Η Φοβερή Και Τρομερή Vasectomy – Τί Πρέπει Να Ξέρετε

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Αυτό είναι το ερώτημα που πολλά ζευγάρια αρχίζουν να αναρωτιούνται σήμερα. Μετά από όλα, περάσατε από το πρόβλημα και την ταλαιπωρία για να πάρετε μια vasectomy στην πρώτη θέση, και τώρα σκέφτεστε να το ανατρέψετε; Είσαι σίγουρος; Εδώ είναι μερικά πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε εάν η αντιστροφή της αγγειεκτομής είναι κατάλληλη για εσάς:

  • Πώς άλλαξε η κατάστασή σας από την εκτομή σας; Υπήρχε ένας σαφής λόγος για να πάρει μια vasectomy, ωστόσο, πριν από πολλά χρόνια. Αυτό έχει αλλάξει;
  • Μήπως πείστηκε να πάρετε μια vasectomy; Αισθάνεστε ότι ήσασταν συναισθηματικά αναγκασμένοι να πάρετε ένα εναντίον της καλύτερης κρίσης και θέλησής σας; Εάν είστε πλέον ενιαίος, ίσως να επανεξετάσετε αυτή την απόφαση. Η κατοχή μιας οικογένειας μπορεί να είναι υψηλή προτεραιότητα στη ζωή σας.
  • Ήσουν νέος; Μερικοί άνδρες παίρνουν τις vasectomies τους στη δεκαετία του ’20 και του ’30. Αυτό είναι πολύ νέος για να κάνει μια απόφαση που αλλάζει τη ζωή. Πολλές φορές αυτοί οι άνδρες λυπάται για την απόφαση αργότερα στο δρόμο. Ξέρεις πραγματικά τι θέλεις τώρα;
  • Έχετε παιδιά; Ένα άλλο λάθος που κάνουν οι άντρες είναι η ύπαρξη μιας ενδοσκόπησης προτού να έχουν ένα δικό τους παιδί. Ακόμη και αν έχουν παιδιά, κάποιοι άντρες αρχίζουν να περιφρονούν για τη δική τους. Τώρα μπορείτε να γνωρίζετε στην καρδιά σας ότι θέλετε το δικό σας παιδί γέννησης.
  • Είσαι ξαναπαντρευτείς; Συχνά οι άνδρες έχουν παιδιά με την πρώην σύζυγό τους και πιστεύουν ότι αυτό είναι όλο που θα θέλουν ποτέ. Άλλες φορές, αποφασίζουν να μην έχουν καθόλου παιδιά. Στη συνέχεια διαζευγνύονται, ξαναπαντρεύονται και βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου ο ίδιος και η νέα σύζυγός του θέλουν παιδιά δικά τους. Εσύ είσαι;
  • Έχετε αλλάξει το μυαλό σας και ο / η σύντροφός σας; Γεια σου, είναι το προνόμιό σου. Είναι τελείως εντάξει να αλλάξετε γνώμη. Είναι η ζωή σου! Ίσως η σχέση σας να είναι ισχυρότερη τώρα και αισθάνεστε πιο ασφαλείς στο να φέρνετε ένα παιδί στο μίγμα.

https://www.youtube.com/watch?v=MOaL93xoHRk

Μπορεί να υπάρχουν άλλοι λόγοι πίσω από την επιθυμία για αναστροφή της vasectomy. Απλά φροντίστε να κάνετε απογραφή της ζωής σας αυτή τη μέρα. Όπως γνωρίζετε, έχοντας παιδιά είναι (τουλάχιστον) 18ετής δέσμευση. Θέλοντας μια οικογένεια ή μια προσθήκη σε μια υπάρχουσα οικογένεια, μπορεί να είναι πολύ συναισθηματική για εσάς και το σύντροφό σας. Συζητήστε το μεταξύ τους για να έχετε την καλύτερη δυνατή ανάλυση.

Μια αναστροφή της vasectomy μπορεί να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ο μόνιμος μπορεί να ανατραπεί. Και πραγματικά, αξίζει τον κόπο στο τέλος. Κάνετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Όσο πιο γρήγορα παίρνετε δράση τόσο καλύτερα – μην περιμένετε. Υπάρχει ένα μωρό που μετράει σε σας.

Tom Σπυρόπουλος
Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *