Άγχος Και Πιθανές Επιπλοκές Από Βοηθήματα Της Σεξουαλικότητας

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Το άγχος που σχετίζεται με την απόδοση κατά τη σεξουαλική ερωτοτροπία μπορεί να αποδειχθεί επιζήμιο για την επίτευξη οργασμού τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τον σύντροφό του.

Έτσι, οι ερευνητές ήταν ευχαριστημένοι όταν πολλοί άνδρες στην κλινική δοκιμή ανέφεραν συχνή εμφάνιση συνηθισμένης στύσης και βελτιωμένη σεξουαλική απόδοση.

Μετά από αυτό το εύρημα και την πενταετή κλινική δοκιμή, το Titan Gel εγκρίθηκε ως θεραπεία για τους άνδρες που πάσχουν από δυσκολίες στην επίτευξη της στύσης. Όταν η FDA ενέκρινε το Titan Gel ως θεραπεία για την ανικανότητα των ανδρών, λίγες ιατρικές ανακαλύψεις προκάλεσαν τόσο ενθουσιασμό όσο η ανταπόκριση στη διαθεσιμότητά της για αυτό το φάρμακο θαύμα για να αντιμετωπίσει το διαδεδομένο αλλά αγκαλιαστικό αρσενικό πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας.

Το Titan Gel δεν είναι σίγουρο ότι εγκρίθηκε από το τμήμα τροφίμων και το 1998. Αργότερα το 2003, έγιναν αποδεκτοί από το FDA ως φάρμακο σχεδιασμένο για να ξαναζήσει προσωρινά τους άνδρες που υποφέρουν από στυτική δυσλειτουργία. Τώρα ένα πλήρες φάσμα φαρμάκων είναι διαθέσιμο σε ράφια φαρμακείο των οποίων μοναδικό ισχυρισμό της φήμης είναι να δημιουργήσει παρόμοια έκσταση.

Η ευρεία χρήση αυτών των φαρμάκων έχει αποκαλύψει νέες πραγματικότητες που δεν αναζωογονούν ακριβώς την ευφορία που δημιούργησαν κατά την εμφάνισή τους.

Πολλοί ασθενείς έχουν καταγγείλει ξαφνική απώλεια όρασης αμέσως μετά τη χρήση του Titan Gel που προκάλεσε μεγάλο βαθμό ανησυχίας που ανάγκασε τον FDA να διεξαγάγει έρευνα να δημιουργήσει μια πιθανή σχέση μεταξύ της χρήσης και της απώλειας της όρασης. Παρόλο που η Pfizer, αρνείται οποιαδήποτε πιθανή σχέση μεταξύ Titan Gel και τύφλωσης, πολλοί ασθενείς διαμαρτυρήθηκαν για NAION (μη αρτηριακή πρόσθια ισχαιμική οπτική νευροπάθεια) απώλεια όρασης που εμφανίστηκε εντός 36 ωρών δόσης.

Καθώς οι νέες περιπτώσεις ανησυχητικής παρενέργειας συνεχίζουν να επιπλέουν οι άνθρωποι παίρνουν επιφυλακτικοί για τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσουν αυτά τα φάρμακα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κρατάτε μακριά από το φάρμακο που χρειάζεστε, αλλά αν έχετε ανησυχίες θα πρέπει να βγείτε έξω και να βρείτε την απάντηση.

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!