Επιμήκυνση Πέους: Ολες οι Λύσεις + 8 Εξυπνα και Δοκιμασμένα Tips

αναρτήθηκε σε: Άρθρα | 0

Επιμήκυνση πέουςΑισθάνεστε ότι το πέος σας είναι πολύ μικρό ή πολύ λεπτό; Θα θέλατε να είχατε μεγαλύτερες στύσεις; Φοβάστε την φράση «επιμήκυνση πέους»;

Αν απαντήσατε ναι, τότε όπως πολλοί άλλοι άνδρες μπορεί να αναρωτιέστε αν ένα μεγαλύτερο πέος μπορεί από όνειρο, να γίνει πραγματικότητα με ασφαλείς μεθόδους.

Συνεχίστε να διαβάζετε!

Από όλες τις ερωτήσεις που έχουν συνήθως οι άνδρες όταν πρόκειται για το σώμα και το φύλο τους, η επιμήκυνση πέους είναι ίσως η πιο δύσκολη στο να βρεθεί μια σαφής απάντηση.

Παρά την πληθώρα των προτεινόμενων τεχνικών, χαπιών και συσκευών για την αύξηση του μεγέθους του πέους, αυτή τη στιγμή υπάρχει ελλιπής πληροφόρηση σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

➠  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε ποια είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος μεγέθυνσης πέους στην Ελλάδα ΣΗΜΕΡΑ!

Σε αυτό το άρθρο θα ρίξουμε μια ματιά σε όλες τις κύριες προσεγγίσεις για την επιμήκυνση πέους και θα αξιολογήσουμε το πόσο αποτελεσματικές και ασφαλείς είναι. Ελπίζουμε να ρίξουμε λίγο φως στις διάφορες μεθόδους και να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε τι είναι σωστό ή όχι για εσάς.

Θα ανακαλύψετε επίσης τρόπους για να μπορείτε να αισθάνεστε καλύτερα για το μέγεθος σας, και ακόμη να το κάνετε να φαίνεται μεγαλύτερο στον εαυτό σας και τους άλλους. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να ξεκινήσετε, καθώς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στο πόσο μεγάλο φαίνεται αμέσως, μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Ποιο Είναι το Μέσο Μέγεθος Του Πέους;

Πριν μπούμε σε λεπτομέρειες σχετικά με την επιμήκυνση πέους, ίσως βρείτε ενδιαφέροντα τα στατιστικά στοιχεία αυτού που θεωρείται μέσος όρος.

Πολλοί άνδρες αισθάνονται ότι το πέος τους είναι πολύ μικρό, αλλά στην πραγματικότητα είναι εντελώς εντός των φυσιολογικών ορίων. Έτσι, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε δύο ερευνητικές μελέτες από σεβαστά Πανεπιστήμια.

Επιμήκυνση Πέους: Ολες οι Λύσεις

Το 2015, ερευνητές στο King’s College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου εξέτασαν 17 προηγούμενες μελέτες στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 15.000 άνδρες. Βρήκαν τα εξής:

 • Το μέσο χαλαρό μήκος είναι 9,16 εκατοστά
 • Το μέσο τεντωμένο μήκος είναι 13,24 εκατοστά
 • Το μέσο μήκος σε στύση είναι 13,12 εκατοστά
 • Η μέση χαλαρή περίμετρος είναι 9,31 εκατοστά
 • Η μέση περίμετρος σε στύση είναι 11,66 εκατοστά (4.6 ίντσες)

Φυσικά κάποιοι άνδρες έχουν μικρότερα ή μεγαλύτερα πέη από άλλους – τα 13 εκατοστά είναι μόνο ο μέσος όρος.

Μια άλλη μελέτη σε 1661 άνδρες από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα το 2013 διαπίστωσε τα εξής:

 • Το μέσο μέγεθος πέους σε στύση είναι 14,14 εκατοστά
 • Το φάσμα των μεγεθών ήταν μεταξύ 4 εκατοστά και 26 εκατοστά

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σε ιατρικούς όρους ένα πέος θεωρείται ότι είναι ασυνήθιστα μικρό μόνο εάν μετρά λιγότερο από 8 εκατοστά σε στύση.

Έτσι, πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε οποιασδήποτε μέθοδο με σκοπό την επιμήκυνση πέους, ίσως διαπιστώσετε τελικά ότι το πέος σας είναι πραγματικά πολύ εντός των φυσιολογικών ορίων.

