Ανικανότητα, Υπογονιμότητα και Στειρότητα Στους Άντρες

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Η ανικανότητα και η στειρότητα των ανδρών και η γυναικεία υπογονιμότητα και η στειρότητα είναι μεγάλα προβλήματα και ανησυχίες σήμερα και είναι πολύ διαδεδομένα. Η ανικανότητα, η στειρότητα και η στειρότητα είναι σεξουαλικές δυσλειτουργίες ή δυσλειτουργίες του αναπαραγωγικού συστήματος.

Πρόκειται για εκφυλιστικές ασθένειες και ως εκ τούτου προκαλούνται από κακή ή ακατάλληλη διατροφή και τρόπο ζωής και συνεπώς μπορούν να αντιστραφούν. Είναι επίσης ψυχολογικές (και ψυχικές) ασθένειες επίσης, και πάλι, μπορούν να αντιστραφούν.

Ανδρική στειρότητα

Στην παραδοσιακή μόδα, πάντα αρχίζω με ή ήθελα να αρχίσω με τον ορισμό και την κατανομή ενός πράγμα ή λέξη έτσι ώστε το νόημα μπορεί να αφομοιωθεί στο μυαλό.

Τι Είναι Η Ανικανότητα;

Η ανικανότητα προέρχεται από τη λατινική λέξη impotentia [Lat: im “όχι,” και potentia power]. 1. Αδυναμία. 2. Ανικανότητα του ενήλικου αρσενικού να επιτύχει τη στύση του πέους ή, λιγότερο συχνά, να εκσπερματίσει έχοντας επιτύχει μια στύση. Αρκετές μορφές αναγνωρίζονται. Η λειτουργική ανικανότητα έχει ψυχολογική βάση. Η ανατομική ανικανότητα οφείλεται σε σωματικά ελαττωματικά γεννητικά όργανα. Η ατονική ατονία περιλαμβάνει διαταραγμένη νευρομυϊκή λειτουργία. Η κακή υγεία, η ηλικία, τα φάρμακα και η κόπωση μπορούν να εμποδίσουν τη φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία. ΠΗΓΗ: Ιατρικό Λεξικό του Mosby, 3η Έκδοση (1990)

Βασικά, η ανικανότητα συνεπάγεται ότι ένας άνθρωπος στερείται της δύναμης να επιτύχει στύση ή δεν μπορεί να διατηρήσει μια στύση ή δεν μπορεί να διατηρήσει μια στύση αρκετά μεγάλη για να εκσπερματώσει. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα αν ένα ζευγάρι θέλει να συλλάβει ένα παιδί και να ξεκινήσει μια οικογένεια.

Ένα πέος πρέπει να έχει γωνία 90 ° (όρθια κατάσταση) για να βοηθήσει στη δημιουργία και αναπαραγωγή μιας ζωής διεισδύοντας στον γυναικείο κόλπο. Η ανικανότητα καθιστά το πέος σε γωνία 0 ° – 33 °, που δεν πρόκειται ακριβώς να κάνει τη δουλειά. Η αριθμολογία (μελέτη αριθμών) βεβαιώνει ότι ο αριθμός 9 είναι ο αριθμός ζωής και ο αριθμός 90 είναι: 9 + 0, που ισούται με 90, για οποιοδήποτε αριθμό φορές (πολλαπλασιάζεται με) το μηδέν ισούται με τον συγκεκριμένο ή συγκεκριμένο αριθμό. Μια γυναίκα συνήθως φέρει ένα παιδί στη μήτρα της για 9 μήνες. Μαθηματικά, ο αριθμός 9 είναι ο αριθμός αναπαραγωγής για τον αριθμό 9 είναι ο μόνος αριθμός που όταν παίζετε (ή πολλαπλασιάζετε) τον με άλλο αριθμό, θα ισοδυναμεί με τον αριθμό 9. Παράδειγμα:

9 X 2 = 18, το οποίο είναι 1 και 8 και 1 + 8 = 9
9 Χ 5 = 45, το οποίο είναι 4 και 5 και 4 + 5 = 9
9 Χ 12 = 108, το οποίο είναι 1, 0 και 8 , και 1 + 0 + 9 = 9

Δοκιμάστε τον εαυτό σας! Απλά φορές (ή πολλαπλασιάστε) οποιονδήποτε αριθμό με αριθμό 9 και δείτε ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα όταν προσθέτετε όλους αυτούς τους αριθμούς μαζί.

