Τι Είναι Το Condyloma Acuminatum (Κονδυλώματα Γεννητικών Οργάνων);

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Το Condyloma Acuminatum / acuminata είναι σαρκώδεις αναπτύξεις που εμφανίζονται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, αυτές είναι περισσότερο γνωστές ως κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων.

Το σύνδρομο προκαλείται από τον ιό του ανθρώπινου θηλώματος (HPV). Αυτό είναι ένα μικροσκοπικό σωματίδιο ιού που επηρεάζει το δέρμα. Είναι εξαιρετικά συνηθισμένο και επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο. Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει εύκολη θεραπεία / θεραπεία για το κονδύλωμα.

Το Condyloma Acuminatum (κονδυλωμάτων των γεννητικών οργάνων) είναι ο πλέον μεταδοτικός τύπος HPV. Λόγω της θέσης τους, στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, μεταφέρονται εύκολα από το ένα άτομο στο άλλο κατά τη σεξουαλική επαφή.

Πολλοί άνθρωποι με HPV μπορεί να μην έχουν καν ορατά κονδυλώματα, αλλά είναι φορείς του ιού και δεν γνωρίζουν ότι εξαπλώνουν HPV.

Συμπτώματα

Το κονδύλωμα εμφανίζεται ως αναπτύξεις που μπορεί να είναι υπόλευκο, κόκκινο ή χρώμα δέρματος. Είναι πολύ συνηθισμένο να συγκεντρωθούν μαζί για να σχηματίσουν ένα σύμπλεγμα τύπου κουνουπιδιού. Δεν είναι συνήθως επώδυνη, αλλά μπορεί να γίνει εξαιρετικά φαγούρα.

Τι γίνεται με τη θεραπεία;

Ένα φάρμακο κονδυλώματος δεν πρέπει να περιέχει οξέα ή ναρκωτικά. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν φάρμακα ή κρέμες που περιέχουν οξέα για να κάψουν τα κονδυλώματα μακριά. Αυτή είναι η λανθασμένη προσέγγιση! Δεν είναι επίσης καλή ιδέα να τους καείτε ή να παγώσετε χρησιμοποιώντας κρυοθεραπεία. Όλες αυτές οι μέθοδοι συνήθως αποτυγχάνουν και τα κονδυλώματα καταλήγουν να μεγαλώνουν.

Μια επιτυχημένη, αποτελεσματική θεραπεία θα πρέπει να τραβήξει τα μυρμηγκιές έξω από τη ρίζα προς τα πάνω, έτσι ώστε όταν αυτές οι μυρμηγκιές ξεφλουδίσουν μακριά, ΠΟΤΕ δεν μεγαλώνουν πίσω και πολλές φορές η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να κάνει την εμφάνιση της!

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!