Τελικά Μπορείτε Να Χρησιμοποιήσετε Βοηθήματα, Χωρίς Ιατρική Επίβλεψη;

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Κάθε άντρας είχε σε μια φάση ένα περιστατικό όπου δεν μπορεί να έχει ή να υποστηρίξει μια στύση. Η γρίπη, η εξάντληση, ακόμα και οι ανησυχίες (μια επερχόμενη συνάντηση πελάτη ή ακόμα και μια ημερομηνία με ένα πρόσωπο που έχετε ονειρευτεί για μήνες) μπορεί να επηρεάσει τις ικανότητες στύσης.

Αλλά μερικές φορές το ED (erectile dysfunction) γίνεται ένα συνεχιζόμενο ζήτημα. Ο διαβήτης, η υψηλή αρτηριακή πίεση ή οι φραγμένες αρτηρίες μπορούν να μειώσουν τη ροή του αίματος στο πέος. Η ED μπορεί επίσης να προκληθεί από φυσικά μπλοκαρίσματα (όπως μεγέθυνση του προστάτη), ορμονική ανισορροπία ή συμπληρώματα (όπως τα αντικαταθλιπτικά). Και δεν είναι πάντα εύκολο να μιλήσετε, ακόμα και με το γιατρό σας.

Αξίζει να μιλήσω στον γιατρό μου;

Ναι. Αυτές τις μέρες, οι επιστήμονες και οι γιατροί καταλαβαίνουν ότι η ED μπορεί να επηρεάσει τόσο εσάς όσο και την ψυχική υγεία και ευεξία του συντρόφου σας. έχουν αρχίσει επίσης να κατανοούν τις πολλές αιτίες της ED. Μερικές φορές, η αντιμετώπιση της αιτίας (για παράδειγμα, η θεραπεία της διεύρυνσης του προστάτη) μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική λειτουργία.

Μερικές φορές, τα συμπληρώματα μπορούν να βοηθήσουν τα πράγματα να επιστρέψουν στον τρόπο που έπρεπε να είναι. Θυμηθείτε, ο γιατρός σας είναι εκεί για να βεβαιωθείτε ότι είστε σε εξαιρετική κατάσταση πριν δοκιμάσετε να κάνετε επιμήκυνση πέους, οπότε μην αισθάνεστε ντροπιασμένοι.

Υπάρχουν περισσότερες λύσεις αυτές τις μέρες – πώς θα έπρεπε να επιλέξω;

Μια φορά κι έναν καιρό, όχι πολύ καιρό πριν, υπήρχε μόνο ένα συμπλήρωμα (μπλε) για να βοηθήσει με το ED. Όμως, καθώς περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν διάφορα βοηθήματα, ανακάλυψαν κάποιους περιορισμούς: για ορισμένους άνδρες, που έπρεπε να έχουν χρόνο σεξουαλικής δραστηριότητας γύρω από το χάπι (ή να παίρνουν το χάπι για να συμπέσουν με τη σεξουαλική δραστηριότητα), πήρε μέρος του αυθορμητισμού από το σεξ.

Χρησιμοποιώ το Rhino Gold Gel εδώ και μερικούς μήνες και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με αυτό. Επίσης, δεν εκπλήσσομαι που είναι το προϊόν με τις κορυφαίες πωλήσεις στο Amazon.

Έχω χρησιμοποιήσει άλλα προϊόντα στο παρελθόν που δεν ήταν τόσο καλά όσο αυτό. Ή ήταν πολύ άκαμπτα ή δεν έκαναν απολύτως τίποτα στο δέρμα μου. Αυτό το τζελ είναι διαφορετικό γιατί γίνεται απαλό και δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα στο δέρμα μου όπως κάνουν κάποια άλλα προϊόντα.

Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι το Rhino Gold Gel είναι φτιαγμένο από φυσικά συστατικά, οπότε ξέρω ότι κάνει περισσότερα από το να επικαλύπτει απλώς το δέρμα μου με χημικές ουσίες όπως κάνουν κάποια άλλα προϊόντα.

Μια εναλλακτική λύση είναι το SizeGenetics. Αυτό, όπως και το Omnipotence, λειτουργεί σε μερικούς από τους μυς του πέους σας που βοηθούν στον έλεγχο της ροής του αίματος. Το SizeGenetics ενθαρρύνει αυτούς τους μυς να αφήσουν περισσότερη ροή αίματος στο πέος μόνο την κατάλληλη στιγμή – κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης.

Το SizeGenetics στοχεύει αποτελεσματικά στα δεξιά μέρη των μυών, οπότε απαιτείται λιγότερη αγωγή. Αρχίζει να λειτουργεί γρήγορα (μέσα σε 30 έως 40 λεπτά) και παραμένει ενεργή για έως και 16 ώρες – περισσότερο από μία ημέρα! Έτσι δεν χρειάζεται να σκέφτεστε 3 ώρες μπροστά για “θα το κάνει ή δεν θα το κάνει;” και να παίξετε με το να πάρετε ένα χάπι – μπορείτε απλά να απολαύσετε τη στιγμή!

Μην ανησυχείτε, απλώς ελέγξτε το

Αν ακούγεται σαν το SizeGenetics είναι ένα καλό στοίχημα, τότε κλείστε ραντεβού με τον γιατρό σας για να μιλήσετε για την υγεία σας. Εάν παίρνετε ορισμένα είδη συμπληρωμάτων (όπως τα νιτρικά σας για τον πόνο στο στήθος που σχετίζεται με την καρδιά και τους άλφα αποκλειστές, έναν τύπο υψηλής αρτηριακής πίεσης), το SizeGenetics μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.-

Βεβαιωθείτε ότι έχετε να μιλήσετε με το γιατρό σας σχετικά με τις παρενέργειες που μπορεί να αντιμετωπίσετε και πώς μπορείτε να τις διαχειριστείτε. Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πονοκέφαλοι, έξαψη (αίμα βιαστικά στο πρόσωπο) και ελαφρά ρινική καταρροή. Εάν αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες συνεχίσουν ή επιδεινωθούν, κάντε ένα ραντεβού παρακολούθησης με το γιατρό σας για την αλλαγή της δόσης σας (τελικά, μπορεί να υπάρξει πάρα πολύ καλό πράγμα!) Ή αγωγή.

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε βοήθημα (ακόμη και ασπιρίνη), υπάρχουν μερικές σπάνιες αλλά σοβαρές παρενέργειες: εάν παρατηρήσετε αλλαγές στην όραση ή μια παρατεταμένη (μερικές ώρες) στύση, επισκεφθείτε αμέσως έναν γιατρό.

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!