουν τυχόν συσχετιζόμενα τραύματα.

Ο δακτύλιος κεφαλής αποτελείται κυρίως από μια ημικυκλική βάση στήριξης κάτω από την βάλανο και μια θηλιά ή έναν ιμάντα που περιστρέφονται γύρω από το αυχένα του πέους και δένεται στην βάση στήριξης, με αποτέλεσμα το κεφάλι του πέους μένει σταθερό. Ένα στρωματάκι συνήθως τοποθετείτε ανάμεσα στην βάση και στην βάλανο για προστασία.

Ένας μεγεθυντής πέους έχει κυρίως δυο βασικές ρυθμίσεις.

  1. Για να συνδέονται οι δύο δακτύλιοι υπάρχουν ράβδοι κατά μήκος, οι οποίες ρυθμίζονται σε δύο τρόπους: η πρώτη ρύθμιση είναι για την προσαρμογή ανάλογα το μήκος του πέους και γενικά καθίσταται δυνατά με ράβδους διαφορετικών μηκών ή κομμάτια τα οποία μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν ώστε να δημιουργήσουν το επιθυμητό μήκος.
  2. Η δεύτερη ρύθμιση σχετίζεται με έναν μηχανισμό ακριβής προσαρμογής για να ρυθμίζετε την πίεση που ασκείται στο πέος και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω περιοχών με νήματα τα οποία επιτρέπουν την επέκταση ή την συστολή των ράβδων μέσω περιστροφής του άξονα.

Οι ράβδοι συνήθως έχουν ελάσματα ώστε να διατηρούν μια συνεχόμενη ελκτική δύναμη ακόμα και μετά από αναπόφευκτη μετατόπιση και κίνηση.

Ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό στους αξιόπιστους μεγεθυντές πέους, είναι η ασφάλεια τους.

Παρόλο που έχουν αναφερθεί περιπτώσεις καταστροφής ιστού και ρήξης αιμοφόρων αγγείων, συνήθως είναι συνδυασμένες με λανθασμένη χρήση και ατυχήματα. Οι μεγεθυντές πέους είναι στατικές συσκευές χωρίς ηλεκτρικά ή μηχανοκίνητα εξαρτήματα. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να καταναλώνουν αμφιλεγόμενα χάπια ή σιρόπια για να επιφέρουν αύξηση πέους.

Πώς λειτουργούν οι μεγεθυντές πέους;

Οι μεγεθυντές πέους είναι αποτελεσματικοί επειδή απλώς χρησιμοποιούν μια μικρή δύναμη για καιρό, ώστε σταδιακά να επιμηκύνουν το πέος.

Η διαδικασία αυτή είναι γνωστή σαν επιμήκυνση. Κάποιοι ίσως πουν ότι εκτείνεις το πέος, άλλα στην πραγματικότητα είναι πιο περίπλοκο από αυτό.

Για να καταλάβετε καλύτερα την λειτουργία των μεγεθυντών πέους, αξίζει να κάνουμε λίγη βασική ανατομία.

Ανατομία πέους

Το πέος αποτελείται από την βάση ή ρίζα, το σώμα που περιέχει το κεφάλι ή βάλανο και το περιβάλλον δέρμα.

Ένας σύνδεσμος συνδέει το πέος με την πύελο και παρέχει στήριξη κατά την στύση. Η ουρήθρα είναι ένας λεπτός σωλήνας που περνάει από την ουροδόχο κύστη στον προστάτη και μετά μέσα και από την κάτω πλευρά του πέους. Καταλήγει στην βάλανο, από όπου εκκρίνει ούρα και σπέρμα.

(Η αναστροφή βαζεκτομής είναι μια χειρουργική επέμβαση που αποκαθιστά τη γονιμότητα σε άνδρες που έχουν υποβληθεί σε βαζεκτομή. Γίνεται συνήθως σε νοσοκομείο ή κλινική με γενική αναισθησία, αλλά μπορεί να γίνει και με τοπική αναισθησία σε εξωτερικά ιατρεία.)

Γύρω από την ουρήθρα είναι μια περιοχή μαλακών μορίων γνωστή ως “σπογγιώδες σώμα”. Οι παρόμοιες αλλά μεγαλύτερες περιοχές ιστού γνωστές ως “σηραγγώδες σώμα” είναι από την πάνω πλευρά του πέους. Περιβάλλουν τις δύο κύριες αρτηρίες που μεταφέρουν αίμα στο πέος.

Στην πραγματικότητα, το σηραγγώδες σώμα είναι οι περιοχές, οι οποίες παρέχουν το περισσότερο αίμα και σε μεγάλες ποσότητες κατά την στύση. Είναι το μέγεθος αυτών των περιοχών που στοχεύουμε να αυξήσουμε στην προσπάθεια για ένα μεγαλύτερο πέος.

Όπως ίσως έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, το πέος δεν είναι ένας μυς, αποτελείται από απαλό σπογγώδη ιστό όπως το στομάχι σας και άλλα όργανα του σώματός μας.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι η άσκηση δεν μπορεί να αυξήσει την μάζα του πέους, όπως γίνεται με τους δικέφαλους ή τους μυείς της γάμπας- μακάρι να ήταν τόσο απλό. Για αυτό οι άνδρες αναγκάζονται να βρουν άλλες διεξόδους αν θέλουν να αυξήσουν το πέος τους.

Αν αποκλείσουμε το χειρουργείο, ξεχάσουμε τις ασκήσεις που δεν έχουν αποτελέσματα, τότε μένουμε μόνο με τους μεγεθυντές πέους ως την μόνη λογική λύση.

Τι προσφέρει ο μεγεθυντής πέους σε βάθος χρόνου;

Άντρας ξύπνησε απότομα σε κρεβάτι

Λοιπόν, τί γίνεται όταν υποβάλλουμε το πέος μας, για ελεγχόμενες χρονικές περιόδους, σε ελκτική δύναμη;

Σε μικροσκοπικό επίπεδο, η έκταση προκαλεί μικρά σκισίματα στα κύτταρα του ιστού. Αυτό προκαλεί μια αυτόματη αντίδραση από το σώμα για να παράγει νέο ιστό στην περιοχή, αναγκάζοντας ουσιαστικά το πέος να μεγαλώσει.

Η διαδικασία αυτή προάγει μεγαλύτερη ροή αίματος στην περιοχή. Τα αιμοφόρα αγγεία αυξάνονται σε μέγεθος για να προσαρμοστούν στην επιπρόσθετη ροή.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα μακρύτερο και ελαφρώς πιο πλατύ πέος. Επίσης, μετά από αυτού του είδους την θεραπεία, οι χρηστές συχνά παρατηρούν πιο σκληρή και μεγαλύτερης διαρκείας στύση.

Είναι σημαντικό να θυμάστε πως το μυστικό στην σωστή χρήση και στην σημαντική και συνεχής επιμήκυνση, είναι ο χρόνος.

Η επιμήκυνση του πέους είναι μια σταδιακά αυξανόμενη διαδικασία. Οι χρήστες απαιτείται να φορούν την συσκευή από τέσσερις μέχρι έξι ώρες την ημέρα. Πολλοί κατασκευαστές συνιστούν δύο ίσια διαστήματα των δύο ή τριών ωρών το πρωί ή κατά την διάρκεια της ημέρας και το ίδιο το απόγευμα ή το βράδυ.

Βέβαια, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες να σκεφτείτε που σχετίζονται με την δουλεία και τον τρόπο ζωής πριν καθιερώσετε ένα βολικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να επαναλαμβάνεται καθημερινά για μια περίοδο τουλάχιστον αρκετών μηνών.

Δώστε μεγάλη σημασία πριν επιλέξετε κάποιον από τους μεγεθυντές πέους που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε την ασφάλεια σας, ακόμα και αν χρειαστεί να πληρώσετε κάτι παραπάνω!

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!