6 Συμβουλές Για Το Απόλυτο Αντρικό Ξύρισμα Σώματος Και Όχι Μόνο

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Το δέρμα των ανδρών είναι ξυρισμένο 6000 φορές πάνω από έναν μέσο χρόνο ζωής! Επομένως, είναι πολύ σημαντικό οι άντρες να φροντίσουν και το δέρμα τους για να αποφύγουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Εξάλλου, οι άνδρες αρέσκονται να φαίνονται καλά όσο μπορούμε, έτσι δεν είναι;

Αντρικό Ξύρισμα Σώματος

Το ξύρισμα είναι ένα αρσενικό πράγμα, καλά για το μεγαλύτερο μέρος οποιουδήποτε τρόπου. Περίπου 14 ετών είναι συνήθως ο χρόνος που αρχίζουν να γίνονται γενειάδα και το «μαχαίρι» βγαίνει. Αυτές τις μέρες είναι ένα ξυράφι Gillette ή κάποια άλλη μάρκα.

Υπάρχουν κάποιες βασικές αρχές που όλοι εσείς πρέπει να γνωρίζουν για το δέρμα τους και πώς να κατακτά καλύτερα τη διαδικασία ξυρίσματος.

Ακούγεται αρκετά εύκολο, απλά βάλτε ένα ζελέ για το ξύρισμα στο πρόσωπό σας και χρησιμοποιώντας ένα ξυράφι, αφαιρέστε το ξανά, απλά, πόσο δύσκολο θα μπορούσε να είναι;

Το πρόβλημα δεν είναι ότι η πράξη του ξυρίσματος είναι από μόνη της δύσκολη, δεν είναι, αλλά δυστυχώς το δέρμα μπορεί πολύ να είναι ένα πρόβλημα. Εάν το ξύρισμα δεν γίνεται σωστά, θα μπορούσατε να καταλήξετε να βλέπετε μια αιματηρή αναστάτωση και να έχετε κηλιδωμένο ερεθισμένο δέρμα και αυτό δεν είναι μια καλή εμφάνιση με την οποία θα εντυπωσιάσετε τα κορίτσια.

Έτσι, εδώ μπορείτε να το πάρετε από την αρχή.

Πριν ξεκινήσουμε, ξυρίστε στο ντους. Το ζεστό νερό θα ανοίξει τους πόρους του προσώπου και αυτό προωθεί ένα καλύτερο, πιο βαθύ ξύρισμα. Επίσης, υπάρχει λιγότερος κίνδυνος ψευδαισθήσεων και περικοπών εάν το δέρμα σας είναι ζεστό από το ζεστό νερό στο ντους.

Βήμα 1

Απολέπιση. αυτό εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τα οποία ανυψώνουν τις παχιές σας και σας δίνουν ένα πιο όμορφο ξύρισμα, φυλλοποιώντας την επιδερμίδα σας απαλή και κοιτάζοντας καλά καλλωπισμένο. Το γυαλί ανανέωσης δέρματος Wildcrafted είναι ιδανικό για αυτή τη δουλειά.

Βήμα 2

Προετοιμάστε τον καμβά. χρησιμοποιήστε το Vitalising Gel Ξυρίσματος. Το προϊόν αυτό συνδυάζει το λάδι πριν από το ξύρισμα του δέρματος και μια κρέμα ξυρίσματος. Αυτό σας βοηθά να έχετε ένα ομαλό ξύρισμα και αποτρέπει τις κόπιες και τις περικοπές. Αφού εφαρμόσετε το Gel για το ξύρισμα του Wildcrafted στο πρόσωπο σας, το επεξεργαστείτε σε αφρό και ξεκινήστε το ξύρισμα.

Βήμα 3

Ξύρισμα; το καλύτερο ξυράφι είναι αυτό που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και δεν χρειάζεται να πιέζετε πολύ σκληρά. Το M3 της Gillette ταιριάζει με το λογαριασμό, αλλά υπάρχουν και άλλοι με παρόμοια ποιότητα. Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα θα σας βοηθήσει να σηκώσετε τις τρίχες και να σας επιτρέψει να ξυρίσετε ακόμα πιο κοντά, αλλά τα χέρια σας θα κάνουν και τη δουλειά.

Βήμα 4

Κοπές και περικοπές; Ένα απλό after shave αφήνει ένα υπόλειμμα στο δέρμα σας ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του ξυρίσματος, το οποίο περιέχει αιθέρια έλαια που απολυμαίνουν και βοηθούν στην αποκατάσταση του δέρματος. Απλά αφήστε το στο πρόσωπό σας, ενώ τελειώνετε με ένα ντους, στη συνέχεια ξεπλύνετε το.

Βήμα 5

Moisturise. Αυτό είναι απαραίτητο. Αφού ολοκληρώσετε το ντους σας, εφαρμόστε το Ginseng Hydrator. Εάν έχετε γυαλιστερό δέρμα, χρησιμοποιήστε το Ginseng Hydrator για λιπαρό δέρμα, αν φαίνεται ξηρό ή θαμπό, χρησιμοποιήστε το Ginseng Hydrator για Ξηρό δέρμα, αλλιώς χρησιμοποιήστε το για κανονικό δέρμα.

Βήμα 6

Επαναφέρω. Μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιήστε μια φυσική μάσκα αργίλου για να βοηθήσετε το δέρμα σας να θεραπευτεί από τη διαδικασία φορολόγησης του ξυρίσματος. Η γήινη γήρανση του φαρμάκου περιέχει γοητευτικά ορυκτά και έλαια για να ηρεμήσει τον ερεθισμό του ξύλου.

Έτσι το έχετε. Το ξύρισμα είναι εύκολο και ανώδυνο, αρκεί να ακολουθείτε τα παραπάνω βήματα, δεν θα πρέπει να έχετε προβλήματα στο να έχετε υπό έλεγχο τα υφάσματα σας. Θυμηθείτε, χρησιμοποιήστε το ντους για το ξύρισμα, πραγματικά βοηθά πάρα πολύ, καθώς σας εξοικονομεί χρόνο και σας βοηθά επίσης να κάνετε καλύτερη δουλειά.

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!