Μεγέθυνση Πέους – Βήμα Βήμα η Προσπάθεια και τα Αποτελέσματα Μου

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Αν σας ψάχνετε τον απόλυτο οδηγό για μεγέθυνση πέους, βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Θα σας δείξω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσετε το πέος σας μόνιμα!

Είμαι τόσο χαρούμενος με τον SizeGenetics μεγεθυντή πέους που χρησιμοποιώ τον τελευταίο μισό χρόνο. Η αυτοπεποίθησή μου έχει ανέβει στα ύψη, αφού κατάφερα να αυξήσω το μέγεθος του πέους μου κατά 2,7εκ.

Δείτε πώς πήγα από τα 12εκ. στα 14,7εκ σε μισό χρόνο! Μπορείτε και εσείς να καταφέρετε το ίδιο!

Μεγέθυνση πέους

Γεια σε όλους! Λέγομαι Tom Σπυρόπουλος, είμαι από την Ελλάδα και έχω ένα τεράστιο πρόβλημα… βασικά στην πραγματικότητα είναι αρκετά μικρό πρόβλημα – το πέος μου είναι μόνο 12εκ. Είναι κάτι που με έχει επηρεάσει όλη μου την ζωή. Δυσκολεύομαι να προσεγγίσω κοπέλες, καθώς συνεχώς σκέφτομαι πως θα αντιδράσουν όταν δουν το πέος μου.

Είχα σχέση με κοπέλες που έλεγαν ότι το μέγεθος του πέους μου δεν έχει σημασία, αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Έτσι, άρχισα να κάνω έρευνα για τους διαφορετικούς τρόπους να μεγαλώσω το πέος μου και βρήκα ότι η καλύτερη λύση με μόνιμα αποτελέσματα είναι ένας μεγεθυντής πέους (Το SizeGenetics είναι το καλύτερο!).

Δοκίμασα τον πρώτο μου μεγεθυντή πριν από μερικά χρόνια, αλλά δεν πήγε και πολύ καλά. Ήταν ένας μεγάλος και επώδυνος αγώνας για να τον κρατήσω στο πέος μου πάνω από λίγα λεπτά. Νομίζω λεγόταν μεγεθυντής πέους Andro ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι καλά.

Μετά από προσπάθεια πολλών μηνών, τελικά τα παράτησα. Ήμουν καταβεβλημένος και λίγο απογοητευμένος και δοκίμασα τον γρήγορο και εύκολο τρόπο με χάπια… Αλλά έτσι μόνο πέταγα τα χρήματά μου. Αλλά τώρα είμαι εδώ! Με περισσότερη γνώση και περισσότερα χρήματα. 🙂

Η τελευταία συσκευή για μεγέθυνση πέους που αγόρασα ήταν η φθηνότερη που μπορούσα να βρω online, έκανε περίπου 100€. Τώρα που κοιτάζω στο παρελθόν, ήταν μια χαζή κίνηση και ο λόγος γιατί δεν είδα αποτέλεσμα.

Ο μεγεθυντής πέους που έχω διαλέξει για την νέα μου προσπάθεια μεγέθυνσης πέους ονομάζεται SizeGenetics.

SizeGenetics

Γιατί διάλεξα τον SizeGenetics μεταξύ άλλων μεγεθυντών πέους;

Ο κύριος λόγος που τον επέλεξα ήταν λόγω της άνεσης που προσφέρει. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον μεγεθυντή στο πέος σας με 58 διαφορετικές ρυθμίσεις ώστε να είστε άνετα.

Αυτό βασικά σημαίνει ότι μπορείτε να τις δοκιμάσετε όλες και να χρησιμοποιήσετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Όλα τα πέη είναι διαφορετικά, κάτι μπορεί να δουλεύει για εσάς αλλά όχι για εμένα, αλλά και το αντίστροφο.

Το σύστημα άνεσης στον μεγεθυντή SizeGenetics είναι πολύ πιο ανεπτυγμένο σε σχέση με άλλες μάρκες.

Η μόνη άλλη συσκευή που το πλησίαζε ήταν η συσκευή X4, η οποία προσφέρει και αυτή ένα ωραίο σύστημα άνεσης. Αλλά πήρα τον SizeGenetics επειδή φαίνεται η πιο γερή συσκευή με την καλύτερη στήριξη.

