Φτιάξτε Την Διάθεση Σας Και Κάντε Έρωτα Με Το Αγαπημένο Σας Πρόσωπο

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι δεν είναι τόσο απλό. Όλοι χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο. Αφού το δείπνο του κεριού καθαριστεί, το τραγούδι ολοκληρωθεί και τα λουλούδια τοποθετημένα με ασφάλεια σε ένα βάζο, χρειάζεστε ακόμα τη διάθεση για αγάπη!

Αυτό βρήκαμε στην αναζήτηση της διάθεσης για αγάπη. Αντ ‘αυτού, είμαστε ευτυχείς αυτή τη μέρα να σας φέρουμε την αποσταγμένη ουσία αυτού που πιστεύουμε ότι θα πρέπει να βοηθήσετε τόσο εσείς όσο και την πλούσια γυναίκα της ζωής σας να φτάσετε στη διάθεση για αγάπη.

Η διάθεση για το μυστικό μυστικότητας # 1 – θα χρειαστείτε τη σωστή μουσική, τραγούδι και τραγουδιστή και για τους δυο σας! Διαφορετικά, ένας από εσάς (ή και οι δυο σας) μπορεί να σκέφτεται ένα άλλο άτομο, ή ακόμα χειρότερα, μια άλλη σέξι εικόνα που το τραγούδι και η μουσική έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν.

Αυτό δεν θα σας βοηθήσει ούτε το αγαπημένο σας, γιατί, όπως έχουμε ανακαλύψει, και οι δύο πρέπει να είστε σε θέση να εμπλουτίσετε τις πιο επιβλητικές και διαδεδομένες επιθυμίες του άλλου. Δικές σας και τις επιθυμίες του αγαπημένου σας, όχι αυτές ενός άλλου προσώπου ή ακόμα και της εικόνας των μέσων ενημέρωσης!

https://www.youtube.com/watch?v=PYEJFSsfEcs

Αξίζει να κάνετε την προσπάθεια να ανακαλύψετε τη σωστή μουσική ή τραγούδι που θα σας βοηθήσει να εστιάσετε ο ένας στον άλλο. Φέρτε το αγαπημένο σας στο κατάστημα CD ή βρείτε έναν ιστότοπο που θα σας δώσει τη δυνατότητα να βρείτε πραγματικά μια μουσική ή ηχογράφηση που θα βρείτε αμοιβαία ευχάριστη. Αυτό θα σας καθορίσει πραγματικά σε μια ενδιαφέρουσα πορεία της ανακάλυψης.

Στη συνέχεια, μην παραμελείτε το μέρος για να εξερευνήσετε με τη δική σας αγαπημένη τις αμοιβαίες και πιο συναρπαστικές επιθυμίες σας.

Διάθεση για το μυστικό της αγάπης # 2βρείτε το σωστό περιβάλλον που θα φέρει έξω τη διάθεση για αγάπη και για τους δυο σας. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να βρεθεί σήμερα, αφού πραγματικά αγωνιζόμαστε με κάθε είδους μουσική, ήχους, χρώματα, δραστηριότητες και προγράμματα, σχεδόν παντού! Αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι η εξεύρεση της σωστής θέσης που θα σας αρέσουν και οι δυο σας, που θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε ο ένας στον άλλο, δεν είναι τόσο δύσκολο.

Αν δεν μοιράζεστε τις λεπτομέρειες της ερωτικής σας ζωής με άλλους, μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας από το να σας κρίνουν ή να σας κουτσομπολεύουν. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν είστε σε μια στενή σχέση, καθώς συχνά μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε αυτά τα συναισθήματα ιδιωτικά.

Επιπλέον, το να κρατάς τα ερωτικά σου ζητήματα για τον εαυτό σου μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων ή πληγωμένων συναισθημάτων που θα μπορούσαν να προκύψουν εάν κάποιος άλλος τα μάθαινε.

Μπορείτε να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος, απλά τραβήξτε την καρδιά και να το βρείτε – και να πάρετε τη γυναίκα σας να έρθει μαζί σας! Θα σας αφήσουμε λοιπόν τώρα να κάνετε αυτό το ταξίδι με τη γυναίκα που αγαπάτε.

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!