Αγαπητοί δυτικοί θρησκευτικοί αδελφοί, σε αντίθεση με αυτά που πιστεύετε ή έχουν διδαχθεί εσφαλμένα, ειδικά οι αγαπημένοι χριστιανοί αδελφοί μου, η αριθμολογία ΔΕΝ είναι του διαβόλου ή της δαιμονικής φύσης. Η αριθμολογία ασχολείται με τα μαθηματικά που είναι η γλώσσα του Θεού. Είμαστε στην Εποχή του Υδροχόου και πρέπει να περάσουμε με τις μεταφυσικές στιγμές ή να χάσουμε γιατί νομίζω ότι μπορούμε όλοι να μαρτυρήσουμε ότι αυτό που έχουμε δεν λειτουργεί ή εργάζεται βέλτιστα και ο Θεός δεν είναι μισό-βήμα. Με το Θεό, είναι όλα ή τίποτα. Έτσι δεν μπορείς να είσαι αγκαλιασμός του Θεού και να μαστίζεις από τόσες παθολογίες, ασθένειες και διαταραχές και προσωπικά και κοινωνικά δράματα της ζωής σε σημείο που σου κλέβουν μια αφθονία ζωής και βέλτιστη υγεία ή επιπλέον ότι δεν μπορείτε να λύσετε όλα αυτά τα δράματα (προβλήματα) της ζωής. Τα προβλήματα επιλύονται (επεξεργασμένα). Δεν δίνω δεν σημαίνει ότι κάποιος αισθάνεται άσχημα ή κακή, αλλά έχω ένα καθήκον να υποκινήσω τους ανθρώπους να σκέφτονται για να τον διεγείρουν και να τους γαλβάνουν σε δράση, γιατί η θρησκευτική πίστη είναι μάρτυρας από πράξεις. Ο ίδιος ο Ιησούς έδωσε εντολή στον χριστιανό πιστό και σε οπαδό του να μην είναι ένας ακροατής της λέξης, αλλά ένας ΝΤΟΠΟΣ της λέξης. Η λέξη “do” σημαίνει ΔΡΑΣΗ!

Έτσι, οι άνδρες, για να αναπαράγουν (σε πολλές περιπτώσεις, τον εαυτό σου με τη γέννηση ενός γιού ή ενός αρσενικού παιδιού), δεν μπορείς να είσαι ανίκανος και πρέπει να είσαι σε θέση να επιτύχεις γωνία 90 ° για διείσδυση στο ιερό σπήλαιο της ζωής (κόλπος, Yoni). Το πέος σε μια όρθια κατάσταση σε ύψος 90 ° διακηρύσσει δονητικά τον μυστικό κωδικό πρόσβασης στο ιερό σπήλαιο της ζωής, ο οποίος κωδικός ήταν “ανοιχτό, σουσάμι”, ο οποίος σχετίζεται με τη λέξη “σέθεμου” της Κέμαιτ (αρχαία αιγυπτία), που σημαίνει “σεξουαλική επαφή”. Το ιερογλυφικό σημάδι του σησέμου ήταν ένα πέος εισερχόμενο σε ένα τόξο σύμβολο γιόνι.

Τι Προκαλεί Ανικανότητα;

Ο αριθμός ένα προκαλεί αναμφίβολα κακή διατροφή και τρόπο ζωής. Η υπερβολική κατανάλωση κρέατος (σάρκα νεκρών ζώων), γαλακτοκομικών προϊόντων (υγροποιημένη αγελάδα αγελάδων ή βλέννας) και το άμυλο διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην ανικανότητα. Το άμυλο θα πρέπει να είναι το νούμερο ένα που πρέπει να φύγει μόνο για να αντιστρέψει την ανικανότητα. Το άμυλο είναι εκείνο το υλικό που χρησιμοποιείται από τις υπηρεσίες στεγνού καθαρισμού για να ΣΚΑΦΕΙΤΕ τα ρούχα σας. Εάν το άμυλο σκληρύνει τα ρούχα σας, τι πιστεύετε ότι το άμυλο θα κάνει στο πέος σας; Έτσι κόβουμε ή κόβουμε τα αμυλώδη μας τρόφιμα (άσπρο ρύζι, κίτρινο καλαμπόκι, λευκές πατάτες κ.λπ.). Τρώτε καφέ ή άγριο (μαύρο) ρύζι, μπλε καλαμπόκι, και τις χρωματιστές πατάτες (κόκκινο, μοβ).

Το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα θα φέρουν ζωικό λίπος και χοληστερόλη στο σώμα σας, πράγμα που θα εξασθενίσει σημαντικά την κυκλοφορία σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των αρσενικών γεννητικών οργάνων. Το πέος είναι ένα σφουγγάρι (όργανο που αποτελείται από ιστό) που γίνεται όρθιο από τις φλέβες του πέους που κυκλοφορούν οξυγόνο και η ροή του αίματος σε αυτό προκαλώντας το να διογκωθεί και να δημιουργήσει την περιφέρεια (στρογγυλότητα της κεφαλής του πέους) που είναι σημαντική για την τόνωση τον κόλπο κατά τη διάρκεια της συνουσίας ή της έρωτας. Τα αμερικανικά αρσενικά θα ήταν σοφά να απέχουν από την κατανάλωση τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και λιπαρών ελαίων. Η σεξουαλική σας ζωή εξαρτάται από αυτό!

Δεν μπορώ να ξεχάσω να τρώω αυγά (θηλυκά ωάρια κοτόπουλου). Τα αυγά δημιουργούν τοξικότητα στο σώμα και προκαλούν επίσης ορμονική ανισορροπία στους άνδρες.

Πρωτεΐνη;

Οι αφύσικες πηγές πρωτεϊνών (κρέας, αυγά κλπ.) Προκαλούν τοξικότητα και υπερβολικό ουρικό οξύ στο σώμα. Η ελάττωση της πρωτεΐνης αποτελεί την πρώτη αιτία της ανάπτυξης του καρκίνου στον οργανισμό με βάση τα τρόφιμα. Τι είναι το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα από τεχνική άποψη; ΠΡΩΤΕΪΝΗ!

Ως υπουργός της οδού, πίσω στις μέρες μας ή στις εποχές μου, έκανα προειδοποίηση για τους νέους Αφροαμερικανούς άνδρες να αφήνουν κάποια μάρκα μπύρας (Old English, St. Ides κλπ.) Και τα τηγανητά κοτόπουλα που πωλούνται αποκλειστικά μόνο σε αστικές περιοχές λόγω της χημικής ουσίας που περιέχει το νιτρικό κάλιο σε αυτά τα προϊόντα για να περιορίσει τα ποσοστά γεννήσεων ή την αύξηση του πληθυσμού των Αφροαμερικανών που θεωρούνταν άχρηστοι, αναλώσιμοι ή ανεπιθύμητοι από κυβερνητικούς ευγονικούς που δουλεύουν κρυφά στη βιομηχανία τροφίμων. Το νιτρικό κάλιο χρησιμοποιήθηκε κάποτε στα τρόφιμα των αμερικανικών στρατιωτικών συσκευών. Το νιτρικό κάλιο είναι κοινώς γνωστό ως “άλας peter” το οποίο καθιστά το πέος limp. Η αμερικανική κυβέρνηση επέτρεψε αυτήν την ουσία στα τρόφιμα των ανδρών στρατιωτικών μελών να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του υψηλού ποσοστού βιασμού των ξένων γυναικών από Αμερικανούς στρατιωτικούς. Το νιτρικό κάλιο προκαλεί ένα πολύ αμφιλεγόμενο θέμα, με μερικούς ανθρώπους να συμφωνούν ότι έχει δυσμενή επίδραση στην αρσενική συσκευή (πέος) και σε άλλους που διαφωνούν. Με βάση την έρευνά μου, συμφωνώ ότι στην πραγματικότητα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην αρσενική συσκευή.

Μπορείτε να το πιστέψετε ή όχι, αλλά η ανικανότητα είναι πολύ υψηλή ανάμεσα στους Αφρο-Αμερικανούς άνδρες σήμερα. Υπάρχουν ακόμα πολλά καρφιά και Mandingos έξω εκεί, αλλά υπάρχουν και πολλά Willie Lump Lumps επίσης. Γνωρίζω από πρώτο χέρι, γιατί είμαι βοτανολόγος και λαμβάνω πολλά αιτήματα για βοήθεια σε αυτόν τον τομέα από άνδρες, νέους και ηλικιωμένους. Και ναι, αυτοί οι άντρες είναι πολύ αμήχανοι για την κατάστασή τους, επειδή υποσυνείδητα, γνωρίζουν ότι είναι μια βασική και πρωταρχική λειτουργία.