Γιατί με νοιάζει τόσο πολύ το σύστημα άνεσης;

Λοιπόν, ας δούμε πως λειτουργεί η μεγέθυνση πέους.

Ο μεγεθυντής πέους δουλεύει εκτείνοντας το πέος σας συνεχόμενα ασκώντας του μια τάση. Όσο περισσότερη τάση βάζετε, τόσο καλύτερα δουλεύει. Και όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο πιο καλά είναι τα αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, συνιστάται να το χρησιμοποιείτε για 6-8 ώρες την ημέρα για τουλάχιστον μισό χρόνο.

Το πρόβλημα με τους φθηνούς μεγεθυντές πέους είναι ότι είναι τελείως άβολοι όταν τους φοράτε. Και αν καταφέρετε να τους φοράτε μερικές ώρες την εβδομάδα δεν θα μεγαλώσουν το πέος σας καθόλου. Για αυτό απέτυχα την τελευταία φορά. Κανείς δεν με είχε ενημερώσει για το ότι οι μεγεθυντές πέους μπορεί να περισσότερο να ταλαιπωρήσουν, παρά να βοηθήσουν στο πρόβλημα μας.

Γιατί έφτιαξα αυτό το blog;

Αυτό το blog είναι καθαρά για ενθαρρυντικό σκοπό. Χρειάζομαι κάτι να με ενθαρρύνει για να πετύχω. Μισός χρόνος ή ένας ολόκληρος χρόνος είναι πολύς καιρός για να αφιερώσω για να μεγεθύνω το πέος μου!

Θα ανεβάζω εδώ όλα τα θετικά και αρνητικά της εμπειρίας μου και τα αποτελέσματα στο μέλλον. Θα προσπαθώ να ανεβάζω τουλάχιστον μία φορά τον μήνα πληροφορίες με την μεγέθυνση πέους που κατάφερα… ή που δεν μπόρεσα τελικά να καταφέρω!

Τιμή και Παράδοση

Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι μια φθηνή συσκευή 361,17€! Αλλά το βλέπω σαν επένδυση για το σώμα μου που θα κρατήσει όλη μου την ζωή. 361,17€ δεν είναι τόσα πολλά αν το δείτε έτσι.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε κι εσείς το SizeGenetics και να μεγαλώσετε το πέος σας ΣΗΜΕΡΑ!

Η αποστολή είναι δωρεάν αν δεν σας νοιάζει για κωδικό παρακολούθησης της παραγγελίας και να αργήσει λίγο περισσότερο. Αν θέλετε την επιπλέον ασφάλεια με κωδικό παρακολούθησης θα σας στοιχίσει ακόμα περίπου 20€ για να σας παραδοθεί στην πόρτα σας με την DHL.

Η συσκευή μου έφτασε μετά από 8 ημέρες, πολύ καλά για δωρεάν αποστολή, και σε ένα διακριτικό καφέ κουτί. Δεν υπάρχει τίποτα πάνω στο κουτί που να δείχνει ότι μέσα βρίσκεται ένας μεγεθυντής πέους. Κάτι το οποίο είναι καλό σε περίπτωση που γνωρίζετε τον κούριερ!

Πώς θα μεγεθύνω το πέος μου;

Έχω κάνει ένα πρόγραμμα μεγέθυνσης πέους και θα το ακολουθήσω για τους επόμενους 6 μήνες. Ελπίζω το πέος μου να μεγαλώσει περίπου 2εκ. αν όλα πάνα καλά. Αυτός είναι μάλλον ο λόγος που απέτυχα την τελευταία φορά που προσπάθησα να χρησιμοποιήσω έναν μεγεθυντή, δεν είχα κάποιο πρόγραμμα. Την τελευταία φορά απλώς φορούσα την συσκευή χωρίς να έχω καμία γνώση για αυτή. Κατέληξα να πονάω πολύ και τα παράτησα.

Το πρόγραμμα μου για μεγέθυνση πέους στις πρώτες 6 εβδομάδες:

1. Θα κάνω μια προθέρμανση του πέους μου πριν βάλω την συσκευή. Μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να το κάνετε αυτό στην Penishealth.com, στην οποία θα έχετε δωρεάν πρόσβαση με το SizeGenetics.

