Επιμήκυνση πέους

Αισθάνεστε ότι το πέος σας είναι πολύ μικρό ή πολύ λεπτό; Θα θέλατε να είχατε μεγαλύτερες στύσεις; Φοβάστε τις φράσεις”επιμήκυνση πέους” ή “μεγέθυνση πέους”;

Αν απαντήσατε ναι, τότε όπως πολλοί άλλοι άνδρες μπορεί να αναρωτιέστε αν ένα μεγαλύτερο πέος μπορεί από όνειρο, να γίνει πραγματικότητα με ασφαλείς μεθόδους.

Θα ξεκινήσω με μια εισαγωγή σχετικά με πληροφορίες που σίγουρα σας ενδιαφέρουν και θα συνεχίσω δίνοντας σας αναλυτικά κάθε βήμα που έκανα για να πετύχω τα αποτελέσματα μου.

Πάρτε τον χρόνο σας, γιατί σήμερα θα σας δείξω κάτι που δεν θα διαβάσετε σε καμία άλλη ιστοσελίδα. Θα βρείτε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σας. Θα βρείτε λύσεις που σίγουρα θα αλλάξουν την ζωή σας.

Η Καλύτερη Επιλογή Στην Ελλάδα Για Το 2023

Titan Gel - Rhino Gel

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε την ανανεωμένη φόρμουλα του Titan Gel Gold με την ονομασία Rhino Gold Gel.

Η πανίσχυρη νέα σύνθεση του, έχει δοκιμαστεί εδώ και δεκαετίες με αποτελέσματα από πραγματικούς χρήστες στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα όταν άρχισα να χρησιμοποιώ το Rhino Gold Gel ήταν ότι η υφή ήταν διαφορετική από άλλα προϊόντα της αγοράς.

Μοιάζει περισσότερο με τζελ παρά σαν κρέμα, κάτι που το κάνει πιο εύκολο στην εφαρμογή χωρίς να κάνει χάος.

Χιλιάδες άντρες σώζουν τους γάμους τους καθημερινά. Δεκάδες χιλιάδες επιβήτορες το χρησιμοποιούν για να αποκτήσουν εργαλεία που όλοι ζηλεύουμε στους επαγγελματίες.

Το Titan gel στην έκδοση Rhino Gold Gel είναι το μυστικών των σταρ των ταινιών για ενηλίκους. Μην χάσετε την προσωρινά μειωμένη τιμή του κατά 50%. Πραγματικά είναι ένα μεγάλο δώρο για τον εαυτό σας. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό.

➠  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσετε την αξιολόγηση μου!

Από όλες τις ερωτήσεις που έχουν συνήθως οι άνδρες όταν πρόκειται για το σώμα και το φύλο τους, η επιμήκυνση πέους είναι ίσως η πιο δύσκολη στο να βρεθεί μια σαφής απάντηση.

Παρά την πληθώρα των προτεινόμενων συμπληρωμάτων όπως το Xtrazex, χαπιών, gel, νέων αναβράζοντων δισκίων και συσκευών για την αύξηση του μεγέθους του πέους, αυτή τη στιγμή υπάρχει ελλιπής πληροφόρηση σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Περιεχόμενα Του Οδηγού Μου Για Την Απόλυτη Επιμήκυνση Πέους:

Κάνω αρχικά μια σύντομη εισαγωγή σχετικά με δυο ερωτήματα που σίγουρα καίνε!

Συνεχίζω με μερικά χρήσιμα κόλπα, που σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν χωρίς χρήματα.

Αν έχετε την τόλμη που χρειάζεται, σας δίνω πέντε δραστικές λύσεις που ανεβάζουν τον πήχη στα αποτελέσματα.

Τέλος, παραθέτω το προσωπικό μου ημερολόγιο, με όλη την προσπάθεια που μου χάρισε 2,7 εκατοστά μεγαλύτερο ανδρισμό!

Σε αυτό το άρθρο θα ρίξουμε μια ματιά σε όλες τις κύριες προσεγγίσεις για την επιμήκυνση πέους και θα αξιολογήσουμε το πόσο αποτελεσματικές και ασφαλείς είναι. Ελπίζουμε να ρίξουμε λίγο φως στις διάφορες μεθόδους και να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε τι είναι σωστό ή όχι για εσάς.

Θα ανακαλύψετε επίσης τρόπους για να μπορείτε να αισθάνεστε καλύτερα για το μέγεθος σας, και ακόμη να το κάνετε να φαίνεται μεγαλύτερο στον εαυτό σας και τους άλλους. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να ξεκινήσετε, καθώς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στο πόσο μεγάλο φαίνεται αμέσως, μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Ποιο Είναι το Μέσο Μέγεθος Του Πέους;

Πριν μπούμε σε λεπτομέρειες σχετικά με την επιμήκυνση πέους, ίσως βρείτε ενδιαφέροντα τα στατιστικά στοιχεία αυτού που θεωρείται μέσος όρος.

Πολλοί άνδρες αισθάνονται ότι το πέος τους είναι πολύ μικρό, αλλά στην πραγματικότητα είναι εντελώς εντός των φυσιολογικών ορίων. Έτσι, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε δύο ερευνητικές μελέτες από σεβαστά Πανεπιστήμια.

Επιμήκυνση Πέους: Ολες οι Λύσεις

Το 2015, ερευνητές στο King’s College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου εξέτασαν 17 προηγούμενες μελέτες στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 15.000 άνδρες. Βρήκαν τα εξής:

 • Το μέσο χαλαρό μήκος είναι 9,16 εκατοστά
 • Το μέσο τεντωμένο μήκος είναι 13,24 εκατοστά
 • Το μέσο μήκος σε στύση είναι 13,12 εκατοστά
 • Η μέση χαλαρή περίμετρος είναι 9,31 εκατοστά
 • Η μέση περίμετρος σε στύση είναι 11,66 εκατοστά (4.6 ίντσες)

Φυσικά κάποιοι άνδρες έχουν μικρότερα ή μεγαλύτερα πέη από άλλους – τα 13 εκατοστά είναι μόνο ο μέσος όρος.

Μια άλλη μελέτη σε 1661 άνδρες από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα το 2013 διαπίστωσε τα εξής:

 • Το μέσο μέγεθος πέους σε στύση είναι 14,14 εκατοστά
 • Το φάσμα των μεγεθών ήταν μεταξύ 4 εκατοστά και 26 εκατοστά

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σε ιατρικούς όρους ένα πέος θεωρείται ότι είναι ασυνήθιστα μικρό μόνο εάν μετρά λιγότερο από 8 εκατοστά σε στύση.