Τι Σκέφτονται οι Γυναίκες για το Μέγεθος του Πέους;

Τι Σκέφτονται οι Γυναίκες για το Μέγεθος του Πέους;

Το πως αισθάνεστε για το μέγεθος του πέους σας είναι σίγουρα μεγάλο ζήτημα, αλλά είναι επίσης καλό να εξετάσουμε τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες.

Το 2015, ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες μπορεί να προτιμούν μεγαλύτερα πέη μόνο για βραχυπρόθεσμες σεξουαλικές εμπειρίες. Ωστόσο, προτιμούν ο μακροχρόνιος σύντροφός τους να έχουν ένα πιο μεσαίο μέγεθος πέους.

Καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είναι μόνο ο εντυπωσιασμός που οδηγεί το ενδιαφέρον στα μεγαλύτερα μεγέθη.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι γυναίκες συχνά διαπιστώνουν ότι ένα πολύ μεγάλο πέος μπορεί να είναι επώδυνο κατά τη διάρκεια του σεξ. Έτσι, στις περισσότερες περιπτώσεις, παρά τα όσα μπορεί να δείτε σε πορνό ταινίες για παράδειγμα, οι περισσότερες γυναίκες δεν βρίσκουν ως την καλύτερη εμπειρία έναν επιβήτορα με ένα γιγαντιαίο πέος 17 εκατοστών.

Όπως λένε, δεν είναι το μέγεθος του σκάφους, είναι η κίνηση του ωκεανού!

8 Χρήσιμα Tips Για Να Δείχνει Μεγαλύτερο Το Πέος Σας

Πριν φθάσετε σε οποιαδήποτε από τις βασικές λύσεις που θα σας δείξω στην συνέχεια του άρθρου μου, μπορεί μερικές από τις ακόλουθες ιδέες να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε καλύτερα για το μέγεθος του πέους σας, μέχρι και να φαίνεται μεγαλύτερο.

 1. Ξυρίστε την ηβική περιοχή σας – εάν έχετε πολλές τρίχες εκεί κάτω, το πέος σας θα φαίνεται μικρότερο.
 2. Χάστε βάρος – αν είστε υπέρβαροι, το επιπλέον λίπος μπορεί να κάνει το πέος σας να φαίνεται σημαντικά μικρότερο.
 3. Μην κοιτάτε κάτω – όταν κοιτάζετε κάτω στο πέος σας, η γωνία αυτή το κάνει πάντα να φαίνεται μικρότερο. Καλύτερα, κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη.
 4. Μην συγκρίνετε την κάτω γωνία σας με άλλους– αν είστε στα αποδυτήρια για παράδειγμα, όταν κοιτάτε τον εαυτό σας και στη συνέχεια άλλους, θα σας φαίνεται μικρότερο για τον ίδιο λόγο που μόλις ανέφερα.
 5. Σπρώξτε τον χάρακα μέσα– αν μετράτε τον εαυτό σας με έναν χάρακα, μην τον εφάπτετε απλά με το δέρμα – σπρώξτε τον μέχρι το κόκκαλο πάνω από το πέος και θα βρείτε επιπλέον μήκος που μετράει.
 6. Θυμηθείτε την ηλικία σας – είναι κοινό να ανησυχείτε για το μέγεθος του πέους σας, όταν μεγαλώνετε. Να θυμάστε όμως, οι έφηβοι αναπτύσσονται σε διαφορετικούς χρόνους, οπότε δεν υπάρχει νόημα να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους. Το πέος σας μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι τις αρχές των είκοσί σας.
 7. Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με ηθοποιούς πορνό – Οι τύποι στις ταινίες πορνό επιλέγονται για το μεγαλύτερο μέγεθος τους. Δεν αντιπροσωπεύουν αυτό που θεωρείται μέσος όρος, γι ‘αυτό προσπαθήστε να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με αυτούς.
 8. Εξετάστε την πιθανότητα κάποιας συμβουλευτικής μεθόδου – έρευνες έχουν δείξει ότι σε πολλές περιπτώσεις η συμβουλευτική είναι αποτελεσματική στο να βοηθήσει τους άνδρες να αισθάνονται καλά για το μέγεθος τους. Σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει να μιλήσετε με το γιατρό σας για το πώς αισθάνεστε.

