Ανδρική Υπογονιμότητα: Να Είστε Ανοιχτόμυαλοι Όταν Αναζητάτε Βοήθεια

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Ποιος είπε ότι η υπογονιμότητα είναι συμβατικά γυναικεία υπόθεση; Δεν είναι ότι η ανδρική υπογονιμότητα παράγει μεγάλο αντίκτυπο στη σύλληψη; Τώρα ποιος κινδυνεύει από υπογονιμότητα; Ποιος πρέπει να κατηγορηθεί;

Ανδρική Υπογονιμότητα

Η υπογονιμότητα δεν είναι ένα αποκλειστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Όπως εφαρμόζουν οι περισσότεροι πολιτισμοί, η υπογονιμότητα συνήθως κατηγορείται από την πλευρά των γυναικών. Είναι προφανές ότι κάνουν λάθος. Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να κατηγορηθεί για το θέμα. Η αδυναμία τεκνοποίησης μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες που επηρεάζουν και το ζευγάρι. Υπάρχει επίσης ο γνωστός ανδρικός παράγοντας που σημαίνει ότι το πρόβλημα έγκειται στο μέρος του άνδρα.

Η έννοια της ανδρικής υπογονιμότητας δεν είναι πλέον ένας νέος όρος στις μέρες μας. Τα ιατρικά ευρήματα έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να δείχνουν το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα ως πρωταρχική αιτία υπογονιμότητας. Αλλά στη συνέχεια, λόγω της υπερβολικής υπερηφάνειας των ανδρών, δυσκολεύονται να επιφέρουν την αποδοχή της ανδρικής υπογονιμότητας.

Συμπτώματα Της Ανδρικής Υπογονιμότητας

Δεν υπάρχουν αναγνωρισμένα συμπτώματα ή σημάδια της ανδρικής υπογονιμότητας. Μπορούν να εντοπιστούν μόνο με τις τακτικές εξετάσεις υγείας. Ως ζευγάρια, πρέπει να γνωρίζετε την κατάσταση της γονιμότητάς σας. Οι γυναίκες δεν είναι πάντα αυτές που φταίνε όταν πρόκειται για ανικανότητα τεκνοποίησης. Η ανδρική υπογονιμότητα πρέπει να γίνεται αποδεκτή με ανοιχτό μυαλό.

Στις διαθέσιμες μελέτες και εκθέσεις που έχουν συγκεντρώσει περαιτέρω οι ιατρικές ομάδες, βλέπουν ότι η ανδρική υπογονιμότητα περιλαμβάνει τουλάχιστον το 1/3 του συνολικού συνόλου της. Σε αντίθεση με το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα, το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα είναι λιγότερο περίπλοκο.

Η ανδρική υπογονιμότητα συνδέεται συνήθως με το πρόβλημα στον αριθμό των σπερματοζωαρίων και άλλες γνωστές διαταραχές του σπέρματος. Η διαδικασία της γονιμότητας λαμβάνει συνήθως χώρα κατά τη διάρκεια της συνουσίας, όταν υπάρχουν εκατομμύρια σπερματοζωάρια που εναποτίθενται στον κόλπο κατά την ανδρική εκσπερμάτωση.

Μόνο λίγα από τα σπερματοζωάρια μπορούν να περάσουν επιτυχώς μέσα από τα προστατευτικά τοιχώματα του ωαρίου για να καταστεί δυνατή η εγκυμοσύνη. Ως εκ τούτου, όσο περισσότερα σπερματοζωάρια είναι σε θέση να περάσουν μέσα από το προστατευτικό τοίχωμα του ωαρίου, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να επιτραπεί μια επιτυχής γονιμοποίηση.

Η Ποιότητα, Το Μέγεθος Και Το Σχήμα Του Σπέρματος

Για μια προοδευτική γονιμοποίηση, η ποιότητα του σπέρματος, το μέγεθος και το σχήμα του σπέρματος, η κινητικότητα του σπέρματος και ο αριθμός των σπερματοζωαρίων είναι σπουδαίοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Λογικά, οποιοδήποτε πρόβλημα με οποιονδήποτε από αυτούς τους παράγοντες είναι πιθανό να επιφέρει δυσκολία στην ανδρική γονιμότητα. Η εξήγηση σε αυτό είναι ότι ένας μεγάλος αριθμός σπερματοζωαρίων και μια βέλτιστη ποιότητα σπερματοζωαρίων είναι βέβαιο ότι θα δώσουν εκατό τοις εκατό ανδρική γονιμότητα.