Έτσι, πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε οποιασδήποτε μέθοδο με σκοπό την επιμήκυνση πέους, ίσως διαπιστώσετε τελικά ότι το πέος σας είναι πραγματικά πολύ εντός των φυσιολογικών ορίων.

Τι Σκέφτονται οι Γυναίκες για το Μέγεθος του Πέους;

Τι Σκέφτονται οι Γυναίκες για το Μέγεθος του Πέους;

Το πως αισθάνεστε για το μέγεθος του πέους σας είναι σίγουρα μεγάλο ζήτημα, αλλά είναι επίσης καλό να εξετάσουμε τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες.

Το 2015, ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες μπορεί να προτιμούν μεγαλύτερα πέη μόνο για βραχυπρόθεσμες σεξουαλικές εμπειρίες. Ωστόσο, προτιμούν ο μακροχρόνιος σύντροφός τους να έχουν ένα πιο μεσαίο μέγεθος πέους.

Καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είναι μόνο ο εντυπωσιασμός που οδηγεί το ενδιαφέρον στα μεγαλύτερα μεγέθη.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι γυναίκες συχνά διαπιστώνουν ότι ένα πολύ μεγάλο πέος μπορεί να είναι επώδυνο κατά τη διάρκεια του σεξ. Έτσι, στις περισσότερες περιπτώσεις, παρά τα όσα μπορεί να δείτε σε πορνό ταινίες για παράδειγμα, οι περισσότερες γυναίκες δεν βρίσκουν ως την καλύτερη εμπειρία έναν επιβήτορα με ένα γιγαντιαίο πέος 17 εκατοστών.

Όπως λένε, δεν είναι το μέγεθος του σκάφους, είναι η κίνηση του ωκεανού!

8 Χρήσιμα Tips Για Να Δείχνει Μεγαλύτερο Το Πέος Σας

Πριν φθάσετε σε οποιαδήποτε από τις βασικές λύσεις που θα σας δείξω στην συνέχεια του άρθρου μου, μπορεί μερικές από τις ακόλουθες ιδέες να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε καλύτερα για το μέγεθος του πέους σας, μέχρι και να φαίνεται μεγαλύτερο.

 1. Ξυρίστε την ηβική περιοχή σας – εάν έχετε πολλές τρίχες εκεί κάτω, το πέος σας θα φαίνεται μικρότερο.
 2. Χάστε βάρος – αν είστε υπέρβαροι, το επιπλέον λίπος μπορεί να κάνει το πέος σας να φαίνεται σημαντικά μικρότερο.
 3. Μην κοιτάτε κάτω – όταν κοιτάζετε κάτω στο πέος σας, η γωνία αυτή το κάνει πάντα να φαίνεται μικρότερο. Καλύτερα, κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη.
 4. Μην συγκρίνετε την κάτω γωνία σας με άλλους– αν είστε στα αποδυτήρια για παράδειγμα, όταν κοιτάτε τον εαυτό σας και στη συνέχεια άλλους, θα σας φαίνεται μικρότερο για τον ίδιο λόγο που μόλις ανέφερα.
 5. Σπρώξτε τον χάρακα μέσα– αν μετράτε τον εαυτό σας με έναν χάρακα, μην τον εφάπτετε απλά με το δέρμα – σπρώξτε τον μέχρι το κόκκαλο πάνω από το πέος και θα βρείτε επιπλέον μήκος που μετράει.
 6. Θυμηθείτε την ηλικία σας – είναι κοινό να ανησυχείτε για το μέγεθος του πέους σας, όταν μεγαλώνετε. Να θυμάστε όμως, οι έφηβοι αναπτύσσονται σε διαφορετικούς χρόνους, οπότε δεν υπάρχει νόημα να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους. Το πέος σας μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι τις αρχές των είκοσί σας.
 7. Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με ηθοποιούς πορνό – Οι τύποι στις ταινίες πορνό επιλέγονται για το μεγαλύτερο μέγεθος τους. Δεν αντιπροσωπεύουν αυτό που θεωρείται μέσος όρος, γι ‘αυτό προσπαθήστε να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με αυτούς.
 8. Εξετάστε την πιθανότητα κάποιας συμβουλευτικής μεθόδου – έρευνες έχουν δείξει ότι σε πολλές περιπτώσεις η συμβουλευτική είναι αποτελεσματική στο να βοηθήσει τους άνδρες να αισθάνονται καλά για το μέγεθος τους. Σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει να μιλήσετε με το γιατρό σας για το πώς αισθάνεστε.

Δραστική Λύση #1 – Χειρουργείο

Παρόλο που είναι η μοναδική ιατρική λύση σε αυτό το άρθρο, είναι επίσης η πιο αμφιλεγόμενη. Υπάρχουν πολύ λίγοι χειρουργοί, οι οποίοι προσφέρουν κάποια επέμβαση για επιμήκυνση πέους και οι περισσότεροι γιατροί θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε ότι το χειρουργείο δεν είναι απαραίτητο και είναι πολύ επικίνδυνο.

Σε γενικές γραμμές, η χειρουργική επέμβαση για να αλλάξετε το μέγεθος του πέους σας είναι αποκλειστικά για άνδρες με γενετικές ανωμαλίες ή δυσλειτουργίες. Υπάρχουν λίγες διαθέσιμες έρευνες για τους κινδύνους και τα οφέλη για τους άνδρες που θεωρούνται ότι έχουν ένα κανονικό μέγεθος.

Σε μια μελέτη του 2010 στην Ιταλία, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η χειρουργική επέμβαση είχε ένα “υψηλό κίνδυνο επιπλοκών και ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.”

Αν αυτό είναι κάτι που σκέφτεστε, μιλήστε με το γιατρό σας πρώτα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί δεν είναι μια καλή επιλογή, και να σας παρέχει συμβουλές σχετικά με άλλες επιλογές για να δοκιμάσετε.

Δραστική Λύση #2 – Αντλίες Κενού

Οι αντλίες κενού χρησιμοποιούνται μερικές φορές ως θεραπεία και για τη στυτική δυσλειτουργία, ειδικά αν φάρμακα όπως το Viagra δεν λειτουργούν.

Λειτουργούν με τη δημιουργία κενού το οποίο στη συνέχεια αντλεί αίμα στο πέος, και λόγω αυτού μερικές φορές διαφημίζονται στο εμπόριο ως βοηθητικά για την επιμήκυνση πέους.

Το πρόβλημα είναι, ότι στην πραγματικότητα κάνουν το πέος να φαίνεται μεγαλύτερο μόνο για ένα χρονικό διάστημα αμέσως μετά τη χρήση τους. Δεν υπάρχει μεγάλη επιστημονική έρευνα για την αποτελεσματικότητά τους στην μόνιμη μεγέθυνση πέους.

Μερικοί τύποι λένε σε φόρουμ και ιστοσελίδες αξιολόγησης ότι είχαν κάποια επιτυχία στην αύξηση του μεγέθους τους, αλλά και άλλοι, έχουν δηλώσει ότι δεν παρατήρησαν καμία επίδραση .

Είναι σημαντικό το ότι, μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στους ιστούς αν χρησιμοποιηθούν υπερβολικά, οδηγώντας σε στυτικά προβλήματα.  Δεν υπάρχει όμως καμία αμφιβολία στο ότι μπορούν να βοηθήσουν με τη δύναμη της στύσης και να βοηθήσουν το πέος σας να φανεί μεγαλύτερο..

Δραστική Λύση #3 – Χάπια & Συμπληρώματα

Omnipotence

Όπως και με τις αντλίες πέους, υπάρχουν πολλά διαφορετικά χάπια που πωλούνται στο διαδίκτυο με αξιώσεις για να βοηθήσουν με τη στύση και το μέγεθος του πέους.

Το κύριο σημείο πώλησης είναι συνήθως ότι βοηθούν άνδρες με στυτική δυσλειτουργία ή χαμηλή λίμπιντο, αλλά μια δευτερεύουσα επίδραση μπορεί να είναι μια φαινομενική επιμήκυνση πέους μέχρι το χάπι να εξασθενήσει.

Το κύριο πρόβλημα είναι ότι προορίζονται μόνο για να βοηθήσουν για σύντομες χρονικές περιόδους. Έτσι, αν όντως παρατηρήσετε μια αύξηση στο μέγεθος, δεν θα είναι μόνιμη.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι μερικά χάπια και συμπληρώματα έχουν συστατικά τα οποία μπορεί να είναι επιβλαβή. Η νομοθεσία αυτής της βιομηχανίας δεν είναι πολύ σκληρή, και έτσι μπορεί συχνά πολύ απλά να μην ξέρετε τι πραγματικά περιέχουν τα χάπια.

➠ Δείτε ΕΔΩ ποια είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογή χαπιών σπου έχει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ με ασφάλεια!

Τέλος, πολλά από αυτά απλά δεν λειτουργούν και χρειάζεται προσοχή στην επιλογή που θα κάνετε. Υπάρχουν πολύ λίγες επιστημονικές δοκιμές που γίνονται στα διάφορα χάπια που διατίθενται, και οι δοκιμές που γίνονται συνήθως αποκαλύπτουν ότι δεν έχουν σημαντική επίδραση στο μέγεθος του πέους.

Δραστική Λύση #4 – Φυσικό Τέντωμα και Jelqing

Το φυσικό τέντωμα και το jelqing αφορούν σε ασκήσεις για το πέος που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια σας για να ενθαρρυνθεί η ανάπτυξή του με φυσικό τρόπο.

Το Jelqing είναι μια παρόμοια τεχνική με το τέντωμα, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες ενέργειες παρόμοιες με το άρμεγμα μιας αγελάδας για να αναγκάσετε το αίμα να πάει στο πέος, επεκτείνοντας σιγά-σιγά τα μέρη που κρατάνε το αίμα. Αυτό θεωρητικά οδηγεί στην ανάπτυξη του πέους.

Από όσο ξέρουμε, δεν υπάρχουν πολλά επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι τεχνικές αυτές λειτουργούν σίγουρα. Ωστόσο, ιατρικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι το τέντωμα και το jelqing…

Μπορούν να κάνουν κακό αν δεν ξέρετε καλά τι κάνετε και καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε καν!

Παρά την έλλειψη επιστημονικών αποδείξεων, υπάρχουν πάρα πολλά ανεπίσημα στοιχεία από άνδρες- ιδιαίτερα σε φόρουμ για την σεξουαλική υγεία και το χτίσιμο σώματος – που λένε ότι οι ασκήσεις κάνουν δουλειά.

★  Η Καλύτερη Λύση (#5) – Μεγεθυντές Πέους  ★

μεγεθυντής πέους

Οι μεγεθυντές πέους είναι σαν μια έκδοση του τροχού βασανιστηρίων του Μεσαίωνα, αλλά για το πέος σας. Δουλεύουν ασκώντας έλξη στο πέος σας και σιγά-σιγά τεντώνοντάς το με το πέρασμα του χρόνου.

Δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι λειτουργούν, αλλά μία δύο μελέτες έχουν δείξει αύξηση μεταξύ 1 και 2 εκατοστών μετά από αρκετούς μήνες τακτικής χρήσης.

Το κύριο πρόβλημα με τους μεγεθυντές πέους είναι η ποσότητα του χρόνου που πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε για να δείτε κάποιο αποτέλεσμα – έως και 6 μήνες. Προσθέστε σε αυτό και το γεγονός ότι μπορεί να είναι αρκετά ακριβοί, και οι μεγεθυντές πέους πραγματικά δεν μετρούν ως μια τόσο φθηνή λύση. Σίγουρα είναι η καλύτερη όμως αυτή την στιγμή και σας προτείνω να δοκιμάσετε κι εσείς.

Γνωρίστε το SizeGenetics, τον απόλυτα καλύτερο μεγεθυντή πέους ΕΔΩ!

Η επιλογή είναι σίγουρα δική σας. Φροντίστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον χαρακτήρα, στις προσδοκίες και σίγουρα στα οικονομικά σας. Πολλές φορές είναι καλύτερα να κάνετε οικονομία για λίγο καιρό και να αγοράσετε κάτι που θα έχει σίγουρα αποτελέσματα. Σε βάθος χρόνου θα διαπιστώσετε ότι άξιζε τον κόπο η αναμονή.