Δραστική Λύση #1 – Χειρουργείο

Παρόλο που είναι η μοναδική ιατρική λύση σε αυτό το άρθρο, είναι επίσης η πιο αμφιλεγόμενη. Υπάρχουν πολύ λίγοι χειρουργοί, οι οποίοι προσφέρουν κάποια επέμβαση για επιμήκυνση πέους και οι περισσότεροι γιατροί θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε ότι το χειρουργείο δεν είναι απαραίτητο και είναι πολύ επικίνδυνο.

Σε γενικές γραμμές, η χειρουργική επέμβαση για να αλλάξετε το μέγεθος του πέους σας είναι αποκλειστικά για άνδρες με γενετικές ανωμαλίες ή δυσλειτουργίες. Υπάρχουν λίγες διαθέσιμες έρευνες για τους κινδύνους και τα οφέλη για τους άνδρες που θεωρούνται ότι έχουν ένα κανονικό μέγεθος.

Σε μια μελέτη του 2010 στην Ιταλία, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η χειρουργική επέμβαση είχε ένα «υψηλό κίνδυνο επιπλοκών και ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.»

Αν αυτό είναι κάτι που σκέφτεστε, μιλήστε με το γιατρό σας πρώτα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί δεν είναι μια καλή επιλογή, και να σας παρέχει συμβουλές σχετικά με άλλες επιλογές για να δοκιμάσετε.

Δραστική Λύση #2 – Αντλίες Κενού

Οι αντλίες κενού χρησιμοποιούνται μερικές φορές ως θεραπεία και για τη στυτική δυσλειτουργία, ειδικά αν φάρμακα όπως το Viagra δεν λειτουργούν.

Λειτουργούν με τη δημιουργία κενού το οποίο στη συνέχεια αντλεί αίμα στο πέος, και λόγω αυτού μερικές φορές διαφημίζονται στο εμπόριο ως βοηθητικά για την επιμήκυνση πέους.

Το πρόβλημα είναι, ότι στην πραγματικότητα κάνουν το πέος να φαίνεται μεγαλύτερο μόνο για ένα χρονικό διάστημα αμέσως μετά τη χρήση τους. Δεν υπάρχει μεγάλη επιστημονική έρευνα για την αποτελεσματικότητά τους στην μόνιμη μεγέθυνση πέους.

Μερικοί τύποι λένε σε φόρουμ και ιστοσελίδες αξιολόγησης ότι είχαν κάποια επιτυχία στην αύξηση του μεγέθους τους, αλλά και άλλοι, έχουν δηλώσει ότι δεν παρατήρησαν καμία επίδραση .

Είναι σημαντικό το ότι, μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στους ιστούς αν χρησιμοποιηθούν υπερβολικά, οδηγώντας σε στυτικά προβλήματα.  Δεν υπάρχει όμως καμία αμφιβολία στο ότι μπορούν να βοηθήσουν με τη δύναμη της στύσης και να βοηθήσουν το πέος σας να φανεί μεγαλύτερο..

Δραστική Λύση #3 – Χάπια & Συμπληρώματα

OmnipotenceΌπως και με τις αντλίες πέους, υπάρχουν πολλά διαφορετικά χάπια που πωλούνται στο διαδίκτυο με αξιώσεις για να βοηθήσουν με τη στύση και το μέγεθος του πέους.

Το κύριο σημείο πώλησης είναι συνήθως ότι βοηθούν άνδρες με στυτική δυσλειτουργία ή χαμηλή λίμπιντο, αλλά μια δευτερεύουσα επίδραση μπορεί να είναι μια φαινομενική επιμήκυνση πέους μέχρι το χάπι να εξασθενήσει.

Το κύριο πρόβλημα είναι ότι προορίζονται μόνο για να βοηθήσουν για σύντομες χρονικές περιόδους. Έτσι, αν όντως παρατηρήσετε μια αύξηση στο μέγεθος, δεν θα είναι μόνιμη.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι μερικά χάπια και συμπληρώματα έχουν συστατικά τα οποία μπορεί να είναι επιβλαβή. Η νομοθεσία αυτής της βιομηχανίας δεν είναι πολύ σκληρή, και έτσι μπορεί συχνά πολύ απλά να μην ξέρετε τι πραγματικά περιέχουν τα χάπια.

➠ Δείτε ΕΔΩ ποια είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογή χαπιών σπου έχει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ με ασφάλεια!

Τέλος, πολλά από αυτά απλά δεν λειτουργούν και χρειάζεται προσοχή στην επιλογή που θα κάνετε. Υπάρχουν πολύ λίγες επιστημονικές δοκιμές που γίνονται στα διάφορα χάπια που διατίθενται, και οι δοκιμές που γίνονται συνήθως αποκαλύπτουν ότι δεν έχουν σημαντική επίδραση στο μέγεθος του πέους.