Ενώ τα ποσοστά ανικανότητας των αφροαμερικανών ανδρών είναι υψηλά αυτές τις μέρες, τα ποσοστά ανικανότητας των λευκών ανδρών ή των ευρωπαϊκών αρσενικών είναι ακόμη υψηλότερα. Η ανικανότητα ήταν πάντα μια ασθένεια πολυτέλειας ως επί το πλείστον γιατί οι πλούσιοι άνδρες είχαν την δυνατότητα να φάνε μπριζόλα, να καπνίζουν τα καλύτερα πούρα, να ξεφλουδίζουν τον καλύτερο βαθμό κοκαΐνης και να πίνουν τα καλύτερα κρασιά σε καθημερινή βάση. Όλα αυτά έπαιξαν και έπαιξαν και σημαντικό ρόλο στην ανικανότητα.

Το κάπνισμα του τσιγάρου θα εμποδίσει την στύση.

Το παραπροϊόν του καπνίσματος είναι το μονοξείδιο του άνθρακα το οποίο έχει συγγένεια για το αίμα δέκα φορές μεγαλύτερο από εκείνο του οξυγόνου. Τα τσιγάρα και τα φάρμακα προκαλούν εκφυλισμό του σεξουαλικού αδένα και του αναπαραγωγικού συστήματος. Το αποτέλεσμα είναι ανικανότητα ή χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων.

Η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών προκαλεί αδυναμία του πέους και προκαλεί επίσης εκφυλισμό του αρσενικού αναπαραγωγικού συστήματος. Θυμηθείτε, αμερικανικό κρασί επεξεργάζεται με αιθέρα (αέριο ύπνου) και φορμαλδεΰδη (ρευστό βράσιμο). Πώς λοιπόν ο άνθρωπος θα είναι ενήμερος και ζωντανός για τη σεξουαλική πράξη αν τα μάτια του είναι αιματηρά κόκκινα και παραπαίωσαν (υπνηλία) και το πέος του δεν μπορεί να γίνει όρθιο, επειδή είναι άκαμπτο από το να είναι έμμεσα βαλσαρισμένο; Οι διαφημιστικές πινακίδες, ειδικά σε αστικές περιοχές και κοινότητες, πάντα προωθούν την κατανάλωση αλκοόλ και το σεξ. Είναι αλήθεια ότι πολλά σεξ συμβαίνουν όταν οι έφηβοι μαζεύονται, αλλά ποια είναι η ποιότητα αυτού του φύλου και ο Θεός απαγορεύει τι είδους παιδί έχει σχεδιαστεί από το σεξ και την ψυχική κατάσταση του νου;

Σε μια μακρά χρονική περίοδο, η κατανάλωση αλκοόλ θα σαμποτάρει σε μεγάλο βαθμό την ικανότητα του ανθρώπου να εκτελεί στη σεξουαλική πράξη. Είναι ήδη καθιερωμένο το γεγονός ότι το αλκοόλ εμποδίζει τις κινητικές δεξιότητες και τον συντονισμό, δύο λειτουργίες του εγκεφάλου και πάντα είπα ότι το σημαντικότερο σεξουαλικό όργανο δεν είναι ανάμεσα στο πόδι ενός άνδρα ή μιας γυναίκας, αλλά ανάμεσα στα αυτιά τους – τον εγκέφαλο! Ο εγκέφαλος είναι ο κινητήρας ή η συσκευή που ελέγχει τη σεξουαλικότητα.

Οι άνδρες πρέπει επίσης να αποφεύγουν να φορούν σφιχτά εσώρουχα (σλιπ) και να αρχίσουν να φοράνε μπόξερ. Η κακή κυκλοφορία λόγω της θλίψης των όρχεων οδηγεί σε χαμηλό αριθμό και παραγωγή σπερματοζωαρίων εκτός από την αδυναμία του πέους (ανικανότητα).

Με την πρόοδο της σύγχρονης επιστήμης, γνωρίζουμε πλέον ότι η αγάπη αναφέρεται σε μια χημική αντίδραση που συμβαίνει όταν δύο άνθρωποι ερωτεύονται ο ένας τον άλλον. Η επιστήμη έχει επίσης αποδείξει ότι δύο άνθρωποι δεν ερωτεύονται πάντα με την πρώτη ματιά επειδή είναι μια περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία – χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να ερωτευτεί κάποιος άλλος αφού τους συναντήσει για πρώτη φορά και περίπου ένα χρονιά για να ξανα-ερωτευτούν.

Τέλος, σε αυτό το σημείωμα, το υπερβολικό και χωρίς νόημα σεξ θα προκαλέσει αναμφισβήτητα πρόωρο εκφυλισμό του αρσενικού αναπαραγωγικού συστήματος.

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!