Αποχή Από Το Σεξ – Προβλήματα Που Δημιουργούνται

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Αποχή Από Το Σεξ

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν το σεξ ως εργαλείο για να πάρουν αυτό που επιθυμούν από τον σύντροφό τους. Ωστόσο, έχετε ποτέ σκεφτεί ως γυναίκες τι λέτε στον σύντροφό σας όταν δεν κάνετε σεξ. Στο μυαλό του, δηλώνετε πράγματα όπως: Το δείπνο, η ταινία κ.λπ… είναι πιο σημαντικό γι’ αυτήν από το να κάνετε έρωτα. Δεν της αρέσει να κάνει σεξ μαζί μου Δεν την ικανοποιώ Κάτι δεν πάει καλά μαζί μου, αφού δεν θέλει να κάνουμε έρωτα

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που αρχίζουν να αναπτύσσονται στο μυαλό της συντρόφου σας όταν αρνείστε το σεξ. Αν κάθε φορά που δεν γίνεται το δικό σας, αρνείστε το σεξ, ο σύντροφός σας θα αναρωτιέται γιατί έχετε πάντα έναν λόγο που δεν θέλετε να κάνετε σεξ. Αυτό είναι το σημείο όπου θα αρχίσετε να έχετε συζυγικά προβλήματα.

Σύντομα, θα αρχίσει να αναρωτιέται αν έχετε κάποια άλλη, αν είναι ανεπαρκής με κάποιο τρόπο και μπορεί να αρχίσει να πιστεύει ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί σας. Υπάρχουν πολλές άλλες γυναίκες που θα ήθελαν πολύ να κάνουν σεξ μαζί του. Το μόνο που έχετε κάνει είναι να ανοίξετε την πόρτα στον σύντροφό σας να έχει προβλήματα υγείας και ψυχολογικά προβλήματα και ενδεχομένως να τον στείλετε στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας.

Όταν νιώθετε πεσμένοι, θέλετε να μείνετε όλη μέρα στο κρεβάτι ή να σηκωθείτε έξω και να ξεκινήσετε κάτι νέο; Εάν αισθάνεστε ευτυχισμένοι, θέλετε να περάσετε τη μέρα σας στην παραλία ή να κάνετε μια βόλτα με τον αγαπημένο σας; Η απάντηση είναι ότι εξαρτάται από τη διάθεση που έχετε – αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η διάθεσή σας ταιριάζει με το άτομο που βρίσκεται γύρω σας.

Είναι αποδεδειγμένο γεγονός ότι το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται το σεξ και τους οργασμούς για να διατηρήσει τη συνολική σωματική και ψυχική του υγεία. Η αποχή από το σεξ για οποιουσδήποτε λόγους εκτός από ιατρικούς είναι επιζήμια όχι μόνο για την υγεία του συντρόφου σας αλλά και για τη δική σας.

Όταν μοιραζόμαστε τα συναισθήματά μας με άλλους, μπορεί να είναι δύσκολο να ελέγξουμε πώς αντιδρούν και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και να πληγώσει συναισθήματα. Κρατώντας τα θέματα της αγάπης μας για τον εαυτό μας, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι σχέσεις μας παραμένουν ισχυρές και υγιείς.

Προστατεύουμε επίσης τους εαυτούς μας από πιθανή στενοχώρια και απογοήτευση, μη εκθέτοντας τις ενδόμυχες σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Ας κρατήσουμε, λοιπόν, τα ερωτικά μας θέματα ιδιωτικά, ώστε να μπορούμε να διατηρήσουμε μια υγιή σχέση με τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν.

Ο Ρόλος Των Οργασμών

Το σεξ και οι οργασμοί ανακουφίζουν από το στρες, μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής για τις γυναίκες και τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη στους άνδρες. Οι οργασμοί από μόνοι τους βοηθούν το σώμα μας να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις. Επομένως, το σεξ αποτελεί σημαντικό μέρος όχι μόνο μιας υγιούς σχέσης αλλά και ενός υγιούς σώματος και ενός ισορροπημένου μυαλού.

Αντί να αποκρύπτετε το σεξ από την σύντροφό σας, μάθετε να επικοινωνείτε. Ο σύντροφός σας δεν είναι παιδί που αξίζει να τιμωρείται τόσο αυστηρά ώστε να βλάψει τη συνολική υγεία και ευεξία του. Το σεξ είναι ένας υπέροχος και μαγικός τρόπος με τον οποίο δύο άνθρωποι δείχνουν πόσο πολύ νοιάζονται ο ένας για τον άλλον. Η άρνηση του σεξ είναι σαν να λέτε ότι η αγάπη σας εξαρτάται από το αν σας δίνει αυτό που θέλετε όταν το θέλετε.

Πρόσφατα άρχισα να βλέπω το ζήτημα του μεγέθους. Παλιότερα πίστευα ότι δεν ήταν σημαντικό και απλώς θέμα προσωπικής προτίμησης. Αλλά καθώς προσπαθούσα να καταλάβω πώς να σχεδιάσω για διαφορετικά μεγέθη οθόνης, συνειδητοποίησα ότι είναι πραγματικά σημαντικό.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα προσπαθήσω να δώσω μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αρχίσετε να εξετάζετε το ζήτημα του μεγέθους σας χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Διατήρηση Υγιούς Σεξουαλικής Σχέσης

Η διατήρηση μιας υγιούς σεξουαλικής σχέσης είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ενός σπουδαίου γάμου. Αν μιλούσατε με ζευγάρια, που είναι παντρεμένα πάνω από είκοσι χρόνια ή και περισσότερο, σύντομα θα καταλαβαίνατε ότι το σεξ είναι ένα πράγμα που δεν το αρνούνται ποτέ, το απολαμβάνουν και το κάνουν συχνά. Το συχνό σεξ θα δώσει στο μυαλό και το σώμα σας την υγιή ανανέωση που χρειάζεται και φυσικά θα νιώθετε καλύτερα, θα νιώθετε ότι σας αγαπούν και θα απολαμβάνετε τη ζωή περισσότερο.

Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να παρακρατήσετε το σεξ, σκεφτείτε τους κινδύνους για την υγεία που επιτρέπετε, όπως η καρδιακή προσβολή και ο καρκίνος του προστάτη, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι μπορεί να απομακρύνετε τον σύντροφό σας σε κάποιον που σας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

Δοκιμάστε το Titan Gel Gold, δώστε του λίγο χρόνο και ελάτε πίσω στην σελίδα μου να με ευχαριστήσετε!

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!