Πώς Η Ψυχολογία Καθορίζει Την Ανικανότητα Σε Άντρες Και Γυναίκες

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Πολλές καλές πληροφορίες και βοήθεια για την ανικανότητα είναι διαθέσιμες σε άτομα που την χρειάζονται. Η δημοτικότητα της πρόσφατης θεραπείας έχει επίσης βοηθήσει στην απομάκρυνση κάποιου από το στίγμα που σχετίζεται με τη συζήτηση της ανικανότητας καθώς περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι είναι συχνά θεραπεύσιμο σε όλες τις ηλικίες.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι συνήθως υπάρχει μια υποκείμενη φυσική κατάσταση που εξηγεί την ανικανότητα, ο γιατρός του μπορεί να είναι το καλύτερο άτομο για να ζητήσει συμβουλές. Ένας γιατρός μπορεί να καθορίσει εάν μια υποκείμενη φυσική κατάσταση, παράγοντες του τρόπου ζωής, μια παρενέργεια συνταγής φαρμάκων, ένας ψυχολογικός παράγοντας ή κάποιος συνδυασμός αυτών είναι υπεύθυνος για την ανικανότητα.

ψυχολογικός παράγοντας

Κάνει αυτό κάνοντας ένα αναλυτικό προσωπικό και ιατρικό ιστορικό, πραγματοποιώντας μια φυσική εξέταση, πραγματοποιώντας μια ψυχολογική αξιολόγηση και διεξάγοντας εργαστηριακές εξετάσεις εάν είναι απαραίτητο. Αυτές οι πληροφορίες στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για τον προγραμματισμό της καλύτερης θεραπείας. Οι ουρολόγοι ή οι γιατροί που ειδικεύονται σε ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος είναι συνήθως αυτοί που παρέχουν τέτοια θεραπεία.

Ένας γυναικολόγος, συχνά σε συνεννόηση με έναν ουρολόγο, μπορεί να θεραπεύσει τη σεξουαλική δυσλειτουργία των γυναικών.

Το να κρατάτε την αγάπη σας για τον εαυτό σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η σχέση σας παραμένει ισχυρή και ασφαλής. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ό,τι συμβαίνει μεταξύ δύο ανθρώπων πρέπει να μένει ανάμεσά τους και να μην μοιράζεται με κανέναν άλλον.

Κρατώντας ιδιωτικά τα ερωτικά σας θέματα, μπορείτε να προστατεύσετε τον ιδιαίτερο δεσμό που μοιράζεστε με τον σύντροφό σας και να φροντίσετε να διαρκέσει για μια ζωή.

Η Παροχή Συμβουλών Μπορεί Να Είναι Εξαιρετικά Χρήσιμη, Ιδιαίτερα Για Την Ψυχολογική Ανικανότητα

Η συμβουλευτική μπορεί να βοηθήσει τα ζευγάρια να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους επικοινωνίας και να επικοινωνήσουν καλύτερα τις σεξουαλικές τους ανάγκες ή να παράσχουν πρακτικές συμβουλές για να κάνουν το σεξ εκπληρώνοντας φυσικά και τους δύο εταίρους Εάν κάποιος έχει υποφέρει από κατάχρηση ή μετατραυματική αγχώδη διαταραχή, η παροχή συμβουλών μπορεί να συμβάλει στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων αντιμετώπισης.

Τα άτομα των οποίων η ανικανότητα συνδέεται με την κατάθλιψη, το άγχος ή το άγχος μπορούν επίσης να ωφεληθούν από την παροχή συμβουλών από ειδικευμένο επαγγελματία και την καθοδήγηση σχετικά με τη θεραπεία που μπορεί να προσφέρει ανακούφιση τόσο για την υποκείμενη ψυχολογική κατάσταση όσο και για την ανικανότητα.

Υπάρχουν αρκετές δωρεάν και αξιόπιστες πηγές στο Διαδίκτυο, όπως ο ιστότοπος www.penis-enlargement-solution.com, που παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα αίτια και τη θεραπεία της ανικανότητας. Αυτές οι πηγές μπορεί να είναι χρήσιμες τόσο για το άτομο που πάσχει από ανικανότητα όσο και για το σεξουαλικό σύντροφό του.

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!