Δουλεύουν Πραγματικά Οι Ασκήσεις Για Τη Μεγέθυνση Του Πέους;

Η μεγέθυνση του πέους είναι ένα ιδιαίτερο ζήτημα στον σημερινό κόσμο. Θαμμένοι κάτω από τόνους ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπόσχονται τα πιο απίθανα αποτελέσματα, ταλαιπωρημένοι από ανέντιμους επαγγελματίες και συσκοτισμένοι από μύθους και φήμες, οι έντιμοι έμποροι αυτού του κλάδου έχουν προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Ασκήσεις Για Τη Μεγέθυνση Του Πέους;

Τις περισσότερες φορές, οι άνδρες προτιμούν να απομακρύνονται και να λένε ότι η διεύρυνση δεν λειτουργεί, παρόλο που δεν έχουν ιδέα αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι. Οι φήμες είναι εξίσου καλές με τις υγιείς, πρακτικές πληροφορίες, αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το θέμα ή αν φοβάται την αλήθεια.

Πολλοί άνδρες είναι πρόθυμοι να απορρίψουν τις ασκήσεις πέους ως μύθους, παρόλο που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα γεγονότα. Οι ασκήσεις πέους υπάρχουν με τη μία ή την άλλη μορφή εδώ και πολύ καιρό. Οι πρωτόγονες φυλές εξακολουθούν να χρησιμοποιούν βάρη, διάφορα αντικείμενα και ασκήσεις για να αναγκάσουν μέρη του ανθρώπινου σώματος να αλλάξουν μέγεθος και να επιτύχουν μια νέα εμφάνιση.

Αποτελέσματα Ανά Τον Κόσμο

Οι γυναίκες της φυλής Paduang χρησιμοποιούν μεταλλικά δαχτυλίδια για να επιμηκύνουν το λαιμό τους, ενώ οι άνθρωποι άλλων φυλών κρεμούν βαρίδια από τα χείλη ή τους λοβούς των αυτιών τους προκειμένου να επιτύχουν τα δικά τους πρότυπα ομορφιάς. Οι Κινέζες με υψηλή γεννητικότητα συρρίκνωσαν τα πόδια τους προκειμένου να ταιριάζουν στο τοπικό ιδεώδες της σέξι εμφάνισης. Με όλα αυτά να συμβαίνουν, γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πιστέψουμε ότι το πέος αγνοήθηκε;

Ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζουμε ότι δεν ήταν. Έχουν επίσης αναφερθεί διάφορες τεχνικές μεγέθυνσης του πέους, ιδίως μεταξύ των νομαδικών αραβικών φυλών. Οι τεχνικές βελτίωσης του σώματος που εκτελούνταν από τους άνδρες ήταν πάντα συνδεδεμένες με τη θέση του εν λόγω ατόμου μέσα στη φυλή ή με τις τελετές μύησης του ανδρισμού.

Φαίνεται ότι οι άνδρες διαπίστωσαν νωρίς ότι το ανθρώπινο σώμα μπορεί να τροποποιηθεί με τη χρήση συσκευών ή ασκήσεων. Οι μόνες συσκευές έλξης που είχαν στη διάθεσή τους για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν τα βάρη, αλλά το τέντωμα του πέους με τη χρήση των ίδιων των χεριών ήταν εξίσου καλό με οποιαδήποτε συσκευή.

Η βασική αρχή πίσω από τη βελτίωση του σώματος είναι η προσαρμοστικότητα του ανθρώπινου σώματος ως απάντηση σε εξωτερικά ερεθίσματα. Όλοι γνωρίζουν ότι η πρόσθετη σωματική προσπάθεια που καταβάλλεται για την εκγύμναση στο γυμναστήριο θα προκαλέσει αύξηση του μεγέθους των μυών που πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια.

Έτσι, οι επαναλαμβανόμενες ασκήσεις που επικεντρώνονται στο πέος, όπως αυτές που προσφέρει το penis-enlargement-solution.com, θα αναγκάσουν το σώμα να αρχίσει να πολλαπλασιάζει τα κύτταρα που αποτελούν τους ιστούς του πέους και να αυξήσει τόσο το μήκος όσο και την περίμετρο του πέους προκειμένου να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση.

Όχι Τόσο Τραγικές Λύσεις

Η πιο γνωστή άσκηση διεύρυνσης πέους είναι το Jelqing. Αυτή η άσκηση έχει σχεδιαστεί για να μεγεθύνει το πέος χρησιμοποιώντας κινήσεις αρμέγματος προκειμένου να αυξηθεί η ροή του αίματος στα corpora cavernosa, τους σφουγγαρόμορφους ιστούς του πέους.

Η αυξημένη ροή αίματος θα αναγκάσει, με τον καιρό, τους ιστούς να επεκταθούν και να αυξήσουν τόσο το χαλαρό όσο και το στυλό μέγεθος του πέους. Ο Dr. Brian Richards διεξήγαγε μια μελέτη των ασκήσεων διεύρυνσης πέους στη δεκαετία του 1970 και διαπίστωσε ότι το jelq βοήθησε σχεδόν το 90% των ασθενών να αυξήσουν το μέγεθος του πέους τους. Τα κέρδη κυμαίνονταν βέβαια σε μέγεθος, αλλά αποδείχθηκε ότι οι άνδρες μπορούσαν να προσθέσουν μια ίντσα ή και περισσότερο στο πέος τους.

Παρά τον λυσσαλέο σκεπτικισμό όσων δεν μπορούν να μπουν στον κόπο να ελέγξουν τα γεγονότα, η κοινή λογική και τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ασκήσεις διεύρυνσης πέους λειτουργούν.

Κανένας άνδρας που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια ή δύο επιπλέον ίντσες σε μήκος ή περίμετρο δεν πρέπει να τις διαγράψει μέχρι να τις δοκιμάσει πραγματικά.

Πολλοί σκεπτικιστές έχουν εκπλαγεί ευχάριστα από το πρόγραμμα ασκήσεών μας, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε; Δεν έχετε να χάσετε τίποτα και να κερδίσετε έναν ολόκληρο κόσμο σεξουαλικής ευχαρίστησης και αυτοσεβασμού.

Επιμήκυνση Πέους: Τέλος Εισαγωγής

Η επιμήκυνση πέους είναι κάτι που ενδιαφέρει πολλούς άνδρες, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αυξηθεί μόνιμα το μέγεθος. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις για την επιμήκυνση πέους, αλλά η καθεμιά έρχεται με ορισμένους κινδύνους και χωρίς εγγύηση επιτυχίας.

