Βελτιώστε Εύκολα Την Αντρική Γονιμότητα Αλλάζοντας Τρόπο Ζωής

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Συνιστάται ιδιαίτερα για τα ζευγάρια που σχεδιάζουν να έχουν ένα υγιές μωρό που υποβάλλονται καλύτερα σε μια απλή αλλαγή τρόπου ζωής για τη βελτίωση της γονιμότητας.

Πολλά μη συνταγογραφούμενα διατροφικά συμπληρώματα διατίθενται από διάφορα φαρμακευτικά προϊόντα για βοήθεια. Πολλές οδηγίες και φάρμακα είναι διαθέσιμα για τη βελτίωση της γονιμότητας και φυσικά είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε τις οδηγίες χρήσης.

Οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι το συστατικό είναι φυσικά διαθέσιμο χωρίς ιατρική συνταγή για τη βελτίωση της γονιμότητας, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ασφαλές να το πάρετε. Αυτά τα συστατικά μπορεί να έχουν άγνωστες παρενέργειες με την τοξικότητά του, η οποία μπορεί να οδηγήσει στη μη βελτίωση της γονιμότητας.

Τα περισσότερα από τα προϊόντα πιστεύεται ότι συμβάλλουν στη βελτίωση της γονιμότητας των ζευγαριών. Δουλεύουν με τον τρόπο αύξησης του αριθμού των σπερματοζωαρίων και της κινητικότητας του αρσενικού και της ποιότητας των γυναικείων αυγών. Με άλλα λόγια, λέγεται απλά ότι η βελτίωση της γονιμότητας δεν είναι παρά η βελτίωση της συνολικής αναπαραγωγικής υγείας.

Για τη βελτίωση της γονιμότητας γίνεται πραγματικά στο θερινό ιατρείο του νοσοκομείου. Τα αποδεδειγμένα κλινικά αρχεία υποστηρίζουν πολλά κύρια δραστικά συστατικά των τοπικά διαθέσιμων φαρμάκων.

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν ότι στη βελτίωση της γονιμότητας ειδικά οι άνδρες που έχουν ανεπαρκή ποσά στο σπέρμα τους. Ωστόσο, η ικανότητα τόνωσης της κινητικότητας του σπέρματος δεν είναι ακόμη σαφής.

Όπως πολλές σοβαρές μελέτες διεξάγονται με την ίδια ουσία για τη βελτίωση της γονιμότητας αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις σχετικά με την εγκυμοσύνη, γι ‘αυτό αναζητήστε πάντα ιατρική συμβουλή πριν ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα θεραπείας. Οι μελλοντικές έρευνες για την καρνιτίνη θα είναι ένα ανοιχτήρι για τη βελτίωση της γονιμότητας.

Η βιταμίνη Ε υποστηρίζει επίσης την κινητικότητα του σπέρματος. Ακόμη και τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο, όπως τα Στρείδια, το βόειο κρέας, το χοιρινό, η γαλοπούλα, το αρνί και τα καρύδια μπορούν να αυξήσουν τη γονιμότητα.

Σε φυσικές φυτικές ρίζες όπως το Ginseng, ένα κινέζικο βότανο, μπορεί να αυξήσει τη γονιμότητα αυξάνοντας τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, την κινητικότητα, τη σεξουαλική αντοχή και τη μείωση της κόπωσης. Λάβετε υπόψη ότι πάντα βελτιώνετε τη γονιμότητα υπό την άμεση επίβλεψη ενός γιατρού.

Αυθεντικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε βιβλία που δημοσιεύονται από ειδικούς γιατρούς αξίζει να διαβάσουν για να βελτιώσουν τη γονιμότητα. Προτείνεται να ακολουθήσετε τις συμβουλές του γιατρού σας μετά τις αναφορές δοκιμών σπέρματος.

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!