Δραστική Λύση #4 – Φυσικό Τέντωμα και Jelqing

Το φυσικό τέντωμα και το jelqing αφορούν σε ασκήσεις για το πέος που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια σας για να ενθαρρυνθεί η ανάπτυξή του με φυσικό τρόπο.

Το Jelqing είναι μια παρόμοια τεχνική με το τέντωμα, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες ενέργειες παρόμοιες με το άρμεγμα μιας αγελάδας για να αναγκάσετε το αίμα να πάει στο πέος, επεκτείνοντας σιγά-σιγά τα μέρη που κρατάνε το αίμα. Αυτό θεωρητικά οδηγεί στην ανάπτυξη του πέους.

Από όσο ξέρουμε, δεν υπάρχουν πολλά επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι τεχνικές αυτές λειτουργούν σίγουρα. Ωστόσο, ιατρικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι το τέντωμα και το jelqing…

Μπορούν να κάνουν κακό αν δεν ξέρετε καλά τι κάνετε και καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε καν!

Παρά την έλλειψη επιστημονικών αποδείξεων, υπάρχουν πάρα πολλά ανεπίσημα στοιχεία από άνδρες- ιδιαίτερα σε φόρουμ για την σεξουαλική υγεία και το χτίσιμο σώματος – που λένε ότι οι ασκήσεις κάνουν δουλειά.

★  Η Καλύτερη Λύση (#5) – Μεγεθυντές Πέους  ★

μεγεθυντής πέουςΟι μεγεθυντές πέους είναι σαν μια έκδοση του τροχού βασανιστηρίων του Μεσαίωνα, αλλά για το πέος σας. Δουλεύουν ασκώντας έλξη στο πέος σας και σιγά-σιγά τεντώνοντάς το με το πέρασμα του χρόνου.

Δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι λειτουργούν, αλλά μία δύο μελέτες έχουν δείξει αύξηση μεταξύ 1 και 2 εκατοστών μετά από αρκετούς μήνες τακτικής χρήσης.

Το κύριο πρόβλημα με τους μεγεθυντές πέους είναι η ποσότητα του χρόνου που πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε για να δείτε κάποιο αποτέλεσμα – έως και 6 μήνες. Προσθέστε σε αυτό και το γεγονός ότι μπορεί να είναι αρκετά ακριβοί, και οι μεγεθυντές πέους πραγματικά δεν μετρούν ως μια τόσο φθηνή λύση. Σίγουρα είναι η καλύτερη όμως αυτή την στιγμή και σας προτείνω να δοκιμάσετε κι εσείς.

➠  Διαβάστε βήμα βήμα την ΔΙΚΗ ΜΟΥ προσπάθεια και τα αποτελέσματα μου εδώ!

Γνωρίστε το SizeGenetics, τον απόλυτα καλύτερο μεγεθυντή πέους ΕΔΩ!

Η επιλογή είναι σίγουρα δική σας. Φροντίστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον χαρακτήρα, στις προσδοκίες και σίγουρα στα οικονομικά σας. Πολλές φορές είναι καλύτερα να κάνετε οικονομία για λίγο καιρό και να αγοράσετε κάτι που θα έχει σίγουρα αποτελέσματα. Σε βάθος χρόνου θα διαπιστώσετε ότι άξιζε τον κόπο η αναμονή.

Επιμήκυνση Πέους: Σύνοψη

Η επιμήκυνση πέους είναι κάτι που ενδιαφέρει πολλούς άνδρες, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αυξηθεί μόνιμα το μέγεθος. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις για την επιμήκυνση πέους, αλλά η καθεμιά έρχεται με ορισμένους κινδύνους και χωρίς εγγύηση επιτυχίας.

Έτσι, ίσως η καλύτερη επιλογή είναι να θυμόμαστε ότι οι περισσότεροι άνδρες έχουν ένα κανονικό μέγεθος, και ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το σώμα μας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πετύχετε επιμήκυνση πέους. Η πιο φθηνή (δωρεάν) είναι να κάνετε τεντώματα στο σπίτι. Μια μέση λύση είναι να πάρετε συμπληρώματα (Omnipotence) και η καλύτερη με διαφορά, είναι να αγοράσετε μια συσκευή που θα σας χαρίσει τα αποτελέσματα που πραγματικά θέλετε (SizeGenetics).

Αφήστε μια απάντηση