Ο Έρωτας Είναι Ευχαρίστηση Και Όχι Μια Σειρά Από Τυπικές Διαδικασίες

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Το να μπεις στη σωστή διάθεση δεν είναι σαν να βάζεις τον διακόπτη πάνω και κάτω. Η ερωτική πράξη είναι τέχνη και πολύ περισσότερο αν είστε ερωτευμένοι με την σύντροφό σας.

Πώς μπορείτε να πάρετε το χάπι, να ζητήσετε από τη σύντροφό σας να σας διεγείρει, να αποκτήσετε στύση και να έχετε τελειώσει πριν καν εκείνη αρχίσει να διεγείρεται; Με αυτόν τον τρόπο, δεν κάνετε έρωτα- κάνετε σεξ και ικανοποιείτε μόνο τις σεξουαλικές σας ορμές.

O Έρωτας Είναι Τέχνη

Το Titan Gel είναι μια έξυπνη επιλογή για όσους τους αρέσει ο αυθορμητισμός στο σεξ. Φυσικά το σεξ δεν είναι θέμα λίγων στιγμών, όπως το βούρτσισμα των δοντιών σας κάθε πρωί. Ακόμα και τα ζώα χρειάζονται χρόνο για να αποπλανήσουν τους συντρόφους τους και τελικά να ολοκληρώσουν τη διαδικασία του έρωτα.

Η Ερωτική Πράξη Είναι Μια Τέχνη

Για να την κατακτήσετε χρειάζεστε χρόνο για τα προκαταρκτικά και για να φέρετε τον εαυτό σας και εκείνη στη σωστή θέση. Η ανησυχία και η επιθετικότητά σας μπορεί να σας ξενερώσει πολύ και εκείνη μπορεί να το θεωρήσει αγενές και εγωιστικό από μέρους σας.

Ο έρωτας δεν διατηρεί κανέναν κανόνα χρόνου και χώρου. Πώς μπορείτε να προγραμματίσετε τότε τον έρωτά σας με την αγαπημένη σας; Τι γίνεται αν πάρετε το δίωρο χάπι και εκείνη δεν έχει διάθεση; Τα χρήματα, η ενέργεια και ο χρόνος σας πάνε χαμένα, για να μην αναφέρουμε την πρόσθετη απογοήτευση!

Η παράβλεψη προβλημάτων στο παρελθόν ήταν «φυσιολογική» συμπεριφορά, αλλά σήμερα η σεξουαλική ευημερία θεωρείται συχνά ως δείκτης της συνολικής υγείας. Μεγαλύτερος αριθμός ανδρών ζει τώρα περισσότερο, πράγμα που σημαίνει ότι ενδιαφέρονται περισσότερο να φροντίσουν διάφορα θέματα όπως η ανικανότητα.

Όσο μειώνεται το στίγμα, τόσο μειώνεται η ευκαιρία για καλύτερη και πιο βολική θεραπεία. Η θετική εμπειρία της θεραπείας είναι πλέον ευρύτερα γνωστή καθώς γίνεται όλο και πιο προσιτή και ωφέλιμη για όλα τα δημογραφικά στοιχεία.

Στην αρχαιότητα, το μέγεθος δεν είχε σημασία. Αυτό που είχε σημασία ήταν πώς χειρίζεστε το όπλο σας και η ανδρεία των οπαδών σας. Οι γυναίκες προτιμούσαν άντρες δυνατούς που δεν εγκατέλειπαν τη μάχη μπροστά τους, ανεξάρτητα από το μέγεθος του εργαλείου τους.

Όλοι χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω. Μετά το δείπνο υπό το φως των κεριών, το τραγούδι τελειώνει και τα λουλούδια τοποθετούνται με ασφάλεια σε ένα βάζο, πρέπει να υπάρχει μια διάθεση που δημιουργήθηκε από όλους μας.

Φανταστείτε Μια Τέλεια Βραδιά Με Την Σύζυγο Ή Την Κυρία Σας!

Μετά τον χθεσινοβραδινό καυγά για ένα σοβαρό θέμα και οι δύο σας μείνατε ήσυχοι. Αντιληφθήκατε ότι το λάθος ήταν δικό σας, αμέσως μόλις ηρεμήσατε. Τώρα θέλετε να κάνετε τα πράγματα φυσιολογικά.

Την παίρνετε για δείπνο και της ζητάτε συγγνώμη για τη χθεσινοβραδινή σας συμπεριφορά. Ο δρόμος φωτισμένος από το φεγγάρι, περπατάτε χέρι-χέρι αφού έχετε φάει το αγαπημένο σας γεύμα. Εκείνη σας ψιθυρίζει γλυκόλογα στα αυτιά και με κάθε βήμα προς τα εμπρός μπαίνετε και οι δύο σιγά σιγά στο κλίμα.

Τελικά είστε σίγουρος ότι σας έχει συγχωρέσει και έτσι την τραβάτε πιο κοντά σας ενώ περπατάτε. Ξαφνικά προτείνει μια μεγάλη διαδρομή, αλλά εσείς είχατε κάτι άλλο στο μυαλό σας.

Αν έχετε επιλέξει το Titan Gel ως το τζελ του σεξ σας, φυσικά θα σας αρέσει να πηγαίνετε για μια μεγάλη διαδρομή και να το απολαμβάνετε! Οποιοδήποτε άλλο δημοφιλές χάπι για τη στυτική σας δυσλειτουργία θα σας αποθαρρύνει από την ιδέα να πάτε, αλλά αν πείτε όχι, ίσως χρειαστεί να περάσετε τη νύχτα κοιτάζοντας τη στεγανοποίηση και τους τοίχους της κρεβατοκάμαράς σας ή βλέποντας τηλεόραση. (Δείτε εναλλακτικά την αξιολόγηση του Xtrazex και του Erofertil στην Ελλάδα).

Τα Χρήματα Που Ξοδεύετε Για Κάθε Χάπι Πάνε Χαμένα

Με το Titan Gel, πηγαίνετε για μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο εκείνη τη φεγγαρόφωτη νύχτα σας ζητάει να σταματήσετε το αυτοκίνητο φτάνοντας σε ένα όμορφο μοναχικό σημείο. Είναι τόσο ρομαντική μερικές φορές (Ναι, οι γυναίκες είναι ρομαντικές και έχετε την τάση να το ξεχνάτε αυτό τις περισσότερες φορές)!

Έρχεται πιο κοντά και σας φιλάει και οι δυο σας τρελαίνεστε από την ξαφνική ορμή! Βιώνετε έναν υπέροχο έρωτα εκείνη τη φεγγαρόλουστη νύχτα, μια παραδεισένια εμπειρία που θα θυμάστε σαν θησαυρό! Ήταν η πιο αυθόρμητη σεξουαλική εμπειρία που είχατε ποτέ αφού χτυπηθήκατε από τη στυτική δυσλειτουργία και αυτό είναι εφικτό μόνο με το Titan Gel!

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν το σεξ ως εργαλείο για να πάρουν αυτό που επιθυμούν από τον σύντροφό τους. Ωστόσο, έχετε ποτέ σκεφτεί ως γυναίκες τι λέτε στον σύντροφό σας όταν δεν κάνετε σεξ.

Έχετε Σκεφτεί Ποτέ Τον Αντίκτυπο Του Σεξ Στη Ζωή Σας;

Το σεξ είναι ένα ισχυρό εργαλείο που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να πάρουν αυτό που θέλουν. Ωστόσο, τι γίνεται αν οι γυναίκες το χρησιμοποιούν χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες; Οι γυναίκες θα πρέπει να γνωρίζουν τον αντίκτυπο που έχει το σεξ στη ζωή τους και πώς μπορούν να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους, ώστε να έχουν πιο θετική επίδραση στον εαυτό τους και στους άλλους.

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν το σεξ ως εργαλείο για να πάρουν αυτό που επιθυμούν από τον σύντροφό τους. Ωστόσο, έχετε σκεφτεί ποτέ εσείς ως γυναίκες ότι το κάνετε αυτό; Ποιος είναι ο στόχος σας όταν έρχεστε σε σεξουαλική επαφή με κάποιον; Πώς αυτό ωφελεί τον εαυτό σας ή άλλους ανθρώπους στη ζωή σας;

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!