Πόσο Μεγάλη Σημασία Μπορεί Να Έχει Το Πάχος Ενός Πέους;

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Το παλαιό ερώτημα, “Το μέγεθος έχει σημασία;” έχει συζητηθεί για αιώνες. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ενδιαφέρονται να μάθουν τι πραγματικά τους δίνει. Οι άνδρες έχουν εμμονή με το μέγεθος του πέους τους και πολλοί έχουν βρει τρόπους να κάνουν το μέλος τους μεγαλύτερο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η βιομηχανία διεύρυνσης του πέους είναι ακμάζουσα προσφέροντας τα πάντα – από κρέμα, χάπια, μπαλώματα, βάρη, συσκευές έλξης, ακόμα και χειρουργική επέμβαση. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι υπερβολικά συνηθισμένες ιστορίες των «καλά προικισμένων» ανδρών συνέβαλαν αναμφισβήτητα στο ήδη περίπλοκο θέμα του μεγέθους του πέους.

Οι άνδρες με μεγαλύτερα όργανα θεωρούνται και καλύτεροι στο κρεβάτι. Έτσι, το “Bigger is better” έχει γίνει ένα δημοφιλές ρητό. Επιπλέον, αυτή η ιδέα φαίνεται να προέρχεται από την αρσενική ματαιοδοξία και όχι από την ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει το πέος σας. Ένα μικρό πέος ισοδυναμεί με μειωμένη αρρενωπότητα, ανδρισμό και μερικές φορές, που συνδέεται επίσης με την ανικανότητα.

Αλλά, στην πραγματικότητα, οι περισσότερες έρευνες έχουν αποκαλύψει ότι το μέσο μέγεθος πέους δεν είναι το 12 “που διαφημίζεται από αστέρια. Εκτός αυτού, αυτά τα πορνοστατικά αστέρια δεν είναι αντιπροσωπευτικά του μέσου ανθρώπου. Μπορεί πολύ καλά να είναι πιο προικισμένοι από εσάς (αυτή είναι η τύχη τους) ή έχουν υποστεί κάποια διαδικασία διεύρυνσης.

Το μέσο μέγεθος πέους είναι στην πραγματικότητα μεταξύ 5,5 έως 6,4 ίντσες σε όρθιο μήκος και 4,7 έως 5,2 ίντσες στην περιφέρεια.

Αλλά αμέτρητες γυναίκες συμφώνησαν ότι το μήκος του πέους δεν έχει να κάνει με τη σεξουαλική ευχαρίστηση. αλλά το πλάτος μπορεί πράγματι να έχει σημασία μακροπρόθεσμα. Έχει να κάνει με την τόνωση του σημείου G τους, το οποίο υποτίθεται ότι βρίσκεται γύρω στα δύο ίντσες μέσα στο άνω τοίχωμα του κόλπου.

Τα νεύρα που διεγείρονται κατά τη σεξουαλική επαφή βρίσκονται κοντά στην είσοδο του κόλπου και του πρωκτού. Η περίμετρος του πέους είναι σημαντική εδώ, αφού ένα πέος με μετεωρίτη μπορεί να τεντώσει τους κολπικούς ή πρωκτικούς τοίχους που διεγείρουν τα νεύρα. Αυτό δημιουργεί τριβές και αίσθηση που οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν κατά τη σεξουαλική εμπειρία.

Εν πάση περιπτώσει, η προτίμηση εξακολουθεί να βασίζεται στην ατομική γυναίκα. Λόγω των σημείων που επισημάνθηκαν παραπάνω, πολλές γυναίκες έχουν μια τάση για μεγαλύτερες κακοποιήσεις. Αλλά θυμηθείτε, δεν είναι μόνο ένα μεγάλο πέος γυναίκες επιθυμούν. Επιδιώκουν το πάθος, την οικειότητα και τη συναισθηματική σύνδεση. Θυμηθείτε να δείξετε την αγάπη σας δίνοντας τα λουλούδια της, ένα αισθησιακό μασάζ ή κεριά με ροδοπέταλα. Προσβάλλετε τις αισθήσεις της με ρομαντικές χειρονομίες και θα ανταμειφθείτε καλά. Εάν έχετε ένα πέος εγκυμοσύνης, θα ανταμειφθείτε ακόμα περισσότερο.

Πειραματιστείτε σε διαφορετικές σεξουαλικές θέσεις και ενσωματώστε παιχνίδια στην αγάπη σας. Προσδιορίστε τις βασικές ερωτογενείς ζώνες (δηλαδή την κλειτορίδα της) και βρείτε τεχνικές για να την διεγείρουν – με τη γλώσσα, τον δονητή, τα δάχτυλά σας κ.λπ.

Το μέγεθος του πέους είναι σημαντικό, αλλά είναι επίσης ο συνδυασμός δεξιοτήτων, πάθους και ρομαντισμού. Μετά από όλα, το σεξ είναι τόσο διασκεδαστικό όσο το κάνετε.

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!