Κληρονομικότητα Και Απόδοση Στο Πέος Και Την Σεξουαλικότητα

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Για αιώνες, οι άνδρες ήθελαν να μεγαλώσουν το πέος τους. Στην αρχαιότητα, ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πέος θεωρήθηκε πάντοτε ως ο πιο μανιώδης από όλους τους άνδρες. Όσοι είχαν μικρό μέγεθος πέους συχνά κοροϊδεύονταν, εκφοβισμένοι και γέλαζαν, όχι ότι ήταν το δικό τους λάθος όπως ήταν, και είναι όλα κληρονομικά.

Κληρονομικότητα Και Απόδοση Στο Πέος

Σήμερα, οι γιατροί υγείας των ανδρών αναπτύσσουν ασκήσεις, συσκευές διεύρυνσης πέους και χάπια βότανα για να βοηθήσουν τους άνδρες να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Πολλοί άντρες επιλέγουν να διευρύνουν το πέος τους με μη χειρουργικούς τρόπους.

Μια μεγάλη ανησυχία μεταξύ των ανδρών είναι, τι πραγματικά λειτουργεί;

Η απόφαση να απέχετε από το σεξ για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από τον ιατρικό είναι επιβλαβής όχι μόνο για την υγεία του συντρόφου σας αλλά και για τη δική σας. Η αποχή από το σεξ για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από τον ιατρικό είναι επιβλαβής όχι μόνο για την υγεία του συντρόφου σας αλλά και για τη δική σας.

Οι ασκήσεις Kegel είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη δύναμη του πυελικού εδάφους σας και τη συνολική υγεία σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν με ζητήματα όπως η ακράτεια ούρων, η πρόπτωση πυελικών οργάνων και η σεξουαλική δυσλειτουργία.

Τα Kegels μπορούν επίσης να προσφέρουν πολλά άλλα οφέλη, όπως βελτιωμένη στάση σώματος, καλύτερο έλεγχο της ουροδόχου κύστης και αυξημένη σεξουαλική ευχαρίστηση. Με την τακτική πρακτική των ασκήσεων Kegel, μπορείτε να βιώσετε μακροπρόθεσμες βελτιώσεις στη συνολική υγεία και ευεξία σας.

Η Περίπτωση Του Rhino Gold Gel

Χρησιμοποιώ το Rhino Gold Gel τον τελευταίο μήνα και το λατρεύω απόλυτα. Είναι ένα προϊόν που σας βοηθά στις επιδόσεις σας στο σεξ. Δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ ένα προϊόν σαν αυτό πριν, οπότε ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που το δοκιμάσω. Το αγαπημένο μου μέρος για αυτό το τζελ είναι ότι απλώνεται εύκολα και μυρίζει πολύ καλά.

Δεν είμαι σίγουρος πόσο διαρκούν τα εφέ, αλλά νιώθω ότι λειτουργούν αρκετά καλά για μένα μέχρι στιγμής. Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει στο τζελ είναι το πόσο κολλώδες είναι όταν το βάζετε στα χέρια σας. Εκτός από αυτό, νομίζω ότι αυτό το τζελ ήταν υπέροχο για μένα και η προσωπική μου γνώμη για το προϊόν είναι θετική!

Αποτελεσματικές Τεχνικές

Οι ασκήσεις διεύρυνσης του πέους είναι ένας από τους λίγους γνωστούς τρόπους για να διευρυνθεί το πέος σε μήκος και περιφέρεια. Μια κοινή τεχνική άσκησης ονομάζεται jelqing, η οποία είναι μια αιώνια τεχνική. Ιστορίες λένε για τους άνδρες στην Αραβία να κάνουν αυτές τις ασκήσεις πριν παντρευτούν, για να ευχαριστήσουν καλύτερα τη σύζυγό τους. Μια τυπική άσκηση jelqing περίοδος διαρκεί 10-20 λεπτά, και είναι καλύτερο να εκτελούνται 2-4 ημέρες την εβδομάδα. Σήμερα, οι παραλλαγές του jelqing είναι κοινές σε πολλά online προγράμματα άσκησης.

Οι ασκήσεις διεύρυνσης πέους βοηθούν να τεντώσουν και να αναπτύξουν τους ιστούς πληρώσεως αίματος του πέους. Τα χάπια διεύρυνσης πέους, από την άλλη πλευρά, παρέχουν τα φυτικά θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να βελτιώσουν τη ροή του αίματος για να γεμίσουν αυτές τις νέες περιοχές του ιστού και να επιταχύνουν τα κέρδη σας. Τα χάπια πέους έχουν παρόμοια αποτελέσματα με αυτά που παίρνουν οι bodybuilders για να αυξήσουν τα μυϊκά κέρδη τους από την άσκηση που προσθέτει νέα μυϊκή μάζα και ιστό.

Οι επιστήμονες, οι γιατροί και ακόμη και οι ειδικοί διατροφής συνεργάστηκαν για να αναπτύξουν τα πιο αποτελεσματικά και καλύτερα χάπια διεύρυνσης του πέους. Υπάρχουν τώρα πολύ ισχυρά μείγματα κινεζικών και αγιουρβεδικών φυτικών εκχυλισμάτων μέσα σε φυσικά χάπια μεγέθυνσης πέους, σχεδιασμένα για να αυξάνουν τη σκληρότητα της στύσης σας και τη σεξουαλική απόδοση με μηδενικές αρνητικές παρενέργειες.

Συνδυασμός Φυσικών Τεχνικών Για Γρήγορο Αποτέλεσμα

Αυτοί οι τύποι συμπληρωμάτων χάπι πέους δεν περιέχουν χημικές ουσίες και είναι γενικά ασφαλείς να λαμβάνουν δεδομένου ότι τα θρεπτικά συστατικά είναι βρώσιμα στη φύση. Τα χημικά φαρμακευτικά φάρμακα που δημιουργούνται σε ένα εργαστήριο έχουν οδηγήσει σε πολύ περισσότερες αναφορές αρνητικών παρενεργειών καθώς τα συστατικά δεν είναι φυσικά και μπορεί να προκαλέσουν βλάβη.

Συνδυάζοντας τα φυτικά χάπια με το πέος και τις ασκήσεις διεύρυνσης του πέους συνεργάζονται για να συνθέσουν τα κέρδη σας πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από οποιαδήποτε τεχνική που χρησιμοποιείται μόνη της. Αν κάποιος παίρνει τα χάπια και τις ασκήσεις βελτίωσης πέους, θα πρέπει να προσέχει να μην ασκεί πάρα πολλά.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ποιο επίπεδο έντασης και συχνότητα προπόνησης είναι καλύτερο για να πετύχετε τους στόχους μεγέθους σας, αλλά να το κάνετε εύκολο να αποφύγετε τυχόν τραυματισμό. Τα καλά προγράμματα άσκησης πέους περιγράφουν λεπτομερώς τις τεχνικές τους και παρέχουν επίσης συνιστώμενες προπονήσεις, βίντεο και φωτογραφίες για να σας καθοδηγήσουν στην εκτέλεση των ασκήσεων σωστά.

Το πέος μπορεί να αλλάξει χρώμα εάν υπάρχει κάποια βλάβη από τις ασκήσεις, και αυτό πρέπει να συμβουλευτεί ένας γιατρός. Ωστόσο, αν ακολουθήσετε τις οδηγίες και κάνετε τα πάντα σωστά, θα απολαύσετε το μεγαλύτερο πέος που πάντα θέλατε σε λίγους μόνο μήνες.

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!