2. Θα χρησιμοποιώ απλώς τον μεγεθυντή πέους μία ώρα την ημέρα κατά την πρώτη εβδομάδα. Είναι σημαντικό να συνηθίσετε να τον φοράτε. Την δεύτερη εβδομάδα θα αυξήσω τις ώρες σε 2 την ημέρα και αυτό θα γίνεται μέχρι την 6η εβδομάδα.

3. Θα αυξήσω την δύναμη έλξης στην συσκευή από τα 600γρ. τις πρώτες δύο εβδομάδες στα 900γρ. τις επόμενες 2 εβδομάδες κ.ο.κ.

4. Θα κάνω ασκήσεις για το πέος πριν και μετά από κάθε φορά που φοράω τον μεγεθυντή. Θα ακολουθώ το πρόγραμμα στην Penishealth. Tο πρόγραμμα είναι:

Αρκετά με τα λόγια, ας αρχίσουμε!

Χτες πήρα την συσκευή μου SizeGenetics και σήμερα είναι η πρώτη μέρα που θα αρχίσω να επιδιώκω την μεγέθυνση πέους.

Ξεκίνησα με ένα μικρό 5λεπτο ζέσταμα και κάνοντας διατάσεις επίσης για 5 λεπτά πριν φορέσω την συσκευή. Μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο να προσαρμόσετε την συσκευή, οπότε θυμηθείτε να διαβάσετε το εγχειρίδιο πριν προσπαθήσετε! Μπορεί να πονέσετε αν κάνετε κάτι λάθος!

Η πρώτη φορά ήταν λίγο δύσκολη για την βάλανο, αλλά θέλει χρόνο για να συνηθίσετε να το φοράτε. Για αυτό πρέπει να ξεκινήσετε με αργούς ρυθμούς και στην συνέχεια να αυξήσετε την ελκτική δύναμη και τον χρόνο.

Θα σταματήσω από το blog προς το παρόν και θα επιστρέψω με ενημερώσεις σε 1 μήνα.

Γράφτηκε από τον Tom Σπυρόπουλο, 9 Νοεμβρίου 2015

Μεγέθυνση πέους αποτελέσματα πρώτου μήνα

Αποτελέσματα μετά από τον πρώτο μήνα:

Γεια και πάλι! Έβγαλα τον πρώτο μήνα χωρίς να σταματήσω την διαδικασία μεγέθυνσης του πέους μου. Δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται, ακόμα και με το σύστημα άνεσης που προσφέρει και τις ασκήσεις για ζέσταμα είναι λίγο επώδυνο για το πέος μου να φοράω την συσκευή.

Αλλά δεν είναι όλα αρνητικά!

Έχω παρατηρήσει αύξηση του μήκους του πέους μου κατά 0,5 εκ και της περιφέρειας του πέους μου επίσης κατά 0,5εκ. Δεν περίμενα να δω αποτελέσματα τόσο σύντομα. Τουλάχιστον ο πόνος δεν ήταν για το τίποτα.

Μόλις έβαλα την ελκτική δύναμη στα 1200g και θα προσπαθήσω να φορέσω τον μεγεθυντή για περίπου 3½ ώρες σήμερα και τις επόμενες 6 μέρες. Επίσης, πειραματίζομαι με διαφορετικούς τρόπους ρύθμισης του συστήματος άνεσης. Βρήκα έναν που μου επιτρέπει να φοράω την συσκευή με ελάχιστο πόνο. Θα συνεχίσω μέχρι να βρω την ιδανική ρύθμιση.

Το καθημερινό μου πρόγραμμα μεγέθυνσης πέους:

1. Ζέσταμα Πέους – Μουλιάζω μια μικρή πετσέτα σε ζεστό νερό (παραπάνω από την θερμοκρασία σώματος, αλλά όχι τελείως καυτό) και την τυλίγω γύρω από το πέος μου για 5 λεπτά.

2. Άσκηση Jelqing – Κάνω την άσκηση Jelqing για περίπου 10 λεπτά. Θα αυξήσω τον χρόνο σε 20 λεπτά μετά τον δεύτερο μήνα. Μπορείτε να διαβάσετε πώς να κάνετε αυτή την άσκηση εδώ. Και θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε κάποιο είδος λιπαντικού.

3. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.

4. Μεγεθυντής Πέους – Φοράω τον μεγεθυντή πέους και τον χρησιμοποιώ για 4 ώρες. Θα αυξήσω τις ώρες σε 6, σε 3 εβδομάδες. Πιστεύω δεν θα μπορώ να τον φοράω παραπάνω από 6 ώρες την ημέρα.

5. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για άλλα 5 λεπτά.

6. Άσκηση Jelqing – Τελειώνω με μια 5λεπτη άσκηση Jelqing.

Το καθημερινό μου πρόγραμμα διαρκεί περίπου 35 λεπτά, χωρίς να υπολογίζω τον χρόνο που φοράω τον μεγεθυντή πέους. Μετά τον δεύτερο μήνα θα διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Είναι σχεδόν 300 ώρες αν συνεχίσω να το κάνω για ολόκληρο τον χρόνο. Σκέφτομαι ότι ίσως θα πρέπει να σταματήσω την μεγέθυνση πέους μερικές μέρες για να ξεκουραστεί το πέος μου.

Γράφτηκε από τον Tom Σπυρόπουλο, 8 Δεκεμβρίου 2015

Αποτελέσματα δεύτερου μήναΑποτελέσματα μετά τον δεύτερο μήνα:

Πέρασε και άλλος μήνας. Αυτός ο μήνας ήταν πολύ πιο ευχάριστος από τον πρώτο. Μάλλον το πέος μου συνήθισε επιτέλους την ελκτική δύναμη. Είχα τις αμφιβολίες μου ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω αυτή την διαδικασία για μισό χρόνο, αν συνέχιζε να πονάει όπως τον πρώτο μήνα.

Οι πρώτες 25 μέρες ήταν πραγματικά οι χειρότερες. Αλλά μετά άρχισε και γινόταν όλο και καλύτερο.

Κοίταξα κάποια άρθρα σε κάποια forums για μεγεθυντές πέους και πώς να είναι πιο άνετοι όταν τους φοράτε. Μια από τις απαντήσεις έλεγε να χρησιμοποιήσετε σελοφάν ζπεριτύλιγμα, αυτό που χρησιμοποιείτε στην κουζίνα, και να το τυλίξετε γύρω από το πέος σας. Αυτό θα εμποδίσει τα κόκκινα σημάδια στο δέρμα σας.

Το δοκίμασα και δούλεψε πολύ καλά. Τύλιξα 3-4 στρώσεις γύρω από το κεφάλι του πέους μου και 3-4 στρώσει γύρω από την βάση, όπου ο μεγεθυντής ακουμπάει το δέρμα. Νιώθω αρκετά καλύτερα και δεν νιώθω την τριβή στο δέρμα μου.

Θα γράψω ένα άρθρο με συμβουλές για το πώς να φοράτε την συσκευή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα το ενημερώνω κάθε φορά που θα βρίσκω έναν καινούριο τρόπο να το φοράω ή βρίσκω καινούριες συμβουλές.

Το καθημερινό μου πρόγραμμα μεγέθυνσης πέους:

1. Ζέσταμα Πέους– Μουλιάζω μια μικρή πετσέτα σε ζεστό νερό (παραπάνω από την θερμοκρασία σώματος, αλλά όχι τελείως καυτό) και την τυλίγω γύρω από το πέος μου για 5 λεπτά.

2. Άσκηση Jelqing – Κάνω την άσκηση Jelqing για περίπου 15 λεπτά. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε κάποιο είδος λιπαντικού.

3. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.

4. Μεγεθυντή Πέους – Φοράω τον μεγεθυντή πέους και τον χρησιμοποιώ για 6 ώρες.

5. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για άλλα 5 λεπτά.

6. Άσκηση Jelqing – Τελειώνω με μια 10λεπτη άσκηση Jelqing.

Αύξησα τον χρόνο της άσκησης Jelqing από 15 λεπτά στα 25 λεπτά. Στόχος μου είναι να φτάσω τα 35 λεπτά στο τέλος του τρίτου μήνα και μετά να συνεχίσω με το πρόγραμμά μου μέχρι να τελειώσει η μεγέθυνση πέους. Ίσως και να συνεχίσω να την κάνω και μετά. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην δύναμη της στύσης.