Έτσι, ίσως η καλύτερη επιλογή είναι να θυμόμαστε ότι οι περισσότεροι άνδρες έχουν ένα κανονικό μέγεθος, και ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το σώμα μας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πετύχετε επιμήκυνση πέους. Η πιο φθηνή (δωρεάν) είναι να κάνετε τεντώματα στο σπίτι. Μια μέση λύση είναι να πάρετε συμπληρώματα (Omnipotence) και η καλύτερη με διαφορά, είναι να αγοράσετε μια συσκευή που θα σας χαρίσει τα αποτελέσματα που πραγματικά θέλετε (SizeGenetics).

Μεγέθυνση Πέους: Η Προσπάθεια Μου, Βήμα Βήμα

Αν σας ψάχνετε τον απόλυτο οδηγό για μεγέθυνση πέους, βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Θα σας δείξω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσετε το πέος σας μόνιμα!

Είμαι τόσο χαρούμενος με τον SizeGenetics μεγεθυντή πέους που χρησιμοποιώ τον τελευταίο μισό χρόνο. Η αυτοπεποίθησή μου έχει ανέβει στα ύψη, αφού κατάφερα να αυξήσω το μέγεθος του πέους μου κατά 2,7εκ.

Δείτε πώς πήγα από τα 12εκ. στα 14,7εκ σε μισό χρόνο! Μπορείτε και εσείς να καταφέρετε το ίδιο!

Μεγέθυνση πέους

(Όσα διαβάζετε πιο κάτω, είναι γραμμένα στο ημερολόγιο μου και τα αντέγραψα σε ένα σημείο για να μην ψάχνετε)

Γεια σε όλους! Λέγομαι Tom Σπυρόπουλος, είμαι από την Ελλάδα και έχω ένα τεράστιο πρόβλημα… βασικά στην πραγματικότητα είναι αρκετά μικρό πρόβλημα – το πέος μου είναι μόνο 12εκ. Είναι κάτι που με έχει επηρεάσει όλη μου την ζωή. Δυσκολεύομαι να προσεγγίσω κοπέλες, καθώς συνεχώς σκέφτομαι πως θα αντιδράσουν όταν δουν το πέος μου.

Είχα σχέση με κοπέλες που έλεγαν ότι το μέγεθος του πέους μου δεν έχει σημασία, αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Έτσι, άρχισα να κάνω έρευνα για τους διαφορετικούς τρόπους να μεγαλώσω το πέος μου και βρήκα ότι η καλύτερη λύση με μόνιμα αποτελέσματα είναι ένας μεγεθυντής πέους (Το SizeGenetics είναι το καλύτερο!).

Δοκίμασα τον πρώτο μου μεγεθυντή πριν από μερικά χρόνια, αλλά δεν πήγε και πολύ καλά. Ήταν ένας μεγάλος και επώδυνος αγώνας για να τον κρατήσω στο πέος μου πάνω από λίγα λεπτά. Νομίζω λεγόταν μεγεθυντής πέους Andro ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι καλά.

Μετά από προσπάθεια πολλών μηνών, τελικά τα παράτησα. Ήμουν καταβεβλημένος και λίγο απογοητευμένος και δοκίμασα τον γρήγορο και εύκολο τρόπο με χάπια για επιμήκυνση πέους… Αλλά έτσι μόνο πέταγα τα χρήματά μου. Αλλά τώρα είμαι εδώ! Με περισσότερη γνώση και περισσότερα χρήματα. 🙂

Η τελευταία συσκευή για μεγέθυνση πέους που αγόρασα ήταν η φθηνότερη που μπορούσα να βρω online, έκανε περίπου 100€. Τώρα που κοιτάζω στο παρελθόν, ήταν μια χαζή κίνηση και ο λόγος γιατί δεν είδα αποτέλεσμα.

Ο μεγεθυντής πέους που έχω διαλέξει για την νέα μου προσπάθεια μεγέθυνσης πέους ονομάζεται SizeGenetics.

SizeGenetics

Γιατί διάλεξα τον SizeGenetics μεταξύ άλλων μεγεθυντών πέους;

Ο κύριος λόγος που τον επέλεξα ήταν λόγω της άνεσης που προσφέρει. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον μεγεθυντή στο πέος σας με 58 διαφορετικές ρυθμίσεις ώστε να είστε άνετα.

Αυτό βασικά σημαίνει ότι μπορείτε να τις δοκιμάσετε όλες και να χρησιμοποιήσετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Όλα τα πέη είναι διαφορετικά, κάτι μπορεί να δουλεύει για εσάς αλλά όχι για εμένα, αλλά και το αντίστροφο.

Το σύστημα άνεσης στον μεγεθυντή SizeGenetics είναι πολύ πιο ανεπτυγμένο σε σχέση με άλλες μάρκες.

Η μόνη άλλη συσκευή που το πλησίαζε ήταν η συσκευή X4, η οποία προσφέρει και αυτή ένα ωραίο σύστημα άνεσης. Αλλά πήρα τον SizeGenetics επειδή φαίνεται η πιο γερή συσκευή με την καλύτερη στήριξη.

Γιατί Με Νοιάζει Τόσο Πολύ Το Σύστημα Άνεσης;

Λοιπόν, ας δούμε πως λειτουργεί η μεγέθυνση πέους.

Ο μεγεθυντής πέους δουλεύει εκτείνοντας το πέος σας συνεχόμενα ασκώντας του μια τάση. Όσο περισσότερη τάση βάζετε, τόσο καλύτερα δουλεύει. Και όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο πιο καλά είναι τα αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, συνιστάται να το χρησιμοποιείτε για 6-8 ώρες την ημέρα για τουλάχιστον μισό χρόνο.

Το πρόβλημα με τους φθηνούς μεγεθυντές πέους είναι ότι είναι τελείως άβολοι όταν τους φοράτε. Και αν καταφέρετε να τους φοράτε μερικές ώρες την εβδομάδα δεν θα μεγαλώσουν το πέος σας καθόλου. Για αυτό απέτυχα την τελευταία φορά. Κανείς δεν με είχε ενημερώσει για το ότι οι μεγεθυντές πέους μπορεί να περισσότερο να ταλαιπωρήσουν, παρά να βοηθήσουν στο πρόβλημα μας.

Γιατί Έφτιαξα Αυτό Το Blog;

Αυτό το blog είναι καθαρά για ενθαρρυντικό σκοπό. Χρειάζομαι κάτι να με ενθαρρύνει για να πετύχω. Μισός χρόνος ή ένας ολόκληρος χρόνος είναι πολύς καιρός για να αφιερώσω για να μεγεθύνω το πέος μου!

Θα ανεβάζω εδώ όλα τα θετικά και αρνητικά της εμπειρίας μου και τα αποτελέσματα στο μέλλον. Θα προσπαθώ να ανεβάζω τουλάχιστον μία φορά τον μήνα πληροφορίες με την μεγέθυνση πέους που κατάφερα… ή που δεν μπόρεσα τελικά να καταφέρω!

Τιμή και Παράδοση

Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι μια φθηνή συσκευή 361,17€! Αλλά το βλέπω σαν επένδυση για το σώμα μου που θα κρατήσει όλη μου την ζωή. 361,17€ δεν είναι τόσα πολλά αν το δείτε έτσι.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε κι εσείς το SizeGenetics και να μεγαλώσετε το πέος σας ΣΗΜΕΡΑ!

Η αποστολή είναι δωρεάν αν δεν σας νοιάζει για κωδικό παρακολούθησης της παραγγελίας και να αργήσει λίγο περισσότερο. Αν θέλετε την επιπλέον ασφάλεια με κωδικό παρακολούθησης θα σας στοιχίσει ακόμα περίπου 20€ για να σας παραδοθεί στην πόρτα σας με την DHL.

Η συσκευή μου έφτασε μετά από 8 ημέρες, πολύ καλά για δωρεάν αποστολή, και σε ένα διακριτικό καφέ κουτί. Δεν υπάρχει τίποτα πάνω στο κουτί που να δείχνει ότι μέσα βρίσκεται ένας μεγεθυντής πέους. Κάτι το οποίο είναι καλό σε περίπτωση που γνωρίζετε τον κούριερ!

Πώς Θα Μεγεθύνω Το Πέος Μου;

Έχω κάνει ένα πρόγραμμα μεγέθυνσης πέους και θα το ακολουθήσω για τους επόμενους 6 μήνες. Ελπίζω το πέος μου να μεγαλώσει περίπου 2εκ. αν όλα πάνα καλά. Αυτός είναι μάλλον ο λόγος που απέτυχα την τελευταία φορά που προσπάθησα να χρησιμοποιήσω έναν μεγεθυντή, δεν είχα κάποιο πρόγραμμα. Την τελευταία φορά απλώς φορούσα την συσκευή χωρίς να έχω καμία γνώση για αυτή. Κατέληξα να πονάω πολύ και τα παράτησα.

Το πρόγραμμα μου για μεγέθυνση πέους στις πρώτες 6 εβδομάδες:

1. Θα κάνω μια προθέρμανση του πέους μου πριν βάλω την συσκευή. Μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να το κάνετε αυτό στην Penishealth.com, στην οποία θα έχετε δωρεάν πρόσβαση με το SizeGenetics.

2. Θα χρησιμοποιώ απλώς τον μεγεθυντή πέους μία ώρα την ημέρα κατά την πρώτη εβδομάδα. Είναι σημαντικό να συνηθίσετε να τον φοράτε. Την δεύτερη εβδομάδα θα αυξήσω τις ώρες σε 2 την ημέρα και αυτό θα γίνεται μέχρι την 6η εβδομάδα.

3. Θα αυξήσω την δύναμη έλξης στην συσκευή από τα 600γρ. τις πρώτες δύο εβδομάδες στα 900γρ. τις επόμενες 2 εβδομάδες κ.ο.κ.

4. Θα κάνω ασκήσεις για το πέος πριν και μετά από κάθε φορά που φοράω τον μεγεθυντή. Θα ακολουθώ το πρόγραμμα στην Penishealth. Tο πρόγραμμα είναι:

Αρκετά με τα λόγια, ας αρχίσουμε!

Χτες πήρα την συσκευή μου SizeGenetics και σήμερα είναι η πρώτη μέρα που θα αρχίσω να επιδιώκω την μεγέθυνση πέους.

Ξεκίνησα με ένα μικρό 5λεπτο ζέσταμα και κάνοντας διατάσεις επίσης για 5 λεπτά πριν φορέσω την συσκευή. Μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο να προσαρμόσετε την συσκευή, οπότε θυμηθείτε να διαβάσετε το εγχειρίδιο πριν προσπαθήσετε! Μπορεί να πονέσετε αν κάνετε κάτι λάθος!

Η πρώτη φορά ήταν λίγο δύσκολη για την βάλανο, αλλά θέλει χρόνο για να συνηθίσετε να το φοράτε. Για αυτό πρέπει να ξεκινήσετε με αργούς ρυθμούς και στην συνέχεια να αυξήσετε την ελκτική δύναμη και τον χρόνο.

Θα σταματήσω από το blog προς το παρόν και θα επιστρέψω με ενημερώσεις σε 1 μήνα.

Tom Σπυρόπουλος, 9 Νοεμβρίου 2015

Μεγέθυνση πέους αποτελέσματα πρώτου μήνα

Αποτελέσματα μετά από τον πρώτο μήνα:

Γεια και πάλι! Έβγαλα τον πρώτο μήνα χωρίς να σταματήσω την διαδικασία μεγέθυνσης του πέους μου. Δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται, ακόμα και με το σύστημα άνεσης που προσφέρει και τις ασκήσεις για ζέσταμα είναι λίγο επώδυνο για το πέος μου να φοράω την συσκευή.

Αλλά δεν είναι όλα αρνητικά!

Έχω παρατηρήσει αύξηση του μήκους του πέους μου κατά 0,5 εκ και της περιφέρειας του πέους μου επίσης κατά 0,5εκ. Δεν περίμενα να δω αποτελέσματα τόσο σύντομα. Τουλάχιστον ο πόνος δεν ήταν για το τίποτα.

Μόλις έβαλα την ελκτική δύναμη στα 1200g και θα προσπαθήσω να φορέσω τον μεγεθυντή για περίπου 3½ ώρες σήμερα και τις επόμενες 6 μέρες. Επίσης, πειραματίζομαι με διαφορετικούς τρόπους ρύθμισης του συστήματος άνεσης. Βρήκα έναν που μου επιτρέπει να φοράω την συσκευή με ελάχιστο πόνο. Θα συνεχίσω μέχρι να βρω την ιδανική ρύθμιση.

Το καθημερινό μου πρόγραμμα μεγέθυνσης πέους:

1. Ζέσταμα Πέους – Μουλιάζω μια μικρή πετσέτα σε ζεστό νερό (παραπάνω από την θερμοκρασία σώματος, αλλά όχι τελείως καυτό) και την τυλίγω γύρω από το πέος μου για 5 λεπτά.

2. Άσκηση Jelqing – Κάνω την άσκηση Jelqing για περίπου 10 λεπτά. Θα αυξήσω τον χρόνο σε 20 λεπτά μετά τον δεύτερο μήνα. Μπορείτε να διαβάσετε πώς να κάνετε αυτή την άσκηση εδώ. Και θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε κάποιο είδος λιπαντικού.

3. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.

4. Μεγεθυντής Πέους – Φοράω τον μεγεθυντή πέους και τον χρησιμοποιώ για 4 ώρες. Θα αυξήσω τις ώρες σε 6, σε 3 εβδομάδες. Πιστεύω δεν θα μπορώ να τον φοράω παραπάνω από 6 ώρες την ημέρα.

5. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για άλλα 5 λεπτά.

6. Άσκηση Jelqing – Τελειώνω με μια 5λεπτη άσκηση Jelqing.

Το καθημερινό μου πρόγραμμα διαρκεί περίπου 35 λεπτά, χωρίς να υπολογίζω τον χρόνο που φοράω τον μεγεθυντή πέους. Μετά τον δεύτερο μήνα θα διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Είναι σχεδόν 300 ώρες αν συνεχίσω να το κάνω για ολόκληρο τον χρόνο. Σκέφτομαι ότι ίσως θα πρέπει να σταματήσω την μεγέθυνση πέους μερικές μέρες για να ξεκουραστεί το πέος μου.

Αποτελέσματα δεύτερου μήνα

Tom Σπυρόπουλος, 8 Δεκεμβρίου 2015

Αποτελέσματα μετά τον δεύτερο μήνα:

Πέρασε και άλλος μήνας. Αυτός ο μήνας ήταν πολύ πιο ευχάριστος από τον πρώτο. Μάλλον το πέος μου συνήθισε επιτέλους την ελκτική δύναμη. Είχα τις αμφιβολίες μου ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω αυτή την διαδικασία για μισό χρόνο, αν συνέχιζε να πονάει όπως τον πρώτο μήνα.

Οι πρώτες 25 μέρες ήταν πραγματικά οι χειρότερες. Αλλά μετά άρχισε και γινόταν όλο και καλύτερο.

Κοίταξα κάποια άρθρα σε κάποια forums για μεγεθυντές πέους και πώς να είναι πιο άνετοι όταν τους φοράτε. Μια από τις απαντήσεις έλεγε να χρησιμοποιήσετε σελοφάν ζπεριτύλιγμα, αυτό που χρησιμοποιείτε στην κουζίνα, και να το τυλίξετε γύρω από το πέος σας. Αυτό θα εμποδίσει τα κόκκινα σημάδια στο δέρμα σας.

Το δοκίμασα και δούλεψε πολύ καλά. Τύλιξα 3-4 στρώσεις γύρω από το κεφάλι του πέους μου και 3-4 στρώσει γύρω από την βάση, όπου ο μεγεθυντής ακουμπάει το δέρμα. Νιώθω αρκετά καλύτερα και δεν νιώθω την τριβή στο δέρμα μου.

Θα γράψω ένα άρθρο με συμβουλές για το πώς να φοράτε την συσκευή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα το ενημερώνω κάθε φορά που θα βρίσκω έναν καινούριο τρόπο να το φοράω ή βρίσκω καινούριες συμβουλές.

Το καθημερινό μου πρόγραμμα μεγέθυνσης πέους:

1. Ζέσταμα Πέους– Μουλιάζω μια μικρή πετσέτα σε ζεστό νερό (παραπάνω από την θερμοκρασία σώματος, αλλά όχι τελείως καυτό) και την τυλίγω γύρω από το πέος μου για 5 λεπτά.

2. Άσκηση Jelqing – Κάνω την άσκηση Jelqing για περίπου 15 λεπτά. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε κάποιο είδος λιπαντικού.

3. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.

4. Μεγεθυντή Πέους – Φοράω τον μεγεθυντή πέους και τον χρησιμοποιώ για 6 ώρες.

5. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για άλλα 5 λεπτά.

6. Άσκηση Jelqing – Τελειώνω με μια 10λεπτη άσκηση Jelqing.

Αύξησα τον χρόνο της άσκησης Jelqing από 15 λεπτά στα 25 λεπτά. Στόχος μου είναι να φτάσω τα 35 λεπτά στο τέλος του τρίτου μήνα και μετά να συνεχίσω με το πρόγραμμά μου μέχρι να τελειώσει η μεγέθυνση πέους. Ίσως και να συνεχίσω να την κάνω και μετά. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην δύναμη της στύσης.

Τα αποτελέσματά μου

Το μήκος του πέους μου έφτασε στα 13εκ, δηλαδή αυξήθηκε 1εκ από την πρώτη μέρα που άρχισα αυτή την διαδικασία. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό καθώς δεν περίμενα να δω σημαντικά αποτελέσματα τους πρώτους μήνες. Ανυπομονώ για τα αποτελέσματα των επόμενων μηνών 🙂

Tom Σπυρόπουλος, 9 Ιανουαρίου 2017

Αποτελέσματα τρίτου μήνα

Αποτελέσματα μετά τον τρίτο μήνα:

Γεια σας φίλοι, μια γρήγορη ενημέρωση. Μόλις τελείωσα τον τρίτο μήνα με τον μεγεθυντή πέους μου SizeGenetics.

Αυτό τον μήνα πίεσα λίγο τον εαυτό μου. Θέλω να δω μεγάλα αποτελέσματα σύντομα. Θα συνεχίσω με τον ίδιο αριθμό ασκήσεων και με τον ίδιο χρόνο και ελκτική δύναμη από εδώ και πέρα μέχρι να τελειώσει αυτή η διαδικασία. Θέλω να φτάσω την μεγέθυνση πέους (που μου αναλογεί) σε όσο πιο υψηλά επίπεδα γίνεται.

Πιστεύω είμαι στον σωστό δρόμο. Οπότε, οι επόμενοι 3 μήνες θα είναι:

Το καθημερινό μου πρόγραμμα για περισσότερη μεγέθυνση πέους

1. Ζέσταμα Πέους – Μουλιάζω μια μικρή πετσέτα σε ζεστό νερό (παραπάνω από την θερμοκρασία σώματος, αλλά όχι τελείως καυτό) και την τυλίγω γύρω από το πέος μου για 5 λεπτά .

2. Άσκηση Jelqing – Κάνω άσκηση Jelqing για περίπου 20 λεπτά. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε κάποιο είδος λιπαντικού.

3. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.

4. Μεγεθυντής Πέους – Φοράω τον μεγεθυντή πέους και τον χρησιμοποιώ για 6 ώρες.

5. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για άλλα 5 λεπτά.

6. Άσκηση Jelqing – Τελειώνω με μια 15λεπτη άσκηση Jelqing.

Τα αποτελέσματά μου

Κατάφερα να προσθέσω ακόμα 0,5εκ στο μήκος του πέους μου. Τώρα είμαι στα 13,5εκ κάτι το οποίο βρίσκω πολύ καλό. Αν συνεχίσω έτσι και κάθε μήνα προσθέτω 0,5εκ, τότε ο στόχος μου των 15εκ είναι ορατός. 🙂

Συγγνώμη για την σύντομη ενημέρωση, είμαι πολύ απασχολημένος αυτή την στιγμή.

ΓράTom Σπυρόπουλος, 13 Φεβρουαρίου 2017

4ος μήνας αποτελέσματα

Αποτελέσματα μετά τον τέταρτο μήνα:

Γεια σας φίλοι, πέρασε ακόμα ένας μήνας. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο καθημερινό μου πρόγραμμα μεγέθυνσης πέους. Νιώθω ότι είναι αρκετά χρονοβόρο, αλλά έχει γίνει ένα φυσιολογικό κομμάτι της ζωή μου, όπως το να πλένω τα δόντια μου.

Το καθημερινό μου πρόγραμμα και η μεγέθυνση πέους ως τώρα:

1. Ζέσταμα Πέους – Μουλιάζω μια μικρή πετσέτα σε ζεστό νερό (παραπάνω από την θερμοκρασία σώματος, αλλά όχι τελείως καυτό) και την τυλίγω γύρω από το πέος μου για 5 λεπτά .

2. Άσκηση Jelqing – Κάνω άσκηση Jelqing για περίπου 20 λεπτά. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε κάποιο είδος λιπαντικού.

3. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.

4. Μεγεθυντής Πέους – Φοράω τον μεγεθυντή πέους και τον χρησιμοποιώ για 6 ώρες.

5. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για άλλα 5 λεπτά.

6. Άσκηση Jelqing – Τελειώνω με μια 15λεπτη άσκηση Jelqing.

Τα αποτελέσματά μου

Τα αποτελέσματα επιβραδύνθηκαν και έχω μόνο καταφέρει να προσθέσω άλλα 0,3εκ στο μήκος του πέους μου και καθόλου στην περιφέρεια του. Ίσως προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω τον μεγεθυντή πέους για μια επιπλέον ώρα κάθε μέρα, αλλά και πάλι θα δούμε αν μπορώ να το τηρήσω αυτό.

Θέλω πραγματικά να φτάσω τα 15εκ μετά από μισό χρόνο. Τώρα είμαι στα 13,8εκ οπότε χρειάζεται να προσθέσω ακόμα 1,2εκ μέσα στους επόμενους 2 μήνες, κάτι το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο.

Να προσέχετε και καλή συνέχεια με την μεγέθυνση πέους αν τυχόν κάνετε κάτι παρόμοιο! 🙂

– Μήκος Πέους +2,4εκ
– Περιφέρεια Πέους +1,2εκ

Tom Σπυρόπουλος,10 Μαρτίου 2017

Μεγέθυνση Πέους - Τελικά Αποτελέσματα

Μεγέθυνση Πέους – Τελικά Αποτελέσματα Μετά Από Μισό Χρόνο!

Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να ενημερώσω την ιστοσελίδα μου- η τελευταία μου ενημέρωση ήταν σχεδόν πριν 2 μήνες. Ήμουν πολύ απασχολημένος με την δουλεία και με κάποιες άλλες υποχρεώσεις ακόμη και για να σκεφτώ να ενημερώσω αυτή την ιστοσελίδα με την πρόοδο και τα αποτελέσματα.

Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν ακριβώς ίδιοι.

Έκανα το ίδιο πρόγραμμα πέους με τον τέταρτο μήνα και χρησιμοποίησα τον μεγεθυντή τον ίδιο χρόνο. Θα ήθελα να χρησιμοποιούσα την συσκευή για μια ακόμα ώρα την ημέρα, αλλά δεν είχα τον χρόνο.

Τα αποτελέσματά μου μετά από 6 μήνες:

Όταν ξεκίνησα αυτή την διαδικασία τον Νοέμβριου του 2015, ο στόχος μου ήταν να αυξήσω το μήκος του πέους μου από τα 12εκ στα 15εκ. Δεν πέτυχα τον στόχο μου, αλλά έφτασα πολύ κοντά.

Τα τελικά αποτελέσματα ήταν μια αύξηση κατά 2,7εκ στο μήκος του πέους και 1,4εκ στην περιφέρεια.

Είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα; Εννοείται πως ναι! Θέλω να συνεχίσω; Και ναι και όχι! Θα συνεχίσω μέχρι να φτάσω τον στόχο μου (15εκ), αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι χρειάζεται πολύς χρόνος και ενέργεια. Αλλά όλες οι ώρες και όλος ο πόνος αξίζουν στο τέλος!

Θα σύστηνα τον SizeGenetics σε άνδρες; Εννοείται!

Αλλά υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα στον SizeGenetics (γενικά στους μεγεθυντές πέους) – Δεν είναι εύκολο να συνηθίσετε την συσκευή, στην αρχή πάλευα να την βάλω στο πέος μου. Το πέος μου γλίστρησε από την συσκευή αρκετά φορές, αλλά όταν το συνήθισα ήταν όλα καλύτερα.

Και έπειτα είναι η τιμή! Είναι ένας πολύ ακριβός μεγεθυντής, αλλά είναι ο καλύτερος, όποτε η τιμή είναι λογική.

Δεν θα ενημερώνω αυτό το άρθρο πλέον, αλλά αν έχετε τυχόν ερωτήσεις για τον SizeGenetics ή γενικά για την μεγέθυνση πέους, στείλτε μου ένα email στο info@penis-enlargement-solution.com ή σχολιάστε παρακάτω και θα χαρώ να σας βοηθήσω.