Η ανδρική υπογονιμότητα αντιμετωπίζει επίσης μια σειρά από περιβαλλοντικά ζητήματα και ζητήματα υγείας που μπορούν να επηρεάσουν τη δυσκολία σύλληψης. Η ηλικία είναι ένας γνωστός παράγοντας. Προφανώς, καθώς ο άνδρας γερνάει, η ικανότητά του να αναπαράγεται μειώνεται.

Οι ειδικοί λένε ότι από την ηλικία των 35 ετών, η ποιότητα των σπερματοζωαρίων αρχίζει να μειώνεται. Οι επιλογές του τρόπου ζωής του ατόμου έχουν επίσης αντίκτυπο στην υπογονιμότητα των ανδρών. Η ανδρική υπογονιμότητα είναι πιθανό να επηρεαστεί από την έντονη έκθεση στη ζέστη και από τη χρήση υπερβολικά στενών εσωρούχων, την ακραία έκθεση σε φυτοφάρμακα, ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές, ραδιενέργεια και άλλες επικίνδυνες ουσίες.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η ανδρική υπογονιμότητα προκαλείται σε μεγάλο βαθμό από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, την υπερβολική χρήση ναρκωτικών, το κάπνισμα και την κατάχρηση αλκοόλ.

Εάν έχετε ανησυχίες ή απορίες σχετικά με την ανδρική υπογονιμότητα, υπάρχουν διάφοροι ειδικοί σε θέματα υπογονιμότητας από τους οποίους μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια. Επιπλέον, αξίζει να είστε ανοιχτόμυαλοι όταν αποδέχεστε την αλήθεια σχετικά με την ανδρική υπογονιμότητα.

Απαλλαγείτε Από Τα Προβλήματα Απόδοσης Με Το Rhino Gold Gel

Ό,τι κι αν κάνουμε, η απόδοση έχει σημασία για την επιτυχία του. Μια καλή απόδοση είναι αποτέλεσμα ενός θετικού ηθικού και των ειλικρινών προσπαθειών μας. Κάποιος παίρνει μεγάλη προσωπική ικανοποίηση μετά από τέτοιες προσπάθειες. Αλλά το πρόβλημα έρχεται όταν αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τα αποτελέσματα αντί να επικεντρωνόμαστε στις προσπάθειές μας. Αυτό είναι ένα γεγονός που ισχύει ανεξάρτητα από την εργασία στην οποία έχουμε επιδοθεί.

Rhino Gold Gel Αποτελέσματα

Λίγο παράξενο, το γεγονός αυτό ισχύει ακόμη και για την απόδοσή μας στο κρεβάτι, ενώ έχουμε σεξουαλική οικειότητα με τον σύντροφό μας. Αυτό είναι ένα ψυχολογικό πρόβλημα, μερικές φορές οι άνδρες συνεχίζουν να σκέφτονται τις σεξουαλικές τους επιδόσεις και τον βαθμό στον οποίο μπορούν να ικανοποιήσουν τις συντρόφους τους.

Ο φόβος της αποτυχίας είναι ένας σημαντικός παράγοντας που οδηγεί στη σεξουαλική δυσαρέσκεια κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Ως αποτέλεσμα περισσότερο από συχνά οι άνθρωποι αυτοί αποτυγχάνουν να αποκτήσουν σωστή στύση του πέους οδηγώντας σε ανικανοποίητη γυναίκα σύντροφο.

Σεξουαλική Αποτελεσματικότητα Και Προβλήματα Στο Σεξ

Διάφορες σεξουαλικές θεραπείες συνιστώνται για τη σεξουαλική αποτελεσματικότητα και για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αφορούν το σεξ. Μια άλλη σεξουαλική διαταραχή που αποτελεί εφιάλτη για εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον κόσμο είναι η ED ή στυτική δυσλειτουργία.

Αυτό συμβαίνει γενικά σε μεγάλη ηλικία ή λόγω βλάβης στα νεύρα, τις αρτηρίες, τους μυς ή τους ιστούς που απαιτούνται για να αποκτήσει ένα σκληρό και στυλό πέος. Ασθένειες όπως ο διαβήτης ή η νευρολογική νόσος είναι κυρίως υπεύθυνες για τέτοιες βλάβες.

Αλλά με τη θεραπεία να γίνεται άμεσα διαθέσιμη όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τα χάπια ισχύος. Το Rhino Gold Gel, που είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα σε αυτή την κατηγορία, είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές τζελ. Ακόμη και μετά την εμφάνιση νέων βοηθημάτων, το Rhino Gold Gel εξακολουθεί να προτιμάται από τους περισσότερους ανθρώπους λόγω της προσιτής τιμής και της αποτελεσματικότητάς του. 

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!