Τα αποτελέσματά μου

Το μήκος του πέους μου έφτασε στα 13εκ, δηλαδή αυξήθηκε 1εκ από την πρώτη μέρα που άρχισα αυτή την διαδικασία. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό καθώς δεν περίμενα να δω σημαντικά αποτελέσματα τους πρώτους μήνες. Ανυπομονώ για τα αποτελέσματα των επόμενων μηνών 🙂

Γράφτηκε από τον Tom Σπυρόπουλο, 9 Ιανουαρίου 2016

Αποτελέσματα τρίτου μήνα

Αποτελέσματα μετά τον τρίτο μήνα:

Γεια σας φίλοι, μια γρήγορη ενημέρωση. Μόλις τελείωσα τον τρίτο μήνα με τον μεγεθυντή πέους μου SizeGenetics.

Αυτό τον μήνα πίεσα λίγο τον εαυτό μου. Θέλω να δω μεγάλα αποτελέσματα σύντομα. Θα συνεχίσω με τον ίδιο αριθμό ασκήσεων και με τον ίδιο χρόνο και ελκτική δύναμη από εδώ και πέρα μέχρι να τελειώσει αυτή η διαδικασία. Θέλω να φτάσω την μεγέθυνση πέους (που μου αναλογεί) σε όσο πιο υψηλά επίπεδα γίνεται.

Πιστεύω είμαι στον σωστό δρόμο. Οπότε, οι επόμενοι 3 μήνες θα είναι:

Το καθημερινό μου πρόγραμμα για περισσότερη μεγέθυνση πέους

1. Ζέσταμα Πέους – Μουλιάζω μια μικρή πετσέτα σε ζεστό νερό (παραπάνω από την θερμοκρασία σώματος, αλλά όχι τελείως καυτό) και την τυλίγω γύρω από το πέος μου για 5 λεπτά .

2. Άσκηση Jelqing – Κάνω άσκηση Jelqing για περίπου 20 λεπτά. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε κάποιο είδος λιπαντικού.

3. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.

4. Μεγεθυντής Πέους – Φοράω τον μεγεθυντή πέους και τον χρησιμοποιώ για 6 ώρες.

5. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για άλλα 5 λεπτά.

6. Άσκηση Jelqing – Τελειώνω με μια 15λεπτη άσκηση Jelqing.

Τα αποτελέσματά μου

Κατάφερα να προσθέσω ακόμα 0,5εκ στο μήκος του πέους μου. Τώρα είμαι στα 13,5εκ κάτι το οποίο βρίσκω πολύ καλό. Αν συνεχίσω έτσι και κάθε μήνα προσθέτω 0,5εκ, τότε ο στόχος μου των 15εκ είναι ορατός. 🙂

Συγγνώμη για την σύντομη ενημέρωση, είμαι πολύ απασχολημένος αυτή την στιγμή.

Γράφτηκε από τον Tom Σπυρόπουλο, 13 Φεβρουαρίου 2016

4ος μήνας αποτελέσματα

Αποτελέσματα μετά τον τέταρτο μήνα:

Γεια σας φίλοι, πέρασε ακόμα ένας μήνας. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο καθημερινό μου πρόγραμμα μεγέθυνσης πέους. Νιώθω ότι είναι αρκετά χρονοβόρο, αλλά έχει γίνει ένα φυσιολογικό κομμάτι της ζωή μου, όπως το να πλένω τα δόντια μου.

Το καθημερινό μου πρόγραμμα και η μεγέθυνση πέους ως τώρα:

1. Ζέσταμα Πέους – Μουλιάζω μια μικρή πετσέτα σε ζεστό νερό (παραπάνω από την θερμοκρασία σώματος, αλλά όχι τελείως καυτό) και την τυλίγω γύρω από το πέος μου για 5 λεπτά .

2. Άσκηση Jelqing – Κάνω άσκηση Jelqing για περίπου 20 λεπτά. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε κάποιο είδος λιπαντικού.

3. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.

4. Μεγεθυντής Πέους – Φοράω τον μεγεθυντή πέους και τον χρησιμοποιώ για 6 ώρες.

5. Ξεκούραση – Αφήνω το πέος μου να ξεκουραστεί για άλλα 5 λεπτά.

6. Άσκηση Jelqing – Τελειώνω με μια 15λεπτη άσκηση Jelqing.

Τα αποτελέσματά μου

Τα αποτελέσματα επιβραδύνθηκαν και έχω μόνο καταφέρει να προσθέσω άλλα 0,3εκ στο μήκος του πέους μου και καθόλου στην περιφέρεια του. Ίσως προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω τον μεγεθυντή πέους για μια επιπλέον ώρα κάθε μέρα, αλλά και πάλι θα δούμε αν μπορώ να το τηρήσω αυτό.

Θέλω πραγματικά να φτάσω τα 15εκ μετά από μισό χρόνο. Τώρα είμαι στα 13,8εκ οπότε χρειάζεται να προσθέσω ακόμα 1,2εκ μέσα στους επόμενους 2 μήνες, κάτι το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο.

Να προσέχετε και καλή συνέχεια με την μεγέθυνση πέους αν τυχόν κάνετε κάτι παρόμοιο! 🙂

– Μήκος Πέους +2,4εκ
– Περιφέρεια Πέους +1,2εκ

Γράφτηκε από τον Tom Σπυρόπουλο,10 Μαρτίου 2016

Μεγέθυνση Πέους - Τελικά Αποτελέσματα

Μεγέθυνση Πέους – Τελικά Αποτελέσματα Μετά Από Μισό Χρόνο!

Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να ενημερώσω την ιστοσελίδα μου- η τελευταία μου ενημέρωση ήταν σχεδόν πριν 2 μήνες. Ήμουν πολύ απασχολημένος με την δουλεία και με κάποιες άλλες υποχρεώσεις ακόμη και για να σκεφτώ να ενημερώσω αυτή την ιστοσελίδα με την πρόοδο και τα αποτελέσματα.

Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν ακριβώς ίδιοι.

Έκανα το ίδιο πρόγραμμα πέους με τον τέταρτο μήνα και χρησιμοποίησα τον μεγεθυντή τον ίδιο χρόνο. Θα ήθελα να χρησιμοποιούσα την συσκευή για μια ακόμα ώρα την ημέρα, αλλά δεν είχα τον χρόνο.

Τα αποτελέσματά μου μετά από 6 μήνες:

Όταν ξεκίνησα αυτή την διαδικασία τον Νοέμβριου του 2015, ο στόχος μου ήταν να αυξήσω το μήκος του πέους μου από τα 12εκ στα 15εκ. Δεν πέτυχα τον στόχο μου, αλλά έφτασα πολύ κοντά.

Τα τελικά αποτελέσματα ήταν μια αύξηση κατά 2,7εκ στο μήκος του πέους και 1,4εκ στην περιφέρεια.

Είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα; Εννοείται πως ναι! Θέλω να συνεχίσω; Και ναι και όχι! Θα συνεχίσω μέχρι να φτάσω τον στόχο μου (15εκ), αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι χρειάζεται πολύς χρόνος και ενέργεια. Αλλά όλες οι ώρες και όλος ο πόνος αξίζουν στο τέλος!

Θα σύστηνα τον SizeGenetics σε άνδρες; Εννοείται!

Αλλά υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα στον SizeGenetics (γενικά στους μεγεθυντές πέους) – Δεν είναι εύκολο να συνηθίσετε την συσκευή, στην αρχή πάλευα να την βάλω στο πέος μου. Το πέος μου γλίστρησε από την συσκευή αρκετά φορές, αλλά όταν το συνήθισα ήταν όλα καλύτερα.

Και έπειτα είναι η τιμή! Είναι ένας πολύ ακριβός μεγεθυντής, αλλά είναι ο καλύτερος, όποτε η τιμή είναι λογική.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για το SizeGenetics!

Δεν θα ενημερώνω αυτό το άρθρο πλέον, αλλά αν έχετε τυχόν ερωτήσεις για τον SizeGenetics ή γενικά για την μεγέθυνση πέους, στείλτε μου ένα email στο info@penis-enlargement-solution.com ή σχολιάστε παρακάτω και θα χαρώ να σας βοηθήσω.

Αφήστε μια απάντηση