Λειτουργούν Όλοι οι Μεγεθυντές Πέους Το Ίδιο;

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Πάρτε τους 10 πρώτους μεγεθυντές πέους από το Ίντερνετ και σύντομα θα ανακαλύψετε ότι η προσέγγισή τους στην μεγέθυνση πέους δεν είναι εντελώς η ίδια. Όλα θα ήταν πιο εύκολα αν ήταν όλοι ίδιοι, αλλά δυστυχώς δεν είναι.

Λειτουργούν Όλοι Το Ίδιο;

Πώς δουλεύουν οι μεγεθυντές πέους;

Γενικά, οι μεγεθυντές πέους είναι σχεδιασμένοι να ασκούν μια ελκτική δύναμη στα σηραγγώδη σώματα του πέους σας προκαλώντας διαχωρισμό και πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Η συγκέντρωση αυτών των κυττάρων δίνει την δυνατότητα στο πέος σας να έχει περισσότερο αίμα, να αυξηθεί σε μέγεθος, να έχει πιο δυνατή στύση, να μειώσει την πρόωρη εκσπερμάτιση ακόμα και να μειώσει την κάμψη πέους.

Παρόλο που έχουν τον ίδιο στόχο, δεν είναι όλοι οι μεγεθυντές πέους ίδιοι.

Από την χρήση διαφορετικών υλικών μέχρι τους διαφορετικούς τρόπους χρήσης της συσκευής, αυτές οι μικρές διαφορές κάνουν την διαφορά ανάμεσα σε άνεση και έντονο ερεθισμό.

Οπότε πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι παίρνω τον καλύτερο;

Το πρώτο βήμα είναι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι όλοι οι μεγεθυντές πέους κατασκευασμένοι κατά τον ίδιο τρόπο.

Πάρτε σαν παράδειγμα τις ακόλουθες επιλογές σχεδιασμού που προσφέρονται από τον SizeGenetics – δεν μπορούν όλες οι συσκευές να προσφέρουν αυτές τις  διαβεβαιώσεις.

  • Υλικά – η συσκευή SizeGenetics χρησιμοποιεί υλικά Ιατρικής Κατηγορίας 1 σύμφωνα με τον Οργανισμό Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, για να διαβεβαιώσει ότι μπορείτε άνετα να φοράτε την συσκευή όλη μέρα. Η συσκευή επίσης είναι μια πιστοποιημένη ιατρική συσκευή υπό την Ιατρική Οδηγία Συσκευών (Medical Device Directive) 93/42/EEC.
  • Ιμάντας ή Θηλιά – οι περισσότεροι μεγεθυντές πέους σας προσφέρουν μία μόνο από αυτές τις μεθόδους που μπορείτε να φοράτε την συσκευή. Ο SizeGenetics σας προσφέρει και τις δύο ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποιά είναι πιο άνετη. Η θηλιά, για παράδειγμα, δημιουργεί έναν βρόγχο  κάτω από το κεφάλι του πέους σας, πριν φορέσετε την συσκευή και ασκήσετε ελκτική δύναμη. Αυτός ο σχεδιασμός, ωστόσο, δεν δουλεύει για όλους και μπορεί να δημιουργήσει αποκλίσεις (ανάλογα το σχήμα του πέους σας). Για αυτό, το  SizeGenetics προσφέρει επίσης τον ιμάντα ώστε να αποφεύγονται αποκλίσεις και να επωφεληθείτε από την άσκηση της ελκτικής δύναμης σε μεγαλύτερη περιοχή του πέους σας.
  • Κλίση – πολλοί μεγεθυντές πέους δεν λαμβάνουν υπόψη ότι δεν είναι κάθε πέος ίσιο, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσφορία όταν φοράτε την συσκευή. Για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα ο SizeGenetics έχει υιοθετήσει την τεχνολογία MDA (Multi Directional Angling – κλίση πολλών κατευθύνσεων), οπότε ανεξάρτητα της κλίσης, μπορείτε να φοράτε την συσκευή άνετα.
  • Άνεση – ακόμα και με ιμάντα, οι παραδοσιακοί μεγεθυντές πέους δεν μπορούν να εγγυηθούν 100% άνεση για όλους. Για αυτό πολλοί μεγεθυντές πέους έχουν επιλέξει να περιλαμβάνουν τεχνολογία που να παρέχει άνεση.

Οι περισσότεροι μεγεθυντές πέους προσφέρουν 4 διαφορετικούς τρόπους για να φοράτε την συσκευή.

Ωστόσο μερικοί όπως ο SizeGenetics μπορούν να σας προσφέρουν 16 διαφορετικούς τρόπους (χάρη στην θηλιά από σιλικόνη, τον ιμάντα για άνεση, το προστατευτικό στρωματάκι, την  λατέξ λαβή κεφαλιού επικαλυμμένη με ύφασμα και τον αντιολισθητικό προστατευτικό ιμάντα), ώστε ανεξαρτήτου μεγέθους, σχήματος, κλίσης ή ευαισθησίας του πέους σας, να μπορείτε άνετα να φοράτε την συσκευή χωρίς δυσφορία ή ερεθισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την SizeGenetics.com κάνοντας κλικ εδώ!

Και αυτά είναι μόνο τα στοιχεία σχεδιασμού… Όταν αναζητάτε έναν καλής ποιότητας μεγεθυντή πέους είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να σας προσφέρει τα ακόλουθα:

  • Κλινικές έρευνες –γενικά οι μεγεθυντές πέους έχουν δοκιμαστεί ευρέως και διαπιστώθηκε ότι προσθέτουν πόντους στο πέος σας (σε μια έρευνα 18 συμμετάσχοντες απέκτησαν 2,8εκ σε στύση και 1,9εκ σε χαλάρωση μετά από χρήση μεγεθυντή πέους για 4-8 ώρες πάνω από 6 μήνες). Ωστόσο είναι σημαντικό όταν αναζητάτε έναν μεγεθυντή πέους να βεβαιώνεστε ότι προσφέρει τα αποτελέσματα που θέλετε και είναι δοκιμασμένος.
  • Εγγύηση – οι εγγυήσεις είναι σημαντικός τρόπος εκτίμησης της αυτοπεποίθησης του κατασκευαστή. Όσο περισσότερο καιρό σας δίνουν για να πάρετε τα χρήματά σας πίσω, τόσο περισσότερο καιρό έχετε για να δοκιμάσετε την συσκευή και να δείτε αν δουλεύει.

Για τα βέλτιστα αποτελέσματα συνιστάται η χρήση ενός μεγεθυντή πέους για 6 μήνες.

Για αυτό, αν σας προσφέρουν λιγότερο από 6 μήνες, ίσως κρύβεται κάποιος λόγος, όπως για παράδειγμα να μην δουλεύει.

Το πέος σας είναι ένα σημαντικό μέρος του σώματός σας και όπως είναι φυσικό αξίζει τα καλύτερα, οπότε πριν επενδύσετε σε οποιοδήποτε προϊόν, βεβαιωθείτε ότι έχετε υπόψη σας τις παραπάνω πληροφορίες και βεβαιωθείτε ότι είναι κλινικά δοκιμασμένο, υποστηρίζεται από εγγύηση και είναι κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά.

Με την κατάλληλη συσκευή μπορείτε να αποκτήσετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!