Συμβουλές Περιποίησης Προσώπου Για Τους Άνδρες

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Ως άνδρας, νέος ή ηλικιωμένος, θα πρέπει να ανησυχείτε για την κατάσταση του δέρματος σας. Πολλοί άντρες φαίνονται σαν να μπορούσαν να ενδιαφέρονται λιγότερο για την κατάσταση του δέρματος τους. Με την έναρξη της εποχής του Χόκεϊ, ποιος έχει χρόνο να ανησυχεί για τη φροντίδα του δέρματος;

Εάν σχεδιάζετε να πάτε κάτω στην παμπ για να πιάσετε το παιχνίδι με τους φίλους σας, πρέπει να λάβετε υπόψη τις συμβουλές μου και να κάνετε το καλύτερο για να φανείτε καλό. Γεια σου, δεν ξέρεις ποτέ πότε θα συναντήσεις την κυρία Δεξιά! Όλοι πρέπει να γνωρίζετε μέχρι τώρα ότι θέλουμε έναν άνθρωπο που φροντίζει τον εαυτό του και κάνει κάποια προσπάθεια στην εμφάνισή του.

Αντρική περιποίηση προσώπου

Ο καθαρισμός είναι σημαντικό μέρος της καθημερινής φροντίδας του δέρματος

Το καλό παλιό σαπούνι και το νερό είναι καλύτερο από το να μην χρησιμοποιείτε τίποτα καθόλου, αλλά το σαπούνι χειρός είναι σχεδιασμένο για χρήση σε χέρια. Νιώστε τα χέρια σας. Δεν νομίζω ότι κάποιος θέλει ένα πρόσωπο που αισθάνεται έτσι. Γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι νέο;

Κάντε ένα ταξίδι προς το τοπικό φαρμακείο σας και ρίξτε μια ματιά. Ή αν είστε πολύ αμήχανοι και έχετε ήδη μια κ. Δεξιά, είμαι βέβαιος ότι θα χαρεί να σας πάρει κάτι για σας. Υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα διαθέσιμα, και σίγουρα θα είναι κάτι σωστό για εσάς. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι με ελάχιστο άρωμα, ώστε να μην εξουδετερώσετε τις κυρίες με τις διάφορες μυρωδιές σας.

Το ξύρισμα είναι ένα άλλο πράγμα που οι άντρες δεν σκέφτονται πολύ

Λοιπόν, πρέπει να! Γιατί να έχετε τραχιά, ξυρισμένο δέρμα, όταν θα μπορούσατε να είστε ομαλοί; Πίστεψε με. Οι κυρίες σαν ένας άντρας που είναι ομαλός, και αυτό δεν ισχύει μόνο για γραμμές συλλογής κλισέ!

Χρησιμοποιείτε πάντα ένα ζεστό σαπούνι στο πρόσωπό σας πριν το ξύρισμα. Αυτό θα μαλακώσει τις τρίχες και θα αφήσει τους πόρους σας να ανοίξουν. Και πριν ξυρίσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα αξιοπρεπές ξυράφι.

Αυτά τα ξυράφια μίας χρήσης θα πρέπει να απορρίπτονται μία για πάντα! Υπάρχουν διάφορα νέα ξυράφια στην αγορά που θα σας προσφέρουν ένα καλό και όμορφο ξύρισμα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια κρέμα ή ένα πάκτωμα ποιότητας για το ξύρισμα και φροντίστε να ενυδατώσετε όταν τελειώσετε.

Ως νεαρή κοπέλα που ψάχνει για τον κ. Δεξιά, ξέρω πόσο σημαντικό είναι να βρεθεί ένας άνθρωπος που φροντίζει τον εαυτό του. Η μητέρα μου πάντα είπε ότι μπορείτε να πείτε πολλά για έναν άνθρωπο από την εμφάνισή του και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Πέρα από αυτό, τα πονηρά σου βλάπτουν το πρόσωπό μου! Σε βλέπω έξω στην πόλη, αγόρια!

Ακολουθήστε με Tom Σπυρόπουλος:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνδρας από το μέγεθος του. Έχω καταφέρει να αλλάξω την ζωή μου και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου. Λατρεύω την διασκέδαση και την έντονη ζωή. Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες!